Η Σελήνη στον Ζυγό 13-15 Ιουνίου

mellon

ΚΡΙΟΣ: Οι ερωτικές γενικότερα υποθέσεις θα ξεκαθαριστούν, άμεσα και τις προσεχείς ημέρες. Πολύς κόσμος έχει μαζευτεί στην ζωή σας, και αυτό πιθανόν να σας βαραίνει και να σας ταλαιπωρεί, από τις συνειδητές σας επιλογές. Επιστρατεύεστε την τετράγωνη λογική σας και μην καταναλώνεστε άδικα, σε περιττές περιπέτειες και φλερτ, που δεν έχουν μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Αδύνατον να μείνετε μόνοι σας και αυτό τον μήνα. Η ερωτική επιτυχία, θα συνδυαστεί με την κοινωνική σας ζωή, ή που θα ανθίσει από τις 19/06 και ύστερα. Ιδίως οι γενιά του -70 και -90, που θα καταφέρει να έρθει πιο κοντά σε ανθρώπους που πληρούν τις ιδιαίτερες προδιαγραφές τους. Οι χωρισμένοι, ακόμα και ετών, θα μπορέσουν να βρουν έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και επανένωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια μετακίνηση, θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα μπει στην ζωή σας, για να την αλλάξει οριστικά. Οι μέρες με μια σελήνη, να κάνει υπέροχες όψεις με τον Ερμή, θα σας φέρουν διπλά σε έναν ολοκληρωτικό έρωτα. Ακόμα και αυτοί που βιώνουν απομάκρυνση – χωρισμό, θα γευτούν καλές ειδήσεις από τον συντροφικό τους ταίρι, για σύγκλιση απόψεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν περιορίσετε το ένστικτο σας και χαλαρώσετε, σίγουρα θα γίνετε πιο αρεστοί από τον περίγυρο σας. Ο Δίας έχει πολλά καλά να σας προσφέρει, από την δυναμική του θέση πάνω στη Παρθένο. Από τις 17/06 και ύστερα, να είστε προετοιμασμένοι για τυχαίες συναντήσεις με άτομα του ξεχασμένου σας παρελθόντος, που θα θελήσουν μια ακόμα ευκαιρία!

ΛΕΩΝ: Η σχολαστική σας ανάλυση με οτιδήποτε αποκλίνει των προτιμήσεων σας, πιθανόν να σας έχει αφήσει σε κατάσταση μοναχικότητας. Μια άκρως ερωτική περιπέτεια, θα ζήσετε μέσα στον μήνα του Ιουνίου και περί τα τέλη του, που πιθανόν, αν είστε προσεχτικοί, να συνεχιστεί και στο επόμενο έτος. Τα άστρα είναι πάνω σας συμμαχικά, και σας ωθούν για μεγάλες αλλαγές που θα επιτρέψουν ερωτικές δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαστε αυτήν την περίοδο απορριπτικοί με του πάντες. Μην παραμελείτε όμως την προσωπική σας ζωή, που για εσάς συγκεκριμένα, εκ ζωδίου, το έχετε ανάγκη να βρίσκεστε μέσα σε ένα ποιοτικό συναισθηματικό δεσμό. Αυτοί που έχουν τάση να επιστρέψουν στο παρελθόν, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτούν καθώς η σελήνη θα σας δημιουργεί μόνο περιττές φαντασιοπληξίες.

ΖΥΓΟΣ: Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας φανούν χρήσιμες μέσα σε αυτόν τον μήνα, που θα σφύζει από νέο κόσμο – μετακινήσεις, προσκλήσεις και κάπου στις 21/06 έναν μοιραίο έρωτα, για όσους επιθυμούν, να ξεφύγουν από τα ίδια και τα ίδια, και να σοβαρευτούν. Η τύχη στην αγάπη θα είναι με το μέρος σας και αυτό θα σας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ταυτίζεστε με αυτά που επιθυμούν πάντα οι τρίτοι. Διεκδικήστε τον προσωπικό σας χώρο και χρόνο. Από την Πανσέληνο, και ύστερα, θα δείτε να συνωστίζεται στην ζωή σας κόσμος που μέχρι τώρα, δεν είχατε παρατηρήσει ότι εξέφρασε ενδιαφέρον για το πρόσωπο σας. Αυτοί που θα ταξιδέψουν, ίσως να είναι και οι πιο τυχεροί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά νέα μάτια θα στραφούν επάνω σας. Ευχάριστες ειδήσεις σε αυτούς που έχουν χωρίσει, έστω και μόνιμα. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Κριό και μετά τις 24/06, θα ανοίξουν πόρτες για σοβαρούς διάλογους και αποφάσεις. Όσοι έχουν τραβήξει έναν δρόμο πια μοναχικό, μέχρι τα τέλη Απριλίου, θα συναντήσουν άτομα που θα τους εκπλήξουν ευχάριστα, και ίσως μέσα από εκεί, να προκύψουν συναισθήματα μόνιμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένταση και πάθος έχετε και αυτό εκφράζεται μέσα από την κινητικότητα σας, στον ερωτικό τομέα. Ο Δίας έχει ήδη ξεκινήσει να σας αποδίδει ευκαιρίες, για να βρείτε, επιτέλους κάτι που να συμπληρώνει τις προδιαγραφές σας. Από τις 18/06, που η Αφροδίτη θα γίνει πιο φιλική, προς τον ζωδιακό σας οίκο, θα υπάρξουν παρέες και επαφές που θα σας δώσουν αυτό που χρειάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι βαρύ το κλίμα των ημερών για όλα τα ζώδια του αέρα. Οι όψεις του Άρη μέσα στον Σκορπιό, θα αρχίσουν όμως, από τις 19/06 και μετά, να σας ενδυναμώνουν σε ψυχικό επίπεδο. Η καλή διάθεση θα δώσει την θέση της σε περαιτέρω ανάγκη για ψυχαγωγία. Οι εναλλακτικές που θα αναζητήσετε, θα σας πλαισιώσουν με νέα πρόσωπα, που θα διεκδικήσουν το αληθινό συναίσθημα σας.

ΙΧΘΕΙΣ: Η αναποφασιστικότητα που έχετε εκ ζωδίου, θα πρέπει να παραμεριστεί άμεσα. Τα αστρολογικά του μήνα δίνουν πολλές υποσχέσεις, σε όσους Ιχθείς, επιθυμούν να βγουν από τον κύκλο της μοναξιάς τους. Πολλές οι δημόσιες σχέσεις και τα κοινωνικά γενικότερα γεγονότα που μπορείτε να ενταχθείτε και να συναναστραφείτε με νέο κόσμο.