Η Κάρτα Ταρώ της Ημέρας -Δευτέρα 06/03/17

Η Κάρτα Ταρώ της  Ημέρας -Δευτέρα 06/03/17

ΚΡΙΟΣ: ΤΟ ΑΡΜΑ 

Πράττετε πολλά αυτήν την περίοδο και έχετε μπερδευτεί. Πολλές οι εργασιακές σχέσεις, που θα αποκτήσουν και έναν πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό χαρακτήρα που σίγουρα χρειάζεται προσοχή και τακτ. Δεν χρειάζεται να εκτεθείτε, και να διαλύσετε το προφίλ και την εικόνα σας, χάριν κάποιου φευγαλέου πάθους.

ΤΑΥΡΟΣ: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δυναμικό το διάστημα μέχρι την αλλαγή του μήνα, που θα γίνει… Αυτό φυσικά πιθανόν και να βάλει φωτιά σε ερωτικές υποθέσεις, που ακόμη εκκρεμούν και δεν έχουν κλείσει σαν κύκλος. Προσπαθήστε οι χωρισμένοι μέσα από ουσιαστικό διάλογο, να συμφιλιωθείτε με τις λάθος συμπεριφορές του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Συζητήσεις με νόημα. Επιθυμείτε καταστάσεις που μόνο μπορούν να σας δώσουν ενέργεια θετική. Είστε από τα άτομα που δεν συνδυάζεστε εύκολα, και αυτό σίγουρα σας απομονώνει. Η Αφροδίτη σας εμφυσά αυτοπεποίθηση στα πάντα, και σας ωθεί να βρείτε τις λύσεις στην προσωπική σας μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Ότι και να συμβαίνει δεν πρέπει να σας πτοεί. Οι μέρες μέχρι τις 15/03/17, σας δίνουν πολλές ευκαιρίες για να καθορίσετε την από εδώ και πέρα πορεία σας. Τυχόν προβληματικές συμβιώσεις και μεγάλες σχέσεις, θα χρειαστεί να κάνουν μια επανεκκίνηση στα συναισθήματα τους.

ΛΕΩΝ: Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Υπάρχει πολύ μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και ένα άτομο που θα κάνει την ξαφνική του εμφάνιση, κοντά στις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Για τους ελεύθερους τα πράματα είναι διαφορετικά, όπου και πρέπει πριν τη λήξη του μήνα του Ιχθύ, να κάνουν κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ:

Το πείσμα και η αντοχή που έχετε, είναι αυτά που σας κρατούν και όρθιους. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες, των αστρολογικών σκληρών όψεων, να μην πείτε πολλά. Ήδη νιώθετε αβέβαιοι για τα συναισθήματα σας πια. Το βάθος και την διάρκεια τους. Μην πάρετε κάποιες τελικές αποφάσεις ακόμη, θα ήταν λαθεμένες.


ΖΥΓΟΣ:  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Δεν έχετε κοινό παρανομαστή με τον άνθρωπο σας, κάτι που σίγουρα σας προβληματίζει. Συνήθως έχετε μια παραγωγική και θετική σχέση με τον σύντροφο σας, που σας καλύπτει
συναισθηματικά. Για όσους είναι σε διάθεση για περιπέτειες, πιθανόν να βρουν κάτι προσωρινό, για να γεμίσουν τις μέρες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πλέον τα βλέπετε όλα άκρως ρεαλιστικά. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας κρύβεται. Οι σχέσεις που δεν τα κατάφεραν στο παρελθόν, δύσκολο και στο παρόν να επιτύχουν. Όλα θα αρχίσουν να τρέχουν από τις πρώτες ημέρες του Κριού, που οι αστρολογικές συνθήκες στους Σκορπιούς, θα δώσουν πιο σταθερά αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ΗΛΙΟΣ

Η μόνιμη, ίσως και παράλογη επιμονή σας για ερωτική επιβεβαίωση, είναι πιθανόν να σας αφήσει μόνους, χωρισμένους. Δημιουργείτε σχέσεις και εγκαταλείπετε. Αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέχρι τις 14/03. Όσοι έχουν σταθερή σχέση, σίγουρα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα εντυπωσιαστείτε από τις μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές που θα σας παρουσιάσει ο σύντροφος σας. Αν νιώθετε κάτι αμοιβαίο, τότε κάντε και εσείς την δική σας καταλυτική κίνηση. Είστε από τα λίγα ζώδια, που οι μέρες και οι αστρολογικές όψεις της αλλαγής έτους, δεν θα σας ακουμπήσουν σε κανέναν νευραλγικό τομέα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά είναι αναγκαίο να τροποποιηθούν, σε κάθε κομμάτι της ζωής σας. Έχετε κατακτήσει πια την ψυχική ισορροπία του εαυτού σας. Τώρα πια έχει έρθει η ώρα, να βάλετε και σε μια μόνιμη σειρά και τα προσωπικά σας , που όπως κάθε αέρινο ζώδιο, έχει την ανάγκη αυτά να είναι σταθερά. Μεγάλη η βοήθεια που θα έχετε από τα περιβάλλοντα σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Οι αντιθέσεις που έχετε με τον σύντροφο – σύζυγο σας, είναι παραγωγικές. Πορεύεστε πια μαζί και ακούραστα. Αυτό είναι κάτι που θα ενισχύσει και μέσα στον επόμενο και πολύ θετικό μήνα του Κριού. Η κίνηση των χωρισμένων για επανασύνδεση, θα προσκρούσει σε ατυχία να γίνει με επιθετικό τρόπο.