Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις Μαρτίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις Μαρτίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Δύναμη

Είναι μια καλή ημέρα που θα δείτε την διάθεση σας να ανεβαίνει και μέσα από την προτροπή του συντρόφου σας, που σίγουρα λειαίνει το έδαφος για να σας κάνει τις προτάσεις του, τις πιο σοβαρές.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Φιλία

Υπάρχουν πολλά ακόμη που δεν τα ξέρετε για τον άνθρωπο σας. Αυτός ο νέος μήνας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αρμονία

Η ψυχραιμία που έχετε δείξει κατά καιρούς μέσα στην σχέση σας, είναι και αυτή που θα σας κάνει και πιο αγαπητούς στον άνθρωπο σας….αλλά και τα περιβάλλοντα του.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Εσείς αυτό που τελικά επιθυμείτε είναι να βρείτε την εσώτερη σας ισορροπία και να ανοίξετε σοβαρές πια συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες, να σας οδηγήσουν και σε μια δέσμευση.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Αφθονία

Μπορείτε πια να σκεφτείτε πιο πλατιά και βαθιά. Η μοναξιά σε ισορροπημένη σχέση με τα οικονομικά σας, σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε επιθυμίες και στόχους μηνών.

Καρκίνος: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Εσείς και οι εσώτερες σας δυναμικές σας έχουν κάνει να αισθάνεστε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Αυτό είναι και ένα γεγονός που θα σας δώσει και έναν αέρα πιο γοητευτικό για το αντίθετο φύλο.

Λέων: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Οι σκέψεις σας πετάνε από το καλό στο καλύτερο. Αυτό είναι κάτι που θα σας βοηθήσει στην καλύτερη σας ψυχολογία, αλλά και στην πιο ποιοτική επικοινωνία με τον άνθρωπο σας.

Παρθένος: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Πολλές οι πιθανότητες που έχετε αυτές τις ημέρες…για να συναντήσετε, κάποιον από το παρελθόν, που πραγματικά ποτέ δεν βγάλατε από το μυαλό σας.

Ζυγός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Άπειρες οι εκπλήξεις που σας έρχονται και νωρίς αυτόν τον μήνα. Αυτό συμπεριλαμβάνει χρήμα, άνεση υλική αλλά και αποκατάσταση των σχέσεων με αγαπημένα άτομα.

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Πρόθεση

Εσείς και οι καλοί σας οι τρόποι είναι αυτοί που θα έλξουν το άτομο που θέλετε, για να σας πλησιάσει και να έρθετε επικοινωνιακά και μετά συναισθηματικά πιο κοντά.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Το είστε αυτήν την εποχή μόνοι σας μόνο σας, μόνο για καλό μπορεί να είναι. Σίγουρα θα βρείτε την ισορροπία σας. Μετά τις 15/03 θα έρθουν και οι νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ισορροπία

Μια καλή σχέση ζητάτε με ποιότητα και ασφάλεια. Αυτό είναι κάτι που σας κατάσταση σας πλησιάζει μέσα από μια καινούργια επαφή – γνωριμία. Και το χρήμα πλησιάζει.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Όλα μπορούν να γίνουν με τον δικό σας τρόπο, αρκεί να εφαρμόσετε την στρατηγική σας. Είσαστε μέσα σε ένα ερωτικό δίλλημα και ανάμεσα σε δύο προτάσεις.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Εσείς έχετε ανάγκη για υλική – οικονομική ασφάλεια. Αυτό θα αλλάξει από τις 19/02, που το σύμπαν, σας προσφέρει παραπάνω επαγγελματικές προτάσεις και ξαφνικό χρήμα.