Τρίτο Αστρολογικό Δεκαήμερο Μαίου

PROBLEPSIS

ΚΡΙΟΣ: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι στα αισθηματικά σας. Ο νέος μήνας του Ιουνίου, θα σας φέρει ανέλπιστες χαρές σε όλα. Ενεργοποιηθείτε από τώρα που τα αστρολογικά είναι εξαίσια και αδράξτε τις ευκαιρίες, που θα βγουν και ιδίως σε ότι αφορά τα οικογενειακά ζητήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε κάνει τα πάντα για να φέρετε σε μια ισορροπία την προσωπική σας ζωή, που συνεχώς σκοντάφτει σε τρίτα πρόσωπα από το παρελθόν. Οι τελευταίες ημέρες του Μαίου, θα δώσουν ευκαιρίες για να φωτιστούν καταστάσεις που στο τώρα, μόνο πονάνε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματική προσέγγιση στα σοβαρά θέματα μέσα στην ερωτικό σας δεσμό, σίγουρα δεν θα λύσουν όλα αυτά που έχουν μαζευτεί. Τώρα που ο Ήλιος περνάει πάνω σας, σας ενισχύει προκειμένου να κάνετε την κίνηση που τόσο καιρό δεν τολμούσατε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δυναμική που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας, για έναν περίεργο λόγο, έχει σιγάσει, μαζί με το πάθος σας για τον άνθρωπο της ζωής σας. Αυτό είναι κάτι που πριν εισέλθει το Καλοκαίρι θα πρέπει να το διορθώσετε. Ακόμη και οι ελεύθεροι πρέπει να κάνουν την κίνηση τους, για να συμπληρώσουν την μοναξιά τους.

 

ΛΕΩΝ: Είσαστε κάτω από δυσμένεια στον ψυχολογικό τομέα και αυτό σας κάνει αρκετά δύστροπους προς τα περιβάλλοντα σας. Από το τέλος της Πανσελήνου στις 22-05, στον άξονα Τοξότη – Διδύμων, τα πράματα θα καλυτερέψουν πολύ περισσότερο, και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε βάλει σαν κύριο σκοπό σας, να μην επιτρέψετε τίποτα άσχημο να περάσει μέσα στον Ιούνιο. Οι μέρες είναι άκρως δημιουργικές για όλα τα ζώδια της Γης. Για εσάς και με τον Δία να σας υποστηρίζει μπορείτε να δώσετε λύσεις, σε ότι είναι σε δίλημμα στο μυαλό σας.

mellon

ΖΥΓΟΣ: Μεταδίδετε την θετική ενέργεια σας, παντού. Αυτό σίγουρα και άμεσα θα έλξει και έναν καινούργιο έρωτα που θα σας δώσει μια ανάσα, στην γενικότερη, ρουτίνα της καθημερινότητας σας.  Ακόμη και ζευγάρια που έχουν μετρήσει πολλά χρόνια κοινής πορείας, θα ανανεωθούν μέσα από κοινές δραστηριότητες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ψάχνετε για να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες είναι δύσκολες, γενικότερα. Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και μην δίνετε το 100% των δυνάμεων σας, σε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν απογοητεύσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ρομαντική σας διάθεση, θα γίνει αντιληπτή από άτομα που κινούνται στα περιβάλλοντα σας και τώρα τους δίνετε η μοναδική ευκαιρία για να σας πλησιάσουν.  Δεν χρειάζεται εσείς να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε, απλά μείνετε ο εαυτό σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαστε έντονα προβληματισμένοι. Τίποτα δεν φαίνεται σύμφωνα με τα προγράμματα σας. Οι ανάδρομοι Πλούτωνας και Άρης, σας βάζουν τρικλοποδιές και εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Αυτό είναι κάτι που θα λήξει στο τέλος του Μαίου. Χωρισμένοι σύντροφοι, θα έρθουν σε επικοινωνιακή επαφή, άμεσα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι καλές ημέρες είναι μπροστά σας. Το τελευταίο 3ημερο, είναι άκρως γόνιμο. Είσαστε σε μια διασταύρωση σκέψεων και δράσεων, που συσχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Δείξτε τις καλές σας προθέσεις, και επιτρέψτε στους τρίτους να σας πλησιάσουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα-Δίας, θα σας επιτρέψει να κάνετε τις αλλαγές – διορθώσεις που ζητάτε σε κάθε τομέα της ζωής σας. Συμμαχικά θα δείτε να κινείται ο σύντροφος σας. Αυτοί που σκέφτονται για δέσμευση μέσα στο Καλοκαίρι, θα έχουν μικρές καθυστερήσεις.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια