Ζωδιακές προβλέψεις – Παρασκευή 03/03

Ζωδιακές προβλέψεις –  Παρασκευή 03/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς:  Μην κάνετε τόση φασαρία γύρω σας. Το άτομο που σας ενδιαφέρει έχει ήδη ανάψει το πράσινο φως στον δρόμο σας, και σας περιμένει.

 

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Οι απόψεις οι ακραίες που έχετε, ίσως και να μην βρίσκουν το ταίρι σας σύμφωνο. Η συζήτηση, είναι κάτι που θα μπορούσε να σας λύσει πολλά.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα:  Έτσι όπως το πάτε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μείνετε, και πάλι μόνοι σας. Ίσως και να πρέπει να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Κάτι από το παρελθόν θα σας θυμηθεί μέσα σε αυτήν την εβδομάδα, και θα ζητήσει να σας μιλήσει, παρουσιάζοντας σας νέα δεδομένα.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς: Λόγια, σκέψεις και συναισθήματα έχουν γίνει ένα κουβάρι μέσα στο  μυαλό σας. Κάνε αυτόν τον καιρό ότι καλύτερο μπορείτε, για τον εαυτό σας.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης:  Είναι οι δικές σας επιλογές, που σας έχουν φέρει σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο. Ίσως είναι μια καλή εποχή για απολογισμούς.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω, από αυτά που ήδη κάνετε προς τον άνθρωπο σας. Αφήστε την άλλη πλευρά να σας προσεγγίσει.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Υπάρχει αρκετό συναίσθημα, μέσα σε αυτήν την σχέση για να πάτε σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο. Τα οικονομικά θα διορθωθούν.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Έχετε κερδίσει πολλά στοιχήματα, σε επίπεδο αγάπης. Αυτό που αναμένεται μέχρι τα τέλη του Ιχθύ, θα σας δέσει για πάντα.

 

Αιγόκερως – ζώδιο της Γης: Δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή να πείτε πολλά. Το ταίρι σας, έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει έτσι ώστε, να σας φέρει πιο κοντά μέσα στην αγκαλιά του.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα: Οι σκέψεις, που κάνετε ίσως και να σας οδηγούν σε ένα λάθος μονοπάτι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, πράξτε πιο δυναμικά.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Οι επαγγελματικές επιλογές, είναι αυτές που σας έχουν απομακρύνει από την αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει άμεσα.