Α

 

mellon

Άγαλμα:
Ένα όνειρο το ποίο περιλαμβάνει άγαλμα – ανδριάντα, το μόνο που μπορεί να ενεργοποιήσει, είναι η προσοχή και η ολιγολογία. Καταστάσεις και παρασκήνιο, είναι οριακά να εμφανιστούν και να αλλάξουν την ροή των γεγονότων. Αν στο όνειρο υπάρχει και γυναικεία φιγούρα, τότε ισχυρή αντίζηλος, θα απομακρυνθεί.

Αγάπη:
Μεγάλη ερωτική ικανοποίηση – εξέλιξη θα προκύψει από το άτομο που επιθυμείτε. Μπορεί να ακούσετε και για γάμο – βάπτιση, κάποιο φωτεινό γεγονός και ευχάριστο. Αν αισθανθείτε την ερωτική αγάπη από τον σύντροφο, τότε όλες οι δυσκολίες θα παραμεριστούν, και θα έρθετε πιο κοντά. Αν εσείς είστε αυτοί που προσφέρετε αυτήν την αγάπη, τότε για τους ελεύθερους, είναι θέμα ελάχιστου χρόνου να βρουν το ιδανικό τους έτερο. Γονείς και παιδιά που έχουν το αίσθημα αυτού του ισχυρού συναισθήματος μεταξύ τους, θα λάβουν ικανοποιητικά νέα σε οικονομικά – κληρονομικά ζητήματα.
Αγάπη από νεαρή γυναίκα ( γνωστή – άγνωστη ), τυχόν να είναι εξαπάτηση ή ζήλια.

Άγγελος:
Ένα καταπληκτικό ονειρικό σύμβολο, που συμβολίζει την παρούσα ή και την επερχόμενη γαλήνη και προστασία. Ερμηνεύεται σας γρήγορος γάμος και γρήγορη – ολική ανάρρωση. Δόξα και προβολή – τιμή, για όσους βλέπουν να είναι οι ίδιοι Άγγελοι, ή να έχουν φτερά – εμφάνιση Αγγέλου. Αν αυτό το όν το βλέπετε μέσα στο σπίτι – δουλειά σας ή και δίπλα σας, θα απομακρυνθούν στεναχώριες και ευχάριστα μηνύματα θα έρθουν άμεσα στα μονοπάτια σας.

Άγιος – Αγία:
Ίσως από τα πιο δυνατά όνειρα. Το χαμόγελο προς εσάς, σημαίνει ότι οτιδήποτε στο τώρα σας προβληματίζει – στεναχωρεί, σίγουρα και δια πάντως θα υποχωρήσει, θα χαθεί. Επίσης θα έχετε συναντήσεις με πολύ αγαπημένο πρόσωπο. Αν σας ακουμπά, θα υπάρξει θεραπεία σε άτομο που το αποζητά, ή θα υπάρξει τύχη σε ερωτικές αλλά και εργασιακές καταστάσεις

Άμαξα:
Αν δείτε στον ύπνο σας αυτό το καταπληκτικό σύμβολο, σημαίνει ότι οι αισθηματικές σας υποθέσεις, θα εξελιχθούν προς την κατεύθυνση που έχετε σκεφτεί, και πιο γρήγορα ίσως . Ακόμη και τα επαγγελματικά – οικονομικά σας αιτούμενα, θα ολοκληρωθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ξαφνικός γάμος, επιτυχημένη εγκυμοσύνη, κεραυνοβόλος έρωτας, περιουσία, τύχη σε ακόπιαστα λεφτά και ευκολίες σε νομικές υποθέσεις. Ταξίδι στο εξωτερικό με γρήγορο γυρισμό. Ανάρρωση και θεραπεία

Αριθμοί – Νούμερα:
Σίγουρα από τα πιο ισχυρά σύμβολα. Προδιαθέτουν στον ανάλογο χρόνο, μέρες η εβδομάδες, τον ερχομό ατόμων ή καταστάσεων. Τα μονά νούμερα δηλώνουν, μικρές καθυστερήσεις σε αναμενόμενες δουλειές ή εξελίξεις. Αντιθέτως τα ζυγά, επισπεύδουν τα γεγονότα.
Αρραβώνας:
Η γυναίκα που είναι ήδη σε δέσμευση ( γάμος ), σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος ερωτικός αντίζηλος, που θα φανερωθεί στον σύντροφο της, ή και ακόμη και στην ίδια. Αν είναι αδέσμευτη τότε οι επιθυμίες της για κάτι περισσότερο, θα ολοκληρωθούν σύντομα.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση άντρα.

Αυτοκίνητο – Αμάξι:

Όλα αυτά που συσχετίζονται με κίνηση, αναχώρηση ή άφιξη ανθρώπων ή γεγονότων. Αν είστε μέσα στον αμάξι, είτε σαν οδηγός, είτε σαν συνεπιβάτης, σημαίνει ότι αυτό που επιθυμούσαστε να γίνει, ήδη έχει περάσει στο τελικό στάδιο της πραγμάτωσης του. Αν κοιτάζετε το αμάξι, δηλώνει ότι μια καλή είδηση από αγαπημένο άτομο έρχεται να σας ευφράνει. Τρακαρισμένο αμάξι ή και ατύχημα, απλά δηλώνει το οριστικό τέλος μια άσχημης κατάστασης – σχέσης, πάθους. Το χρώμα σε ένα τόσο σημαντικό όνειρο, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, ούτε η ώρα της ημέρας.

Αγκαλιά :

 

Ένα από τα πιο ωραία όνειρα και ακόμη πιο ωραία η πρακτική του ερμηνεία.

Αν εσείς αγκαλιάζετε γυναίκα ( γνωστή ), κάποια καλή είδηση έρχεται  για γάμο, αρραβώνα, νέο έρωτα, επανασύνδεση και πολύ σύντομο χρόνο. Αν η γυναίκα είναι άγνωστη, πιθανόν να πέσουν στην αντίληψη σας κουτσομπολιά, ερωτικά σχόλια για τρίτους. Σε περίπτωση που σας αγκαλιάζει άντρας, γνωστός ή και άγνωστος, εν ζωή ή  μη, μικρός ή  μεγαλύτερος, θα πρέπει να αναμένετε την επιτυχή ολοκλήρωση μιας υπόθεσης σας, νομική οικονομική ακόμη και αισθηματικής φύσεως – επανασύνδεση.

Αν στην αγκαλιά σας κρατάτε μωρό ή μικρό παιδί, ίσως χρειαστεί να είστε πιο επιφυλακτικοί, με λόγια και υποσχέσεις που θα σας τάξουν. Αν στην αγκαλιά σας κρατάτε άνθη, φρούτα, κοσμήματα, χρήματα, τότε το πιο πιθανόν είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να έχετε μια ξαφνική και πολύ ευχάριστη οικονομική είδηση, είτε και τυχερά κέρδη – κληρονομιά – θησαυρό.

Αγκαλιά από γονέα ή παιδί, δηλώνει ευτυχία, ευημερία και προστασία.