Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 06-12 Ιουνίου 16

 mellon

  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις

           06-12 Ιουνίου 16

 

Η Εβδομάδα ξεκινάει με δυο σημαντικούς πλανήτες σε ανάδρομη φορά.  Ο Άρης και ο Πλούτωνας για αρκετούς μήνες, θα δώσουν αφορμές για γενικότερη αναθεώρηση των πεπραγμένων και σε επίπεδο προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και στα επαγγελματικά σχέδια  που δεν εξελίχτηκαν όπως ήταν προγραμματισμένο.


ΚΡΙΟΣ:

Σχέσεις: Μοναδικές στιγμές έρωτα και πάθους θα ζήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτοί που ήδη έχουν βρει τον ιδανικό σύντροφο, θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε σημαντικές αποφάσεις δεσμεύσεις ή και επέκτασης της οικογένειας τους. Οικογενειακές υποθέσεις που είχαν μείνει χωρίς λύσεις, τώρα είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να συζητηθούν.

Οικονομικά: Λειτουργήστε με πρακτικό νου. Δεν χρειάζεται  να πιέζεστε για να βρείτε τις λύσεις μέσα από τρίτα πρόσωπα. Η δική σας η εμπειρία και ο κόπος θα σα φέρουν δίπλα στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Για όσους ψάχνουν για νέα εργασία, θα έχουν θετικές ειδήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ:

Σχέσεις:  Συνέπεια και προσοχή είναι οι δύο έννοιες που σας περικυκλώνουν αυτές τις ημέρες. Πολλά και τα αστρολογικά σημάδια, που δείχνουν ότι έχει έρθει η σωστή ώρα για να τολμήστε το επόμενο βήμα σας για να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που σας θολώνουν την σκέψη. Ακόμη και αυτοί που είναι μόνοι τους, αυτό το διάστημα, θα θελήσουν να το περάσουν με τις καλές τους παρέες.

Οικονομικά: Έχετε κάνει  πολλά περιττά έξοδα το προηγούμενο διάστημα του Απριλίου, και σίγουρα τώρα πρέπει να μαζέψετε το χέρι σας. Μέχρι να λήξει ο μήνας αυτός, για αυτούς που κάνουν αλλαγές στην εργασία τους, θα τους έρθουν κάποια καλά νέα για την εξέλιξη τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Σχέσεις: Ζητήστε και θα λάβετε ότι επιθυμείτε. Οι όψεις της Αφροδίτης θα ενισχύουν κατά πολύ την γενικότερη γοητεία σας. Αυτό σημαίνει ότι και νέοι πειρασμοί θα σας πλησιάσουν. Όσοι έχουν πάρει τις σοβαρές αποφάσεις του για δέσμευσης, θα την πετύχουν πιο γρήγορα, από τα προγραμματισμένα.

Οικονομικά: Είσαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο στα εργασιακά και στα οικονομικά σας. Πολλές και οι προτάσεις που θα σας γίνουν, για νέες συνεργασίες σε διάφορους τομείς, που σίγουρα θα πρέπει να  τις σκεφτείτε αρκετά και να απαντήσετε στους δικούς σας χρόνους.

ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ -ΜΑΘΕΤΟ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σχέσεις: Τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν και μέσα από αυτό μπορείτε να πραγματοποιήσετε, και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας.  Βαρύ το κλίμα για τους χωρισμένους, που τελικά μετά τις 25 Απριλίου  θα καταφέρουν να μιλήσουν πιο ειλικρινά. Οικογενειακές υποθέσεις του παρελθόντος, θα σας δικαιώσουν.

Οικονομικά: Στηρίζεστε από το πλανητικό σύστημα και αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τις 10-06. Δράστε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του. Θέματα συνεργασιών  θα αναθεωρηθούν και θα εξελιχθούν. Τα οικονομικά σας ένα καζάνι που βράζει, αλλά θα σας αποδώσει καρπούς.

 

ΛΕΩΝ:

Σχέσεις: Υπάρχει μια απογοήτευση στην ατμόσφαιρα στα ζευγάρια των Λιονταριών, που βλέπουν ότι η ερωτική τους σχέση δεν έχει τους ρυθμούς που θα έπρεπε. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη, θα προκαλέσει γενικότερες αναστατώσεις που ίσως και να οδηγήσουν σε μόνιμο χωρισμό.

Οικονομικά: Πιθανά βήματα που σκέφτεστε να κάνετε, καλό θα ήταν να τα καθυστερήσετε. Οι μέρες με έναν Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δεν ευνοούν κανέναν. Σοβαρές αποφάσεις καλό θα ήταν να ξαναβγούν στην επιφάνεια από τις 9/06 και μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σχέσεις: Η σταθερότητα είναι κάτι που ζητάτε και οι δύο πλευρές μέσα στον δεσμό σας. Αυτά που ελπίζετε και επιθυμείτε θα προκύψουν μετά τις 11/06  που ο ανάδρομος Άρης θα έχει πολλά καλά πια να σας εμφανίσει. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια καλύτερη οικογενειακή  κατάσταση, που θα ενισχύσει την ασφάλεια σας σαν ζώδιο.

Οικονομικά: Όλες οι προσπάθειες σας έχουν βρει τον στόχο τους. Κόσμος που θα σας προσεγγίσει μέχρι τις 10-6, θα σας ενθουσιάσει με τις προτάσεις του και τις καινοτόμες ιδέες τους. Επίσης έχετε την τύχη με το μέρος σας, για όσους θα το ρισκάρουν!

