Ε

ONEIRA

Εκκλησία – Παρεκκλήσι – Ναός:

Από τα καλύτερα όνειρα όπως και να το δείτε. Προστασία και ευλογία σε εσάς και τους οικείους σας. Αν είναι μέρα γιορτής, σας έρχονται θετικές ειδήσεις – ξαφνικές εμφανίσεις ατόμων που θα σας χαροποιήσουν. Αυτοί που είναι ακόμη ελεύθεροι, σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της, με τον σωστό σύντροφο. Για τους παντρεμένους, οικογενειακή γαλήνη και ισορροπία, μετά από μια περίοδο τριγμών και εντάσεων.

Αν είσαστε αυτός που την χτίζεί η παρακολουθεί την ανέγερση της, τότε υποθέσεις σας δικαστικές – εργασιακές – επιχειρηματικές θα ευοδώσουν καρπούς άμεσα. Επιτυχία σε διαγωνισμούς – εξετάσεις – ταξίδια.

Για όσους έχουν νέο έρωτα στην ζωή τους και δουν όνειρο να περιλαμβάνει εκκλησία, Άγιο, Παρεκκλήσι, Ναό, λιβάνισμα, πιθανόν και να οδεύσουν σύντομα και σε δέσμευση – γάμο.

Εγκυμοσύνη – Έγκυος :

 

Η κοπέλα που βλέπει να είναι η ίδια έγκυος, μετράει ανάποδα μέρες – ώρες, για την πρόταση γάμου  από τον σύντροφο της, ή  για τις ελεύθερες, γνωριμία με σημαντική προσωπικότητα. Για τους παντρεμένους, πιθανόν τρίτο άτομο να υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι που θα φανερωθεί, μέσα από ατυχή παρεξήγηση, τυχαία συνάντηση. Αν  βλέπετε στον ύπνο σας τρίτο άτομο σε κατάσταση εγκυμοσύνης, προσέξτε τα σχόλια και τις κριτικές από τρίτα άτομα για την κρυφή – ερωτική σας ζωή. Δεν παίζει ρόλο αν υπάρχει γνώση του αν η εγκυμοσύνη είναι με αγόρι- κορίτσι ή  δίδυμα! Κατ’επέκταση, αν η γέννα είναι εύκολη, τα ζητήματα αισθηματικά – οικονομικά επιλύονται άμεσα και με την βοήθεια τρίτων, και το αντίθετο σε μια δύσκολη γέννα.