Χαρακτηριστικά των ζωδίων και πως να τα κατακτήσετε

banner_1-300x199

ΚΡΙΟΣ: 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνήτης Πλανήτης: Άρης

Χαρακτηριστικά: Παρόρμηση, ένταση και κτητικότητα

Γένος: Αρσενικό

Φύση πολέμαρχου και ασταμάτητου εραστή ταυτόχρονα.  Δεν φοβάται να ρισκάρει σε κανέναν τομέα της ζωής του. Είναι στην φιλοσοφία του το Όλα ή Τίποτα. Αγαπάει το χρήμα και το κυνηγάει ακόμη και με υπόγειους- επιθετικούς  τρόπους. Στον έρωτα, τον ενδιαφέρει η ελευθερία κινήσεων. Ενθουσιάζεται γρήγορα, ερωτεύεται ακαριαία και γίνεται αδιάλλακτος και ζηλιάρης.

 

ΤΑΥΡΟΣ: 21 Απριλίου – 20 Μαίου

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης Πλανήτης : Αφροδίτη

Χαρακτηριστικά: Ζήλια και προστασία

Γένος: Θηλυκό

Χαρακτηρίζεται από την απόλυτη έκφραση της αγάπης και της εγγύτητας προς τα άτομα που τον ενδιαφέρουν. Η σχέση του με το χρήμα είναι σχεδόν ερωτική, και για αυτό πολλές φορές χαρακτηρίζονται ως εγκρατείς στα έξοδα τους. Οι συναισθηματικοί δεσμοί, είναι σταθεροί και εκπέμπουν ασφάλεια στο ταίρι του. Τον ενδιαφέρει η καλοπέραση και η ποιότητα. Γίνονται καλοί σύζυγοι και γονείς.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης Πλανήτης : Ερμής

Χαρακτηριστικά: Επικοινωνία και μετακίνηση

Γένος: Αρσενικό

Πολυπρόσωπα ζώδια που δεν μπορούν να εγκλωβιστούν σε μονοδιάστατες καταστάσεις και συναισθήματα. Η ανάγκη για ανανέωση και εξωτερίκευση των επιθυμιών τους, πάντα είναι κάτι που κινείται σε πολλά μονοπάτια. Οι οικονομική τους κατάσταση είναι πάντα καλή, καθώς η εξυπνάδα και ευρηματικότητα τους, τους προσφέρει πάντα υλική ασφάλεια. Οι ερωτικές τους σχέσεις, είναι το δύσκολο κομμάτι της ζωής τους, καθώς δύσκολα κολλάνε κάπου και για πολύ καιρό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης Πλανήτης : Σελήνη

Χαρακτηριστικά: Συναισθηματισμός και Ευαισθησίες

Γένος: Θηλυκό

Βασική προϋπόθεση για να υπάρχει ένας Καρκίνος .και να πορεύεται με ασφάλεια είναι ένας αξιόλογος και πιστός  σύντροφος ζωής. Καθολικά κυριεύονται από βαθιά και μοιραία συναισθήματα που πολλές φορές τους εγκλωβίζουν σε μια στασιμότητα. Η σχέση του με το χρήμα δεν είναι  καλή, καθώς το μοιράζουν εκεί που θεωρούν ότι υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Είναι εξαιρετική γονείς και παντρεύονται νωρίς

 

ΛΕΩΝ: 23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνήτης Πλανήτης : Ήλιος

Χαρακτηριστικά: Σταθερότητα και αυτοπεποίθηση

Γένος: Αρσενικό

Ο βασιλιάς που θέλει στην αυλή του, τους πάντες. Ένα αρκετό ιδιαίτερο ζώδιο που κουβαλάει την κληρονομιά του ήλιου, σαν κυβερνούμενος από αυτόν. Η ζωή τους χαρακτηρίζεται από υλικό και αισθηματικό κορεσμό. Ευρηματικοί και με υψηλή αντίληψη των πάντων. Εκφραστικοί στην αγάπη και αφοσιωμένοι στο ταίρι τους. Έχουν πάντα οικονομική άνεση και τους αρέσει να το δείχνουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης Πλανήτης : Ερμής

Χαρακτηριστικά: Εσωστρέφεια και ευρηματικότητα

Γένος: Θηλυκό

Σοβαρά και υπεύθυνα άτομα που δεν παρεκκλίνουν για κανέναν λόγο. Στερούνται φιλικών και κοινωνικών δράσεων, καθώς έχουν μια κλειστή συμπεριφορά και ψυχολογία. Ενδιαφέρονται για τις τέχνες και τον πολιτισμό και συνήθως διαπρέπουν σαν επιστήμονες. Οι ερωτικές τους προτιμήσεις ξεκινάνε από την ασφάλεια που μπορεί να τους προσφέρει το έτερον τους ήμισυ…και μόνο.

