Πλανήτες και Ζώδια- Αφιέρωμα στον Δία

banner_1-300x199MAKETA 1

Πλανήτης Δίας: Αντιπροσωπεύει  την θετική – καλή Δύναμη, την δημοφιλία, την δόξα και την οικονομική καταξίωση. Ανοίγει ορίζοντες στην ψυχή και το μυαλό και σπρώχνει προς την εξέλιξη. Συσχετίζεται με την μόρφωση και την υλική επιτυχία. Συνδέεται με το εξωτερικό, την πολιτική, τον αθλητισμό και τις ανώτερες δημόσιες λειτουργίες μιας χώρας. Ηλικιακά αντιπροσωπεύει την ηλικία των 40+.

 

Σαν γενέθλιος πλανήτης επηρεάζει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ: Άτομα που έχουν στην προσωπική τους συμπεριφορά την αυτοθυσία.  Τα συναισθήματα τους είναι ισχυρά για οτιδήποτε και αν κάνουν.  Είναι αρκετά πονηροί και δεν δέχονται την γνώμη του άλλου εύκολα. Σαν σύντροφοι, είναι καλοί, αρκεί ο άνθρωπος τους να τους κρατάει συνεχώς το ενδιαφέρον αμείωτο.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μια πολύ ισχυρή θέση, του πλανήτη σε αυτόν τον ζωδιακό οίκο. Άνθρωποι που αγαπούν την προσωπική τους ελευθερία και την καλή ζωή. Δουλεύουν σκληρά και μεθοδικά και επιθυμούν κάτι ανάλογο από τις συνεργασίες τους. Κάτι ανάλογο στον προσωπικό τομέα, τους κάνει και ψάχνουν αρκετά μέχρι να βρουν τον ιδανικό σύντροφο.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η συμπεριφορά είναι εξωστρεφής και άκρως διπλωματική. Εκφράζονται μέσα από δουλείες που έχουν να κάνουν με πολύ κόσμο και γενικότερα με τις επικοινωνίες και τα ταξίδια. Έχουν μεγάλες ευαισθησίες και ενδιαφέρονται για το κοινό καλό. Σαν σύζυγοι δεν έχουν και την καλύτερη φήμη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εδώ η λέξη κλειδί είναι, η συντροφική κάλυψη και συναισθηματική ασφάλεια. Άτομα που λειτουργούν μόνο όταν υπάρχει στην ζωή τους, αισθηματική ισορροπία. Είναι γεννημένοι ρομαντικοί, επιθυμούν να είναι στο κέντρο της προσοχής όλων, και γίνονται αφοσιωμένοι γονείς και σύζυγοι.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια

ΛΕΩΝ: Δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Άτομα αρκετά ζηλόφθονα και εγωιστικά που τους αρέσει να επιδεικνύουν τις γνώσεις τους. Συνήθως έχουν επιτυχία σχετικά γρήγορα στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Ενδιαφέρονται μόνο για συντρόφους που έχουν την ίδια επιτυχία ή απήχηση όπως αυτοί.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μόνη διέξοδος αυτών των ατόμων είναι η εργασία και η δημιουργία. Δεν έχουν πολλές απαιτήσεις από την ζωής τους, ούτε και από τον σύντροφο τους. Άνθρωποι απλοί και συμβατοί στην συμπεριφορά τους. Συνήθως περνάνε απαρατήρητοι.

 

ΖΥΓΟΣ: Μόνο θετικά χαρακτηριστικά υπάρχουν σε αυτόν τον συνδυασμό πλανήτη – ζωδίου. Πολύ κοινωνικοί άνθρωποι με επεκτατικές τάσεις σε δουλειά και ερωτική ζωή. Είναι πάντα σε μια ευχάριστη διάθεση και συνήθως ασχολούνται με επαγγέλματα, που ακουμπάνε την εξέλιξη των επιστημών.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δυσκολίες στην επικοινωνία και την κοινωνική δράση αντιμετωπίζουν, που δεν είναι και εύκολο και για τους ίδιους να το διαχειριστούν. Είναι αρκετά καχύποπτοι στις συναλλαγές τους και δεν επιθυμούν την έντονη συναναστροφή. Ούτε καν στα προσωπικά τους θέματα δεν έχουν την διάθεση συμβιβασμού.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι επιθυμίες τους συμβαδίζουν με την οικονομική τους άνεση. Άτομα απαιτητικά και εξωστρεφή σε όλους τους τομείς. Αγωνίζονται από μικρή ηλικία για την επιτυχία και την υλική ασφάλεια. Σαν σύντροφοι χαρακτηρίζονται από μετριότητα και δεν κάνουν ποτέ την υπέρβαση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιπόλαιοι και ασταθείς. Συχνά και δυσνόητοι. Έχουν ισχυρή θέληση και πείσμα για να καταφέρουν αυτό που έχουν  στο μυαλό τους. Δεν μιλάνε πολύ αλλά σίγουρα, αποδεικνύουν τις δράσεις τους μέσα από έργα. Αγαπούν το χρήμα και την καλοζωία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως είναι μέσα σε όλα. Θέλουν να τραβούν τα φώτα και την προσοχή επάνω τους και στα δημιουργήματα τους. Άτομα με ισχυρή θέληση και διάθεση για ανατροπές. Η ερωτική τους ζωή, δεν είναι ποτέ στην άμεση προτεραιότητα τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Ιδιαίτερες προσωπικότητες που έχουν στην φύση τους την δημιουργία. Φροντίσουν έντονα για τα άτομα που έχουν κάτω από την προσοχή τους, και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στις κοινωνικές τους συναναστροφές.

MAKETA 2