Β

 

mellon

Βάζο:
Μια γαλήνια και χαλαρή οικογενειακή ζωή. Βάζο διάφανο με λουλούδια, δηλώνει την άφιξη παλιού έρωτα από το παρελθόν, διάθεση επανασύνδεσης, αλλά και για τους ελεύθερους μοιραία αγάπη θα εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Άδειο βάζο, ή ραγισμένο, είναι χωρισμός συντρόφων ή και απομάκρυνση φίλων – γνωστών.

Βάρκα:
Ανέμελη ζωή ή και απομάκρυνση πια από στενάχωρες και άσχημες οικογενειακές καταστάσεις. Αν η βάρκα πλέει με εσάς μέσα και σε νερά χωρίς κύμα, τότε μια οικονομική νομική σας υπόθεση, θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Αν έχει φουρτούνα- τρικυμία, πιθανόν να έχετε κάποιες μικρές απώλειες σε χρήματα ή έκτακτα έξοδα. Αν κωπηλατείτε, πιθανόν μέσα από έναν μακροχρόνιο αγώνα, να βρείτε την λύση και να επιτύχετε τον σκοπό σας. Αν η βάρκα είναι άδεια, τότε η μοναχική ζωή θα γεμίσει με καινούργιο σύντροφο. Αραγμένη σε άμμο, συμβολίζει, έκτακτα και αναπάντεχα χρήματα, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Βέλος :

 

Σίγουρα κάτι γρήγορο και άμεσο σας πλησιάζει. Ακόμη και δική σας ξαφνική απόφαση για ταξίδι, ή αλλαγή σχεδίων.

Αν δείτε να σας έρχεται βέλος, χωρίς όμως να σας πετύχει, σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες θα έχετε ειδήσεις – πληροφορίες που θα σας εντυπωσιάσουν, η και θα σας εκπλήξουν, ακόμη και να σας ενημερώσουν  για την επίτευξη κάποιου σκοπού ( δικαστήριο- εργασία).  Αν ρίχνετε εσείς το βέλος, κάποιος θα δεχτεί τα δίκαια λεκτικά σας πυρά. Αν το βέλος είναι παλιό, σπασμένο, σκουριασμένο, πιθανόν πρώην ταίρι – σύζυγος, να ξανακάνει μια προσπάθεια, και πάλι αποτυχημένη προς εσάς. Δεν έχει σημασία αν σας το ρίχνει κάποιος ή το πετάτε σε γυναίκα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δηλώνει καταστάσεις σε εξέλιξη, στο εδώ και τώρα.