Μελλοντικές Προβλέψεις Για Το Δεύτερο Δεκαήμερο Του Μαρτίου

MAKETA 1

ΚΡΙΟΣ: Δώστε περισσότερη έμφαση στις νέες καταστάσεις που θα σας φανερωθούν προσεχώς. Θα σας επισκεφτούν αγαπημένα άτομα από το παρελθόν που θα σας ευχαριστήσουν. Βρίσκεστε σε ένα καλό μονοπάτι για να κατακτήσετε εσείς οι ελεύθεροι το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Οι πρώτες ημέρες του δεύτερου δεκαημέρου, είναι γεμάτες εκπλήξεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Κυνηγήστε τους σκοπούς σας. Συγκρατήστε τον αυθορμητισμό σας σε νέες καταστάσεις, που θα εισέλθουν στην ζωή σας, μέχρι τα τέλη του Μαρτίου. Πολλές και οι δεσμεύσεις που σας πνίγουν αυτό το διάστημα, και ίσως σας έχει έρθει πια η εσώτερη ανάγκη για να διεκδικήσετε λίγο χρόνο μόνοι σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα στις 11.03, μέσα στην εποχή των Ιχθύων, θα φέρει ανατροπές στα ζώδια του Νερού. Πολλά τα θέματα που παραμένουν στην κορυφή της ατζέντας και που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα. Οι ρομαντικοί  ερωτευμένοι τους ζωδίου, πιθανόν να έχουν νεότερα από τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Οι αστρολογικές όψεις μέχρι την λήξη του μήνα, θα σας δώσουν και μια παραπάνω οικονομική ενίσχυση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χάρη στην παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή στον ζωδιακό σας, κάτι πολύ ιδιαίτερο θα συμβεί μέχρι το τέλος του μήνα.  Εσείς οι αδέσμευτοι θα διαπιστώσετε ότι πολλά είναι εκείνα τα άτομα, που επιθυμούν να σας εκφράσουν συναισθήματα. Οι συζητήσεις οι πιο σοβαρές θα έρθουν σε όσους ήδη σκέφτονται την δέσμευση, μέσα στους επόμενους μήνες.

 

ΛΕΩΝ: Ιδιαίτερη έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε λόγια που θα σας ανακοινωθούν από τον σύντροφο σας και θα ακουμπούν ζητήματα εμπιστοσύνης. Νέες συναντήσεις, ερωτικά παιχνίδια και συναισθηματικά σκιρτήματα για αυτούς που έχουν χωρίσει και αποζητούν κάτι νέο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθυστερήσεις θα υπάρξουν στην υλοποίηση μιας επιθυμίας που ακουμπάει θέματα επισημοποίησης ή δέσμευσης. Ο Ήλιος από τον Κριό στις 19-20/03, θα δώσει τις υποδομές έτσι πολλά να εξελιχθούν. Μια προσοχή στους γεννημένους στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου, καθώς ξεσπάσματα ζήλιας θα φέρουν ανατροπές.

 

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια

 

ΖΥΓΟΣ: Κλείστε τα αυτά σας μέχρι τα τέλη του Μαρτίου στις σειρήνες που θα θελήσουν  να σας αποπροσανατολίσουν. Θα καταφέρετε να διαπιστώσετε, ποιοι είναι αυτοί που τελικά σας ταιριάζουν και ποιοι αυτοί που επιθυμούν απλά να σας φάνε χρόνο.  Συζητήσεις που θα ξεκινήσουν από τις 18-19/03 και μετά, θα δώσουν τις αφορμές για χωρισμό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε γίνει το αντικείμενο ερωτικής σκέψης πολλών ατόμων, που σύντομα θα σας εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. Αγαπημένα πρόσωπα μέχρι τις 15/03, θα σας προτείνουν ταξίδια ή μεγάλες αλλαγές. Σίγουρα σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά πριν απαντήσετε, και φυσικά μόνο στους δικούς σας χρόνους. Είστε κοντά σε εξελίξεις που θα τροποποιήσουν πολλά κομμάτια της ζωής σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει αμοιβαία υποστήριξη σε όλα τα ζευγάρια των Τοξοτών. Οι επιδιώξεις σας για να υπάρχει πάντα σταθερότητα και ισορροπία, έχουν βρει τελικά τον στόχο τους. Οι μέρες μέχρι και την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθείς, θα σας δώσει μια καλή διάθεση που πιθανόν να σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις, για δέσμευση ή και συγκατοίκηση με τον σύντροφο σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολλές από τις ανυπέρβλητες δυσκολίες του παρελθόντος θα ξεπεραστούν με την βοήθεια της οικογένειας αλλά και του συντρόφου σας. Το κλίμα δυσαρμονίας που υπάρχει μέσα σε ζευγάρια, που σκέφτονται τον χωρισμό, ίσως να ενταθεί αυτές τις ημέρες. Οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν με σοβαρότητα και ειλικρίνεια, και να ανακοινωθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρές αναστατώσεις θα προκύψουν τις δύο τελευταίες εβδομάδες του μήνα. Μια παραπάνω σχολαστικότητα θα χρειαστεί να έχετε μέσα σε ζητήματα οικογένειας – εργασιακών. Τα οικονομικά σας μέχρι τώρα ήταν εμπόδιο. Ευκαιρίες που θα ανακύψουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και στις επιδιώξεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Δεν ενδείκνυται να κάνετε ριζικές αλλαγές σε ζητήματα που ακουμπούν οικογένεια και συγγενείς. Η τάση σας για εξέλιξη  θα βρει επιτυχία σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι μέρες μέχρι την λήξη του ζωδιακού σας μήνα, σας δίνουν πολλές δυνατότητες για να ευθυγραμμιστείτε με νέα πρόσωπα και συνεργασίες, με σκοπό την οικονομική σας σταθερότητα.

Μαθε το Μέλλον Σου