Π

ONEIRA

Ποτάμι – Ποταμός:

Ξαφνικές αλλαγές, εκπλήξεις συναισθηματικής φύσεως, τυχερά λεφτά και ότι ακουμπάει λόγια και κουτσομπολιά – σχόλια γυναικών.  Αν στέκεστε στην άκρη και κοιτάτε το ποτάμι, τότε είναι πιθανόν το άμεσο χρονικό διάστημα να γίνετε μάρτυρες γεγονότων, που όμως δε έχουν να κάνουν με εσάς. Αν είστε μέσα στο ποτάμι και κολυμπάτε, θα σας φύγουν πολλές στεναχώριες είτε αισθηματικές είτε οικονομικές.

 

Ποντίκια:

Συνήθως ο λαός τα ποντίκια και τα τρωκτικά, τα συνδέει με γυναίκες που σχολιάζουν, μικρά ψέματα που έχουν ειπωθεί μέσα σε ζευγάρια, αλλά και έκτακτα έξοδα.  Προσοχή για κλοπή ή απώλεια αγαπημένου αντικειμένου, που όμως έχει την πιθανότητα να το ξαναβρείτε.

Πόρτα:

Το απόλυτο σύμβολο της αλλαγής του τώρα και της γενικότερη ζωής σας. Ανοιχτή και φωτεινή, σας περιμένει μεγάλος έρωτα, σύντομος γάμος, επαγγελματική ανέλιξη. Αν είναι κλειστή, τότε κάτι σας κρύβεται ένα μυστικό – παρασκήνιο, που πρέπει να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια να το αποκαλύψετε. Αν αυτή η πόρτα ανήκει σε εκκλησία, τότε θα υπάρξουν παντού επιτυχίες. Αν διαβαίνετε – περνάτε την πόρτα, τότε κάτι δύσκολο πια αφήνετε πίσω σας. Αν κρυφάκουτε, ή ακούτε ψιθύρους πίσω από αυτήν, κάποιο σπουδαίο νέο θα σας φανερωθεί. Αν σας χτυπούν την πόρτα, είναι επισκέψεις που θα σας χαροποιήσουν, ενώ αν εσείς χτυπάτε και δεν σας ανοίγουν, τότε υπάρχει στην ζωή σας, άτομο που δεν θα κάνει, αυτό που σας έχει υποσχεθεί. Το χρώμα και το μέγεθος της πόρτας συσχετίζονται άμεσα με την ψυχολογία του ατόμου. Μικρή και σκοτεινή πόρτα, ίσως στα πρόθυρα μιας μελαγχολίας, αντιθέτως μια άνετη – μεγάλη και φωτεινή, δηλώνει καλύτερα αποτελέσματα σε προσπάθειες.

 

Παράθυρο:

Ένα από τα σύμβολα την Ψυχής. Είτε ανοιχτό το δείτε είτε κλειστό, προμηνύονται ειδήσεις και αλλαγές προς το καλύτερο. Αν είναι φωτεινό, οι ευχές σας και οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν, και ιδίως στον αισθηματικό τομέα.  Σκοτεινό και θαμπό, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με άτομα που δεν τα ξέρετε καλά, ή σας έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν. Επίσης ξαφνικά κέρδη από ξεχασμένες υποθέσεις.