Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 08 Μαρτίου

Ημερήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις Τετάρτη 08 Μαρτίου

Τα άστρα σήμερα Τετάρτη 08/03 προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

Ωροσκόπος:  Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το δεύτερο μας ζώδιο. Είναι εκείνο το ‘σημείο -ζώδιο΄ που κατά την μοναδική στιγμή της γεννήσεως μας, ανέτειλε. Προσδιορίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τόπο της γεννήσεως μας.

 

Κριός:  Η ανάγκη για να έρθετε πιο κοντά σε λύσεις, θα πολλαπλασιαστεί αυτές τις ημέρες. Πολλά τα συναισθήματα που θα σας εκφραστούν και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αν κάνετε μετακινήσεις ένεκα των εργασιών σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι σας περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις, που ίσως και να αναζωπυρώσουν, παλιά συναισθήματα. Επενδύσεις που είχατε κάνει, αποδίδουν σύντομα καρπούς.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~97  %

Ταύρος: Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν την σιωπή σας, σίγουρα θα αδυνατούν να καταλάβουν και τα λόγια σας. Δεν χρειάζεται με έναν άστατο κυβερνήτη να προσπαθήσετε να πείσετε για τις σκέψεις σας. Από τις αρχές του μήνα αυτού, θα έχετε και την σωματική – ψυχική κούραση, για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας σε καταστάσεις που δεν εξελίσσονται πια.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~95  %

Δίδυμοι: Είσαστε μέσα στα νεύρα και αυτό σίγουρα δεν σας βοηθάει να βρείτε άκρη με την προσωπική σας ζωή. Από σήμερα έχετε και την Αφροδίτη και τον Ερμή να σας επηρεάζουν, με αποτέλεσμα όλα να βγαίνουν στην φόρα και να ζητάνε άμεση επίλυση. Οι δοκιμασίες πάνω στα οικονομικά σας, υποχωρούν και όλα πια μπορούν να εξελιχτούν καλώς.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~98  %

Καρκίνος: Είσαστε με την ανάσα κομμένη, για τις ερχόμενες εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Τίποτα δεν κινείται όπως το είχατε σχεδιάσει. Οι πιθανότητες με τον δύσκολο κυβερνήτη σας, να μεγαλώσουν τα επικοινωνιακά χάσματα είναι ορατές. Η πορεία σχέσεων που δεν έχουν πια τίποτα να δώσουν, θα είναι πια σύντομη. Ενισχυτικά θα είναι τα οικονομικά σας από τις 17/03.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~94  %

Λέων: Οι Λέοντες που έχουν βάλει πλώρη για μια νέα ζωή, απομακρύνοντας τον εαυτό τους από καταστάσεις και άτομα που δεν τους εκφράζουν, θα το καταφέρουν από το δεύτερο δεκαήμερο του Μαρτίου. Δεν έχετε πια κανέναν αντίπαλο, παρά μόνο τον εαυτό σας. Ισχυρή και η θέση σας, μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Ακόμη και αυτή που ψάχνουν για μια νέα δουλειά, θα την έχουν σύντομα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~95  %

 

Παρθένος: Αναλύετε τα πάντα με σκοπό να αντιληφθείτε εν τέλει τι είναι αυτό που σας ταιριάζει και τι είναι αυτό που πρέπει να απομακρύνετε από την ζωή σας. Οι μέρες μέχρι τις αρχές του καινούργιου μήνα του Κριού, σας βάζουν στο επίκεντρο πολύ κόσμου, που σας έρχεται με τις προτάσεις τους. Δεν είστε και τα πιο εύκολα ζώδια στην επικοινωνία. Άρα καλύτερα ακούστε αυτά που έχουν να σας προτείνουν και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας. Χαμηλοί τόνοι θα πρέπει να υπάρξουν και στα επαγγελματικά σας δρώμενα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~90  %

Ζυγός: Έχετε ισχυρή διαίσθηση ότι κάτι θα γίνει αυτές τις ημέρες. Τα άστρα είναι συμμαχικά και εσείς καλείστε, να διαβάσετε πίσω από τις γραμμές. Αρκετές και οι καινούργιες παρουσίες, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ξαναμπλεχτείτε στα δίχτυα του έρωτα. Δυνατή η θέση σας, μέσα σε οικονομικές – επαγγελματικές συναλλαγές, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~95  %

 

Σκορπιός: Υπάρχουν  μεγάλα εμπόδια στην καθημερινή σας επικοινωνία, με τους οικείους σας. Αυτό ίσως και να χειροτερέψει με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης, που σίγουρα επηρεάζει άμεσα όλα τα ζώδια του Νερού. Για όσους βιώνουν καινούργια γνωριμία – πρώτα βήματα του έρωτα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα εγκρατείς, καθώς πολλά ακόμη δεν τα έχει δει, σε αυτήν την νέα προσωπικότητα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~88  %

Τοξότης:Αντίφαση λόγων και πράξεων θα δείτε από τα κοντινά σας πρόσωπα που ίσως και να σας παραξενέψουν. Δεν χρειάζεται άμεσα να κάνετε κάποια κίνηση. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές. Εσείς έχετε άπειρα ζητήματα να ασχοληθείτε αυτήν την εποχή. Το πιο σοβαρό τα οικονομικά σας, που πιθανόν να σας έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~89  %

Αιγόκερως: Συνεχίζετε ακάθεκτοι την θετική σας πορεία, για τον υπόλοιπο Μάρτιο . Πολλές οι υποχρεώσεις και ο κόσμος που σας περικυκλώνει και σας κλέβει τον χρόνο σας. Ασχοληθείτε με τις δικές σας υποθέσεις, και μετά με των τρίτων. Μια καλή είδηση θα σας έρθει την νέα εβδομάδα, και θα συσχετίζεται,με μια παλιά σας ερωτική υπόθεση.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~93  %

 

Υδροχόος: Η δημιουργική και πρακτική σας σκέψη θα βοηθήσει μέσα σε αυτό το επόμενο 3ήμερο, πολλές ημιτελείς υποθέσεις θα επιλυθούν. Ζευγάρια που σκέφτονται σοβαρά το διαζύγιο, καλό θα ήταν να περιμένουν την Άνοιξη. Κάτι ανάλογο επιβάλλεται, και για αυτούς που σκέφτονται να προχωρήσουν σε γάμο και οικογένεια.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~90  %

Ιχθείς: Το κυνικό σας χιούμορ, δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό. Είσαστε μια φάση της ζωής σας, που όλα τείνουν να ισορροπήσουν και να εξελιχτούν όπως εσείς επιθυμείτε. Οικογενειακές υποθέσεις που έχουν μείνει στάσιμες πολλά έτη, έχει έρθει πλέον η σωστή ώρα, για να βρουν τις τελικές και δίκαιες λύσεις τους. Εργασία και οικονομικά δεν σας απασχολούν πλέον.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~97  %