Ανάλυση του πρώτου Δεκήμερου του Μαίου

mellon

ΚΡΙΟΣ: Θα χρειαστεί να δείξετε την καλή σας διάθεση, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, και όχι πια να ανακυκλώσετε, όλα αυτά τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν και σας στεναχωρούν. Καθαρίστε το παρόν σας από οτιδήποτε σας πικραίνει. Όσοι αυτήν την περίοδο, θα ταξιδέψουν θα έχουν τις ευκαιρίες για να συναντήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Η οικειότητα που εκπέμπετε σαν ζώδιο, έχει ήδη έλξει πολύ κόσμο γύρω από εσάς. Οι περισσότεροι Ταύροι αυτήν την εποχή είναι είτε μόνοι τους, είτε χωρισμένοι. Η Αφροδίτη και ο Ερμής, σίγουρα θα  βοηθήσουν στο να φέρουν το κατάλληλο ταίρι. Αύξηση θα δείτε και στα οικονομικά σας θέματα, που θα σας λύσουν πολλές εκκρεμότητες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές οι παρανοήσεις με τον ανάδρομο Ερμή στην αισθηματική και την κοινωνική σας ζωή. Δεν χρειάζεται να κάντε κάτι περισσότερο, από το να κρατήσετε την διπλωματική σας στάση απέναντι σε όλα αυτά τα δύσκολα. Προσοχή γύρω από την Νέα Σελήνη, που θα φανερώσει και άτομα από το παρελθόν σας, που θα έρθουν με διάθεση περιέργειας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζείτε μεγάλες στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Άπειρες οι αλλαγές, που θα δείτε μέχρι και τα μέσα του μήνα. Οι χωρισμένοι θα κάνουν τις τελευταίες τους προσπάθειες για να επανέλθουν με τον άνθρωπο τους. Αυτοί που αγωνιούν για έναν νέο έρωτα, ίσως και να σταθούν τυχεροί, μέσα από καινούργιες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ: Δύσκολες οι μέρες μέχρι και τις 06-05. Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία κάνει όψεις με όλα τα ζώδια της Φωτιάς, και δημιουργεί ένα εκνευρισμό – υπερένταση. Οι απαιτήσεις σας, σε αισθηματικό επίπεδο, θα μείνουν μετέωρες. Ασχοληθείτε πιο ενεργά αυτό το δεκαήμερο με οτιδήποτε σας ευχαριστεί, και ακόμη περισσότερο με την δουλειά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δηλώνετε ταλαιπωρημένοι από τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό θα καλυτερέψει, αν κάνετε και εσείς την προσωπική σας προσπάθεια. Ενταχθείτε μέσα σε παρέες και χόμπυ που θα απομακρύνουν το μυαλό σας, από τα θέματα που σας μπερδεύουν. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη εποχή για αισθηματικές υπερβολές.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια

ΖΥΓΟΣ: Σύντομα θα έχετε νέα από υποθέσεις, που νομίζατε ότι έχουν κλείσει. Αυτό αφορά οικογενειακές καταστάσεις, που επιτέλους τείνουν προς την λήξη τους. Δεν χρειάζεται να επέμβετε. Όλα θα γίνουν όπως εσείς πια επιθυμείτε. Πολλές και οι ορθές συζητήσεις για χωρισμούς, και ταλαιπωρημένες σχέσεις, που δεν έχουν πια μέλλον.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε ελαφρά οτιδήποτε σας λένε αυτήν την περίοδο. Τα αστρολογικά δεδομένα, είναι τόσο δύσκολα και μπερδεμένα για όλα τα ζώδια του Νερού, που ίσως και να χρειαστεί να αποστασιοποιηθείτε. Δώστε άπλετο χρόνο στον εαυτό σας, για να ξεκουραστεί ψυχικά και σωματικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δηλώνετε παρών σε οτιδήποτε συντελείται γύρω σας. Ο Άρης μέσα από τον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο που μπορεί να σας προφέρει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, είναι παραπάνω καλή διάθεση για δημιουργικότητα αλλά και άπειρες ευκαιρίες για εξελίξεις στην προσωπική – οικογενειακή αλλά και επαγγελματική σας ζωή,

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Αντιθέσεις και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν προσεχώς. Ο Κυβερνήτης σας σε δύσκολες πλανητικές όψεις με τον Δία, δεν σας βοηθούν να γίνετε κατανοητοί. Όλα αυτά που έχετε προγραμματίσει να κάνετε, προωθήστε τα, χωρίς να κάνετε τις σχετικές ανακοινώσεις τριγύρω. Από τις 12- 05, όλα θα ομαλοποιηθούν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μια δυσφορία έχετε, και αυτό προκαλείται από την προσωπική σας ζωή, που δεν εξελίσσεται όπως σας είχαν υποσχεθεί. Πολλές οι φιλικές και οι κοινωνικές προτάσεις, που σας έρχονται από τα οικεία σας περιβάλλοντα, που σίγουρα μπορούν να σας διορθώσουν την διάθεση. Δώστε παραπάνω προσοχή στα εργασιακά σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, όλων των ειδών, είναι στα καλύτερα τους. Οι αδέσμευτοι ήδη έχουν βρει το άτομο που τους ενδιαφέρει, και σε αυτό θα υποστηρίξουν οι Ερμής και Δίας. Πολλές και οι ευχάριστες εκπλήξεις για όσους είναι σε αναμονή επαγγελματικών εξελίξεων.

Μαθε το Μέλλον Σου