Το τρίτο Δεκαήμερο του Απριλίου

MAKETA 1

ΚΡΙΟΣ: Ανοίξτε περισσότερο τα μάτια σας και δείτε τι σας περιτριγυρίζει. Οι ανάδρομες κινήσεις του Άρη και του Πλούτωνα, σας βάζουν σε σκέψεις για το  αισθηματικό σας μέλλον, που μέχρι τώρα δείχνει ότι δεν πηγαίνει σύμφωνα με τα πλάνα σας. Τουλάχιστον είστε τυχεροί, στα επαγγελματικά σας θέματα που θα σας αποδώσουν σύντομα, την ασφάλεια που αναζητάτε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Οι σκοποί σας θα ολοκληρωθούν. Είσαστε κάτω από την εύνοια της Σελήνης σε καταπληκτικές όψεις με τον Άρη. Μια παραπάνω δυναμική και καλύτερη διάθεση θα υπάρξει το επόμενο διάστημα, κάτι που σίγουρα θα σας φέρει κοντά σε λύσεις προσωπικών εκκρεμοτήτων. Εργασιακές υποθέσεις είναι καθοδόν προς την ολοκλήρωση τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η αποπεράτωση των προσωπικών σας θεμάτων, που έχουν μείνει στάσιμα. Το διάστημα χαρακτηρίζεται δύσκολο αστρολογικά. Μεγάλη εύνοια θα δείτε στον οικονομικό σας τομέα. Προσπαθήστε παραπάνω, από τις 25/04 και ύστερα θα δείτε αλλαγές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δυσκολίες όπου και να γυρίσετε το βλέμμα σας. Οι μέρες με τόσους ανάδρομους πλανήτες στα ζώδια της φωτιάς, μόνο καθυστερήσεις και εκνευρισμό μπορούν να σας φέρουν. Ευτυχώς  η ερχόμενη Πανσέληνος θα σας φωτίσει και ίσως και σας κάνει το επίκεντρο κόσμου που θα θελήσει να γίνει το ταίρι σας.

 

ΛΕΩΝ: Όλα τα αστρολογικά δεδομένα είναι με το μέρος σας. Τα αισθηματικά σας συμφέροντα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, καθώς τα έχετε ξεχάσει ίσως και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πια εύκολο για εσάς να ξεχωρίσετε τι ακριβώς ζητάτε. Χαρές και ευχάριστες οικογενειακές υποθέσεις θα σας ανακουφίσουν σε ψυχικό επίπεδο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε αυτά που λετε αλλά και κάνετε. Με Άρη – Πλούτωνα και Ερμή σε ανάδρομη πορεία όλα είναι πιθανά να συμβούν και όχι υποχρεωτικά προς την κατεύθυνση της επιτυχίας. Φροντίστε και τα οικονομικά σας που δεν είναι ιδιαίτερα ανθηρά αυτήν την εποχή, και μην σκέφτεστε μεγάλες αγορές μέχρι την λήξη και του επόμενου μήνα.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια

ΖΥΓΟΣ: Πολλές οι παρασκηνιακές επαφές που υπάρχουν στα περιβάλλοντα σας, και πιθανόν μέχρι την λήξη του Απριλίου να σας φανερωθούν. Κρατήστε ωστόσο χαμηλούς τόνους. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα καταφέρουν μέσα από ουσιαστικές συζητήσεις να κάνουν τα βήματα προς την επανένωση. Ρίξτε και μια ματιά, εσείς οι ελεύθεροι στο παρελθόν σας, που σας ξαναέρχεται.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχετε ισχυρούς συμμάχους, και αυτό σίγουρα σας κάνει την διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη. Οι Σκορπιοί που δυσκολεύονται σε επικοινωνιακό επίπεδο να μιλήσουν σε μια καινούργια παρουσία, οι όψεις της Αφροδίτης – Ερμή, θα κάνουν το θαύμα τους. Ρεαλιστικοί στόχοι στα επαγγελματικά σας θα γίνουν πραγματικότητα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα χρειαστεί να εντείνετε τις προσπάθειες σας για να φέρετε κοντά το άτομο της αρεσκείας σας. Τα αστρολογικά δεδομένα σας πιστώνουν με υπομονή και ευκαιρίες. Ωστόσο να είστε προετοιμασμένοι, για επιστροφές ιδιαίτερων ατόμων από το παρελθόν σας. ‘Οπως και να είναι τα πράγματα, σίγουρα δεν θα βαρεθείτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαστε καλά οργωμένοι και αυτό θα σας προστατέψει το επόμενο χρονικό διάστημα. Ασυνεννοησία και καθυστερήσεις, είναι στο μενού των ημερών με όλο το πλανητικό σύστημα να ανακατεύει τα πάντα. Δεν θα μείνουν ανεπηρέαστες και οι συναισθηματικές σχέσεις. Προσοχή σε υπερβολές λόγου και κινήσεων.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει ένα κλίμα ανασφάλειας σε όλους τους Υδροχόους, καθώς δεν βλέπουν τίποτα να εξελίσσεται προς τα συμφέροντα τους. Ωστόσο, αυτή η δύσκολη κατάσταση, από τις 25 Απριλίου και ύστερα θα καλυτερέψει και θα σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ανακούφιση και ασφάλεια.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Έχετε ήδη ιεραρχήσει αυτά που πρέπει να κάνετε. Είσαστε το τυχερότερο ζώδιο των ημερών, καθώς τα δύσκολα αστρολογικά φαινόμενα δεν σας ακουμπούν. Άρα, εκμεταλλευτείτε τις θετικές ημέρες μέχρι την λήξη του μήνα, και προωθήστε τις υποθέσεις σας. Κάποια καλά  νέα στα επαγγελματικά σας θα σας δώσουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης.

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ -ΜΑΘΕΤΟ