ΖΥΓΟΣ:

Σχέσεις: Ερωτισμός και αισθηματισμός είναι τα δύο κυρίαρχα συστατικά που θα μεγεθυνθούν μέσα στην εβδομάδα. Για τους ελεύθερους, πολλές οι νέες επαφές πριν την λήξη του μήνα, που θα τραβήξουν την αέρινη προσοχή σας. Ακόμη και αυτοί που έχουν χωρίσει, θα έχουν μια καλύτερη ψυχολογία.

Οικονομικά: Πολλά από τα σχέδια σας εσωκλείουν την οικονομική εξέλιξη για να προβείτε με ασφάλεια πλέον στα επόμενα βήματα σας. Θα χρειαστεί να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο, αλλά και να ταξιδέψετε. Οι πλανήτες είναι στο πλάι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Σχέσεις: Πολύ καλές αυτές οι ημέρες του μήνα. Όσοι έχουν χωρίσει ή είναι σε φάση απομάκρυνσης  / ‘παγομάρας’, θα ανοίξουν τους δίαυλους επικοινωνίας και θα δώσουν και πάλι τις σχετικές ευκαιρίες. Ο Ερμής από τον Δίδυμο δίνει την εύνοια τους, για όσους έχουν σοβαρές μόνο προτάσεις και πρόγραμμα για την προσωπική τους ζωή.

Οικονομικά: Το οικονομικό θα φανερώσει και αυτό την υποστήριξη του και θα σας δώσει λύσεις. Πολλοί Ζυγοί αυτό το διάστημα θα βρουν νέα εργασία, ή θα

Ανέβουν στην κλίμακα της ιεραρχίας στον τομέα τους. Κρατήστε μέχρι τότε το στόμα σας κλειστό και μην κάνετε προκαταβολικά δηλώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σχέσεις: Μην εμπιστεύεστε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν στις προδιαγραφές τους.  Οι μέρες αυτές, είναι ιδιαίτερα περίεργες και εσείς πρέπει να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, προκειμένου να αποφύγετε τις παγίδες. Με δύο δύσκολους πλανήτες σε ανάδρομη φορά, μόνο παρεξηγήσεις και λάθη μπορούν να γίνουν.

Οικονομικά: :  Η εποχή προστάζει ωριμότητα και  σοβαρότητα σε θέματα δουλειάς και οικονομικών. Η συνειδητοποίηση  του προβλήματος και της στατικότητας στην ζωή σας θα σας δώσουν την αφορμή για να βρείτε την άκρη της λύσης και να την φτάσετε μέχρι το τέλος της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σχέσεις: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα αλλάξει σύντομα και άρδην. Όλες οι προβληματικές καταστάσεις και τα ‘σκληρά’ πρόσωπα θα οπισθοχωρήσουν μπροστά στα λογικά αιτούμενα σας. Υποστηρίζεστε από την πλειοψηφία των πλανητών, και αυτό σας δίνει την υπεροχή στο να ισορροπήσετε δεσμούς αισθηματικούς – και οικογένεια.

Οικονομικά: Σίγουρα είσαστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από την έλλειψη χτημάτων που σας ταλαιπωρεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν κάνετε λίγο ακόμη υπομονή και συνεχίσετε τις προσπάθειες σας, θα δείτε ευκαιρίες και νέο κόσμο να σας πλαισιώνει.

PROBLEPSIS

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Σχέσεις: Μυστικά και ψέματα θα βγουν τον αφρό μέσα στις επόμενες ώρες  – ημέρες. Η κινητικότητα της Αφροδίτης σε όψεις με τον Ερμή στον Δίδυμο,  επηρεάζει άμεσα το ζώδιο σας και δείχνει την ανάγκη για εσωστρέφεια και περισυλλογή στην ασφάλεια. Δεν είναι εποχή για αποφάσεις και αλλαγές στα υπάρχοντα δεδομένα. Από τον επόμενο μήνα όλα θα βελτιωθούν.

Οικονομικά: Δεν υπάρχει κάτι δύσκολο πια για εσάς. Με προστάτη τον Ουρανό σε καλές όψεις με τον Δία, θα έχετε οτιδήποτε στερηθήκατε, μέσα  σε αυτόν τον μήνα στα χέρια σας. Ακόμα και δύσκολες υποθέσεις οικονομικών – περιουσιακών – νομικών, θα επιλυθούν με τον τρόπο που εξυπηρετεί εσάς.

ΙΧΘΕΙΣ:

Σχέσεις: Συμβαίνουν αρκετά στην γενικότερη καθημερινότητα σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για απομόνωση,  που θα σας θέσει τα όρια, για το μέχρι  που μπορείτε πια τεντώσετε την προσωπική σας ζωή,  και ιδίως αν αυτή λέγεται μακροχρόνιος γάμος. Αν είσαστε κουρασμένοι από υποθέσεις που απλά και λαθεμένα επαναλαμβάνονται, τότε πάρτε τις αποφάσεις σας.

Οικονομικά: Σαφώς και το δικό σας ζώδιο  χρειάζεται μια προσοχή παραπάνω προς όλους και όλα. Βάζετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας το οτιδήποτε συμβαίνει στο τώρα….ο Κρόνος θα το πολλαπλασιάσει προσεχώς. Επενδύσεις νέα εργασία είναι στο μενού.