Ανάλυση για το πρώτο Δεκαήμερο του Ιουνίου

mellon

ΚΡΙΟΣ: Δεν έχετε τίποτα για να ανησυχείτε. Όλο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει για να σας στρώσει τα μονοπάτια, για να περπατήσετε τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Ταυτόχρονα θα έχετε και τις ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να τα ευθυγραμμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Είναι μια περίοδος που θα δείτε τα όνειρα σας να ανθίζουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στην δική σας υπομονή, όλα θα αλλάξουν. Είσαστε όλοι εν αναμονή της εισόδου του κυβερνήτη σας σε επόμενες μοίρες των Διδύμων. Όλα στην αισθηματική σας ζωή θα εξελιχτούν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Επίσης, να είστε προετοιμασμένοι για ξαφνικό ταξίδι, εσείς ιδίως που έχετε ερωτικό δεσμό με άτομο σε χιλιομετρική απόσταση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά τα νεύρα που θα προκύψουν σήμερα και αύριο σε όλα τα ζώδια του Αέρα, και ιδίως σε εσάς. Δεν χρειάζεται να κάνετε κανένα συμβιβασμό, με άτομα και καταστάσεις που σας κοντράρουν  στην ηθική. Επιχειρηματικές δράσεις, θα συνδυαστούν με καλά κέρδη, και αυτό θα σας βοηθήσει σε αγορές που επιθυμείτε να κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λειτουργείτε  με το πρακτικό σας μυαλό. Αυτό θα φανεί λυτρωτικό και σε όσους έχουν μπει σε μια διαδικασία να χωρίσουν, ή να απομακρυνθούν από τον άνθρωπο τους. Πολλές οι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος, που σας σπρώχνουν σε ακραίες λύσεις, που σε βάθος χρόνο θα σας δικαιώσουν.

 

ΛΕΩΝ: Μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια στα πλάνα όσων θα επιχειρήσουν σε αυτόν τον μήνα, να δεσμευτούν ή να εξαπλώσουν την οικογένεια τους. Οι όψεις του Άρη και του Ερμή, δημιουργούν παρεξηγήσεις και υπερβολικά λόγια, που θα πρέπει να προσέχετε, να μην ξεφύγουν του ορίου. Αυτό εφαρμόστε το και στα οικονομικά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι στόχοι σας είναι σίγουρα δύσκολοι, αλλά μέσα στον μήνα του Ιουλίου, θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Έχετε καταφέρει πια και έχετε φέρει σε μια σωστή ισορροπία την αισθηματική σας ζωή. Άρα αυτό που μένει είναι και τα οικονομικά σας να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο. Οι ελεύθεροι θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες.

 ONEIRA

ΖΥΓΟΣ: Τάσεις φυγής για όλους τους Ζυγούς. Δεν είσαστε και στην καλύτερη ψυχολογική σας φάση, Οι μέρες με τόση πλανητική κινητικότητα, που επηρεάζει το ζώδιο σας, σίγουρα δεν σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε πάνω στους σκοπούς σας. Υπομονή, και από τις 08-06, θα δείτε τις μέρες να σας υποστηρίζουν, στα σχέδια σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλείστε να αφήσετε τους συναισθηματισμούς και να πράξετε με τρόπο που θα υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Σύντροφοι που δεν σας καλύπτουν στα δεδομένα σας, θα πρέπει να απομακρυνθούν από την καθημερινότητα σας. Ακόμη και δύστροποι συνεργάτες, που σας καθυστερούν, θα χρειαστεί αν εναρμονιστούν με τις δικές σας ανάγκες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπιέζεστε από όλα αυτά που ζείτε, και δεν σας αρέσουν. Είναι ιδανικές οι μέρος για να τολμήσετε τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Μην σκεφτείτε τι θα πουν – κρίνουν οι άλλοι, κάντε το για εσάς. Οι αδέσμευτοι, είναι και οι μοναδικοί που αυτήν την περίοδο, θα έχουν τις καλύτερες επαφές που θα τους δώσουν, ίσως και ξαφνικό έρωτα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είσαστε έντονα κάτω από αστρολογική  εύνοια για όλον τον μήνα του Ιουνίου. Δύσκολες καταστάσεις, ερωτικές απομακρύνσεις, αλλά και χωρισμοί – διαζύγια, θα δρομολογηθούν προς την οριστική τους εκκαθάριση τους. Οι όψεις του Κρόνου -Δία, ακουμπούν βαθιά  το άτυχο παρελθόν σας, και δίνουν εμφανίσεις που θα σας προβληματίσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει άμεσα, να ολοκληρώσετε διάφορες εκκρεμότητες με τρίτα άτομα,  που ενοχλούν την αισθηματική σας σχέση! Οι μέρες του Ιουνίου σας. Οι σκέψεις για περισσότερη παρουσία του ενός στην ζωή του άλλου, θα γίνουν πραγματικότητα, πριν λήξει αυτός ο καλός μήνας των Διδύμων.

 

ΙΧΘΕΙΣ:  Η συναισθηματική κάλυψη, που εισπράττετε από τον αγαπημένο  σας σύντροφο, δεν σας αντανακλά σε τίποτα τις προηγούμενες εβδομάδες. Αν τελικά δεν έχει υπάρξει κάποια τρίτη ΄παρουσία’, τότε θα ήταν πρακτικό- έξυπνο, να ψάξετε για να κοινές λύσεις, που θα αναθερμάνουν το συναίσθημα κλίμα στο μεταξύ σας.

Μαθε το Μέλλον Σου