Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 26.05.16

mellon

ΚΡΙΟΣ:  Όλες οι σχέσεις θα περάσουν από κρησάρα. Ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, θα σας δώσει αφορμές και ισχυρά πατήματα για να απομακρύνετε πια από την καθημερινότητα σας, άτομα και καταστάσεις που δεν σας αναλογούν. Θα χρειαστεί να είστε διπλά προσεχτικοί με τις οικονομικές σας δράσεις, που σας έχουν ξεφύγει τον τελευταίο καιρό.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Δηλώσεις επί δηλώσεων κάνετε. Η Αφροδίτη φεύγει και σας κάνει ιδιαίτερα ρομαντικούς και επιπόλαιους. Αυτό όμως μπορεί και να σας φέρει σε δύσκολη θέση με τον σύντροφο σας. Προγραμματίστε από τώρα τις καλοκαιρινές  σας κινήσεις και κάντε το πρόγραμμα σας, καθώς πολλές οι ανατροπές που θα βγουν στα μονοπάτια σας, και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά τα παράδοξα που θα εισπράξετε από τον άνθρωπο σας, που δείχνει  ότι ίσως και να έχει πια κουραστεί, από την απουσία σας μέσα στην σχέση. Ακόμη και αυτοί που είναι σε γάμο, θα χρειαστεί να κάνουν μια πιο ουσιαστική συζήτηση, για τα επόμενα κοινά τους βήματα. Οι εργασιακές σας υποθέσεις θα ζητήσουν την προσοχή σας, καθώς νέος κόσμος επιθυμεί να συνεργαστεί μαζί σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υπολειτουργεί. Δεν έχετε όμως τα ψυχικά κουράγια για να κάνετε τις απαραίτητες συζητήσεις και διορθώσεις. Από τις 30.04, και ύστερα που τα αστρολογικά είναι πιο ευνοϊκά με το ζώδιο σας, θα δείτε ότι όλα θα συγκλίνουν προς την εξισορρόπηση. Μια κατάσταση που θα έχει τον θετικό της αντίκτυπο και για τους χωρισμένους, που κάνουν τις προσπάθειες τους για να τα ξαναβρούν.

 

ΛΕΩΝ: Οι μέρες που έρχονται και μέχρι τις 23 Απριλίου, σας δίνουν τις ευκαιρίες για να λύσετε πολλά οικογενειακά και περιουσιακά θέματα που έχουν σταλάξει ίσως και μήνες. Επίσης στο εργασιακό σας κομμάτι θα πρέπει να δώσετε περισσότερη βαρύτητα και χρόνο καθώς, παλιές υποθέσεις, άλυτες, θα φανερωθούν και θα ζητήσουν σχεδιασμό και λύση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχετε αναθεωρήσει πολλά αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Άνθρωποι που πια δεν σας είναι ταιριαστοί, θα απομακρυνθούν. Γάμοι που έχουν χάσει το χρώμα τους από το πέρας του χρόνου, θα βρουν την χρυσή τομή για να συνεχίσουν ακόμη καλύτερα πια. Επαγγελματικές υποθέσεις που ακουμπούν επενδύσεις και αγορές, καλύτερα ας περιμένουν από τον Ιούνιο, που τα άστρα θα είναι πιο συμμαχικά.

 

ΖΥΓΟΣ: Ορισμένα οικογενειακά θέματα που σας ενοχλούν, θα έχετε την ανάγκη να ανοίξετε και να πάρετε απαντήσεις. Αυτό θα συμβεί και μέσα σε σχέσεις που δηλώνουν κούραση. Ακόμη και όσοι αυτήν την εποχή είναι μόνοι, θα θελήσουν να εμπλακούν περισσότερο μέσα σε κοινωνικές και φιλικές παρέες. Είστε από τους λίγους, που τα οικονομικά αυτήν την εποχή είναι πάρα πολύ καλά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ήταν καλύτερα μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να μην πείτε, ούτε και να κάνετε πολλά. Οι αστρολογικές συνθήκες πάνω στα υδάτινα ζώδια, μπερδεύουν και καθυστερούν τις όποιες επιδιώξεις. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τις δραστηριότητες και τα άτομα που σας ευχαριστούν. Δώστε περισσότερη ενέργεια και στα εργασιακά σας που είναι ανοδικά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δύσκολες ημέρες τελειώνουν. Οι πλανητικές όψεις κάθε μέρα πια όλο και θα καλυτερεύουν, και αυτό θα σας δίνει μια καλύτερη ψυχολογία αλλά και ευκαιρίες για να καλυτερεύσετε την καθημερινότητα σας. Για όσους είναι μόνοι τους, πολλά και τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες που θα φανερωθούν, και σίγουρα θα σας ανεβάσουν το ηθικό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η γοητεία σας έχει πιάσει πολλά νέα βλέμματα στα δίκτυα της. Προσοχή σε αυτούς που είναι ήδη σε σχέση, καθώς υπάρχει κίνδυνος αποπλάνησης! Αυτοί που θα ταξιδέψουν λόγω των εορτών, να είναι προετοιμασμένοι για γνωριμίες που θα τους τραβήξουν την προσοχή, αλλά και την αναθέρμανση παλιών γνωριμιών.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συναισθηματική επιβράβευση είναι κάτι που χαρακτηρίζει την εποχή αυτή. Οι μέρες του προηγούμενου μήνα, έδωσαν αφορμές  για να γίνουν ξεκαθαρίσματα για να μείνει μόνο ότι αξίζει. Ο υπερβολικός κόσμος που πέρασε  από το μυαλό και την καρδιά σας, θα μπει στο πλέον μικροσκόπιο. Αυτοί που έχουν σχέση τύπου social media, ίσως και να πρέπει  να την τερματίσουν.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Για αυτούς που είναι σε συζητήσεις ή και  διαδικασίες χωρισμού, οι μέρες του Ταύρου, θα δώσουν ευκαιρία για καλύτερη συνεννόηση. Πολλές και οι ποιοτικές γνωριμίες σε όσους, αναζητούν κάτι πιο κοντά στα δεδομένα τους. Ηθική επιβράβευση σε όσους, περίμεναν τον σύντροφο τους, να ολοκλήρωση προσωπικές  υποθέσεις του, μετακίνηση – οικονομική εξέλιξη -σπουδές.

Μαθετο -Ερωτική Αστρολογια