 

ΖΥΓΟΣ: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης Πλανήτης : Αφροδίτη

Χαρακτηριστικά: Ασυμβίβαστοι και ενθουσιώδεις

Γένος: Αρσενικό

Υπέρ-κινητικότητα και δημόσιες σχέσεις παντός τύπου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός Ζυγού. Αέρινο ζώδιο που θέλει συνέχεια να ψάχνει και να αλλάζει παραστάσεις. Αυτό συμβαίνει και στην προσωπική του ζωή, που επιδιώκει να έχει πάντα γύρω του κόσμο. Συχνά κάνει το λάθος να μπλέκει το παρελθόν με το παρόν. Δεν φημίζονται για την πίστη και την σταθερότητα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης Πλανήτης : Πλούτωνας

Χαρακτηριστικά: Μυστικοπάθεια και αισθησιασμός

Γένος: Θηλυκό

Αντιπροσωπεύει τον εσώτερο και μυστικό εαυτό μας. Συνδέεται με τον

8ο οίκο των ακραίων συναισθημάτων και της αυτοκαταστροφής. Διαπρέπουν σε τεχνοκρατικά επαγγέλματα και είναι κοντά σε δυνατές προσωπικότητες και επιτεύγματα. Η ερωτική τους ζωή, είναι επί το πλείστον άστατη και άγνωστη ακόμη και για το μόνιμο τους ταίρι. Δεν αντέχουν την μονοτονία και τις υπερβολές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: 23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Στοιχείο: Φωτιάς

Κυβερνήτης Πλανήτης : Δίας

Χαρακτηριστικά: Περισυλλογή και εξωστρέφεια

Γένος: Αρσενικό

Ευνοημένα ζώδια από την φύση τους και με έναν δυναμικό κυβερνήτη να τους ανοίγει συνεχώς νέες πόρτες. Αγαπημένο του σπορ, η εξουσία, οι εκκεντρικές ιδέες και οι συνεχείς εναλλαγή ατόμων και παραστάσεων. Κατέχουνε τον τρόπο να βγάζουνε χρήμα αλλά και ποικίλους τρόπους, να τα ξοδέψουνε για να άγουν την ψυχή τους και τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Οι συναισθηματικές τους δοσοληψίες είναι πολλές και ιδιαίτερες. Ψάχνουν να βρουν πάντα κάτι που να εξιτάρει το πνεύμα τους και να συμπληρώσει την καρδιά τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου.

Στοιχείο: Γη

Κυβερνήτης Πλανήτης : Κρόνος

Χαρακτηριστικά: Σταθερότητα και αμοιβαιότητα

Γένος: Θηλυκό

Ανήσυχο πνεύμα και σταθερός χαρακτήρας. Συμβολίζει τον πατέρα του ζωδιακού κύκλου, και την ασφάλεια μέσα σε πάσης φύσεως σχέση. Έχει σαν βάση του την έννοια της δικαιοσύνης και της ισορροπίας.  Δεν τον ενδιαφέρουν οι πολλές συναναστροφές, παρά μόνο αυτές που τον εμπνέουν. Σε ερωτικά θέματα, είναι ικανοί να έχουν μια αγάπη μόνιμα και για όλη τους την ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: 20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης Πλανήτης : Ουρανός

Χαρακτηριστικά: Αντίδραση και πρωτοτυπία

Γένος: Αρσενικό

Ένα αυτόφωτο και ανεξάρτητο ζώδιο που δεν τα έχει καλά με καμιάς μορφής εξουσία και περιορισμό. Η ζωή τους γεμίσει με την μάθηση και την γενικότερη εξερεύνηση. Στον ερωτικό τομέα δεν υπάρχει κάτι που να τους γεμίζει 100%. Κάτι που θα τους γοητεύσει θα πρέπει να έχει και την εμφάνιση αλλά και την νοοτροπία μιας ιδιαίτερης προσωπικότητας. Το χρήμα είναι ελκυστικό και το θεωρούν ισχυρό όπλο στον μόνιμο πόλεμο τους.

 

ΙΧΘΥΣ:20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνήτης Πλανήτης : Ποσειδώνας

Χαρακτηριστικά:  Ευαισθησίες και ένωση

Γένος: Θηλυκό

Σοβαρές προσωπικότητες, λιγομίλητες και άκρως συναισθηματικές. Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω τους που γοητεύει το περιβάλλον τους. Δουλεύουν αρκετά και πάντα έχουν την υλική ασφάλεια, να τους κάνει να ξεχωρίσουν. Αναζητούν με ένταση έναν και μοναδικό σύντροφο που θα τους τα παρέχει όλα, και πάνω από όλα την σταθερότητα και την αφοσίωση. Είναι εξαίρετοι συνεργάτες και οικογενειάρχες.

MAKETA 2