Γ

mellon

Γάμος:
Αν δείτε ότι εσείς παντρεύεστε, ενώ είσαστε ήδη παντρεμένοι, θα πρέπει να είστε σε πλήρη αφύπνιση, καθώς το άτομο με το οποίο είσαστε, ίσως και να έχει τάσεις απόκλισης. Αν δεν έχετε παντρευτεί, προμηνύει ότι σύντομα οι όποιες δυσκολίες, που αντιμετωπίζετε θα απομακρυνθούν και θα μπορέσετε να εξελίξετε την συντροφική σας ζωή. Σαν καλεσμένος σε γάμο, δηλώνει κουτσομπολιά και λόγια που θα πέσουν στην αντίληψη σας. Τα δώρα γάμου είναι πάντα λεφτά και τύχη σε εργασιακά, ακόμη και η εύρεση νέας δουλειάς.

Γκρεμός:
Σύμβολο απόγνωσης αλλά και ελευθερίας. Δεν συνδέεται άμεσα με κάποιο δυσάρεστο γεγονός, αλλά μόνο με την άσχημη ψυχική διάθεση και πεσμένη ψυχολογία. Εκτός από το εικονικά άσχημο σημείο, του γκρεμού, υπάρχει ο ουρανός και η αδιάκοπη θέα, σημάδια ότι κοντοζυγώνει ο καιρός για αλλαγές και εσωτερική καλυτέρευση. Ακόμη και αν δείτε τον εαυτό σας να πέφτει από έναν γκρεμό, το πιο πιθανόν είναι να ξαφνιαστείτε ή να δυσαρεστηθείτε από συμπεριφορές τρίτων.

Γάτα :

 

Μια γάτα προμηνύει κρυφές καταστάσεις – παρασκήνιο και σχόλια γυναικών.

Το χρώμα και το φύλο της γάτας δεν φέρει καμία σημασία. Αν  η γάτα ήταν κοντά σας, ή την κρατούσατε, τότε κάποια είδηση – πληροφορία σημαντική που αγνοούσατε σας έρχεται ξαφνικά. Αν η γάτα νιαουρίζει – γουργουρίζει, τότε θα δείτε από τον  σύντροφο σας, περισσότερο αισθηματική επικοινωνία.

Αν σας γραντζουνίσει ή σας επιτεθείτε, να είστε άκρως προσεχτικοί που λετε και τι. Γατάκια προμηνύουν μικροχαρές.  Σε περίπτωση που η γάτα σας χαρίζεται, πιθανή είναι η εμφάνιση, νέου έρωτα ή πρόταση για γάμο – συγκατοίκηση.