Δεύτερο Δεκαήμερο Απριλίου

MAKETA 1banner_1-300x199

 

 

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ: Βαρύ το αστρολογικό σκηνικό πάνω στο κεφάλι σας, και ίσως αυτό να επηρεάζει τις επόμενες κινήσεις σας. Δεν πρέπει να κάνετε άστοχες κινήσεις σε υποθέσεις χωρισμών ή διαζυγίων. Φροντίστε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση, ιδίως οι αδέσμευτοι, καθώς αναμένεται καινούργιος έρωτας, που θα σας αναστατώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Δυναμικά ξεκινάει το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου και με 2 πλανήτες, να γυρίζουν σε ανάδρομη φορά. Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τα γήινα ζώδια. Μέσα σε αυτό θα μπορέσετε όμως να ξεκαθαρίσετε πολλές από τις χαοτικές σας σκέψεις, για άτομα και καταστάσεις που δεν σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Έχετε βάλει σε ρίσκο την ερωτική σας ζωή και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε ανασφαλείς και μόνοι. Σίγουρα ο Άρης και ο δάσκαλος Κρόνος μέσα από τον Τοξότη, σας δημιουργούν την ανάγκη να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας. Αυτοί που είναι ακόμη σε μοναχική φάση, δεν θα πρέπει να ψαχτούν για κάτι νέο. Ο επόμενος μήνας είναι πολλά υποσχόμενος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλές οι δυσκολίες που μπαίνουν κάθε μέρα στα μονοπάτια σας. Όλοι οι Καρκίνοι που έχουν σοβαρή δέσμευση ή γάμο, ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν βαθιές σκέψεις για το τι μέλλει γενέσθαι. Ίσως να υπάρξουν και πειρασμοί από το παρελθόν, που θα σας προβληματίσουν. Κοιτάξτε τι θα κάνετε και με την εργασία σας, που απαιτεί την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ: Κάνετε πολλά καψόνια στον εαυτό σας. Σίγουρα δεν σας αξίζει αυτό που περνάτε, με όλα αυτά τα μπρος – πίσω στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Ακόμη και αυτοί που έχουν μια καινούργια σχέση – έρωτα, θα πρέπει να δηλώσουν τα όρια τους. Οι μέρες μέχρι και την πανσέληνο του Απριλίου, σας κρατούν σε συνολική εγρήγορση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν είναι απογειωμένη η ψυχολογία σας, παρότι θεωρείστε και το πιο τυχερό ζώδιο της περιόδου. Ο Κυβερνήτης σας σε θαυμάσιες όψεις με τον Άρη, προσφέρει την ευκαιρία για συζήτηση με τον άνθρωπο σας. Όσοι έχουν σχέση με άτομο που έχει ήδη δέσμευση, ίσως και να ακούσουν κάποια απογοητευτικά νέα για την κοινή τους πορεία.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια

ΖΥΓΟΣ: Όλο το ενδιαφέρον σας στρέφεται πια στην ερωτική σας ζωή που δηλώνει, σε πλήρη αναδιοργάνωση. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για διαπραγματεύσεις και αλλαγές. Όποιοι ζητούν να μπορέσουν να σας πλησιάσουν και να σας πείσουν για τα λεγόμενα τους. Οι Ζυγοί που επιθυμούν κάτι καινούργιο και ξεσηκωτικό την καθημερινότητα τους, θα το έχουν από τις 23/04, και ύστερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλείστε σε εξηγήσεις για όλα τα πιθανά λάθη σας. Είστε στριμωγμένοι και το ξέρετε. Έχει έρθει πια η στιγμή για το μυστικοπαθές ζώδιο σας, να αντιμετωπίσει την αλήθεια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο και στον αισθηματικό, αλλά και στο εργασιακό τομέα. Οι αστρολογικές όψεις μέχρι τα τέλη του Απριλίου, σας βοηθούν να δείτε τα πάντα, με μια πιο ξεκάθαρη ματιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είσαστε ενεργοποιημένοι και σε αφύπνιση για την ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να ξεχάσετε όλα αυτά που έγινα εις βάρος σας. Αν τελικά αυτό που ζείτε δεν ήταν στα σχέδια σας, κάντε μεταβολή και απομακρυνθείτε. Κάτι ανάλογο, κάντε και στο εργασιακό σας χώρο, μόνο να έχετε βρει πρώτα κάτι καινούργιο που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μόνιμη σας σχέση δεν σας εκφράζει. Αυτό είναι κάτι που το έχετε αντιληφθεί εδώ και καιρό. Οι μέρες είναι οι κατάλληλες για να δηλώσετε την δυσαρέσκεια σας. Δεν χρειάζεται να αποδώσετε τις ευθύνες και σε αυτό. Αυτοί που θα κάνουν ταξίδια για εργασία ή και ψυχαγωγία, πιθανόν να βρουν και ένα νέο – κεραυνοβόλο έρωτα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζείτε την καλύτερη περίοδο της εποχής αυτής. Έχετε ήδη φτιάξει το πρόγραμμα σας, για τις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το Πάσχα. Οι δεσμευμένοι είναι και οι πιο τυχεροί, που θα δουν τον άνθρωπο τους να τους πλησιάζει και να ζητά περισσότερα. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει είναι σε κάτω από πλανητική εύνοια, για να επανενωθούν και με ευκολία.

ΙΧΘΕΙΣ: Προχωράτε τις σκέψεις σας σε ένα επίπεδο πιο ψηλά. Δεν αντέχετε να περιμένετε τις αλλαγές από την πλευρά του συντρόφου σας. Οτιδήποτε έχετε μέσα στην ατζέντα σας, θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε και σύντομα. Επίσης, μεγάλη προσοχή στον επαγγελματικό σας, τομέα που δείχνει ότι έχει ανιούσα και τρέχει.