Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμτπη 02 Μαρτίου

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Πέμτπη 02 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Έχετε πολλά να κάνετε και πολύ λίγο χρόνο αντίστοιχα. Ασχοληθείτε με την δουλειά σας που θα σας αποδώσει τα μέγιστα προσεχώς. Ερωτικές υποθέσεις, που πια μόνο σας ταλαιπωρούν, θα πρέπει πια να τις αφήσετε πίσω από την πλάτη σας.

Dos: Ξεχάστε τα παλιά

Don’ts:  ΄Ξοδεύετε ήδη πάρα πολλά.

Ταύρος: Ξεχωρίστε από το πλήθος και μην ασχολείστε με τις μετριότητες. Αυτό σημαίνει ότι και άτομα που εσείς θεωρείτε τοξικά, κρατήστε τα μακριά σας. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν πολλά ερωτικά πλησιάσματα από νέο κόσμο. Ίσως ένας νέος έρωτας να σας πλησιάζει.

Dos: Ασχοληθείτε με τους φίλους σας

Don’ts:  Η χαλάρωση είναι σύμμαχος σας

Δίδυμοι: Όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας, θα πρέπει να τα ολοκληρώσετε άμεσα. Πολλές οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και θα σας πλησιάσουν μαζί με πολλές ερωτήσεις. Ερωτικές ιστορίες που θα σας προτείνουν επανασύνδεση δεν θα σας πείσουν.

Dos: Εκπλήξεις σε αγαπημένους

Don’ts: Αφήστε τα παλιά στο παρελθόν

Καρκίνος: Ένας νέος και ακόμη καλύτερος κύκλος, καταστάσεων, ανοίγει από τις 03/03, και εσωκλείει αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί θα σκεφτούν την επόμενη δέσμευση ίσως και τον γάμο – οικογένεια. Τυχεροί θα σταθούν και οι ελεύθεροι, μέσα από νέα φλερτ.

Dos: Διαθέστε χρόνο για εσάς

Don’ts: Μην καυγαδίζετε τόσο εύκολα

Λέων: Η κοινωνική σας ζωή έχει φτάσει στο απόγειο της. Αυτό ίσως και να βάλει σε κίνδυνο της μόνιμη σχέση σας, και ένα ταίρι που έχει πολλά παράπονα. Οι μέρες είναι καλές για να συζητήσετε, και να βρείτε την χρυσή τομή στο μεταξύ σας.

Dos: Αλλάξτε την διάθεση σας

Don’ts: Η υπομονή σας έχει φτάσει στο μηδέν

 

Παρθένος: Έχετε πολλές επιλογές αυτό το χρονικό διάστημα. Μην τις καταστρέψετε. Υπάρχει στο παρόν σας, μια καινούργια αγάπη, που θα σβήσει τις άσχημες μνήμες του παρελθόντος, που δεν αποκλείεται μέσα στον μήνα Μάρτιο, με διπλωματικό τρόπο να σας ξαναπροσεγγίσει.

Dos: Επιλέξτε μόνο την ποιότητα

Don’ts: Απομακρυνθείτε από ερωτικές περιπέτειες

Ζυγός: Έχετε τεμπελιάσει λίγο μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και αυτό έχει εκνευρίσει τον άνθρωπο σας. Εσείς και το μυαλό σας το εύστροφο καλείστε να βρείτε τις συμβατές λύσεις, και να αναθερμάνετε το κλίμα. Εκπλήξεις για τους χωρισμένους – μόνους, που πια θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους.

Dos: Κινηθείτε διπλωματικά

Don’ts:  Περιορίστε τις σπατάλες σας 

Σκορπιός: Μπορείτε να περάσετε πια στην πράξη. Οι συμφωνίες που έχετε κάνει με τον άνθρωπο σας, τηρούνται στο έπακρο και η ασφάλεια έχει πια επανέλθει στο μεταξύ σας. Κρατάτε τα ηνία σαν ζώδιο, σε υποθέσεις γάμων – συγκατοικήσεων αυτήν την Άνοιξη.

Dos: Ολοκληρώστε τους σκοπούς σας

Don’ts: Αποφύγετε τις συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά

 

Τοξότης: Δεν έχετε πράγματι κάτι να περιμένετε, από έναν άνθρωπο που δείχνει ότι δεν επιθυμεί πια να ασχοληθεί πρακτικά – ενεργά με εσάς. Οι μέρες που θα έρθουν θα σας βρουν σε διαλόγους. Οι σχέσεις που εμπεριέχουν και χιλιομετρικές αποστάσεις, θα έχουν συναντήσεις ευχάριστες.

Dos: Απαντήστε με πάσα ειλικρίνεια

Don’ts: Έχετε ξεχάσει την εξωτερική σας εμφάνιση

Αιγόκερως: Είσαστε πάνω σε διλήμματα, που σας μπερδεύουν. Δεν χρειάζεστε την συμβουλή κανενός, παρά μόνο να δείτε μέσα στην καρδιά σας, ποιός είναι αυτός που σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα άλλα αφήστε τα να ξεχαστούν. Οι εργασίες σας θα αποδώσουν καρπούς.

Dos: Ξεκουραστείτε και λίγο

Don’ts: Οι διπλές καταστάσεις δεν σας ταιριάζουν

 

Υδροχόος: Καλό θα ήταν να κάνετε μια πιο ώριμη συζήτηση, με το άτομο που έχετε γνωρίσει μέσα από την εργασία σας, καθώς και εσείς βλέπετε ότι αυτό που υπάρχει στο μεταξύ σας, εκπέμπει συναίσθημα. Προσοχή στα ξένα μάτια που σας παρακολουθούν.

Dos: Δεν υπάρχουν παρασκήνια

Don’ts: Αφήστε τους άλλους να φύγουν

 

Ιχθείς: Ο τρόπος σας ο απόλυτος και ο έντονος, κάποιες φορές κάνουν τον άνθρωπο σας να στεναχωριέται και αυτό σίγουρα δεν το θέλει κανείς. Δείτε πιο αναλυτικά τι είναι αυτό που σας ενοχλεί και λύστε το, μέσα από έναν συναισθηματικό διάλογο.

Dos: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας

Don’ts:  Μην ασχολείστε πια με το παρελθόν