Άστρα και Ζώδια Παρασκευή 10/03

Άστρα και Ζώδια  Παρασκευή 10/03

Τα άστρα σήμερα προβλέπουν για τα ζώδια:

Συμπληρωματικά διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.

 

Κριός:

Υπάρχει μια κατάσταση αναμονής και αυτό είναι κάτι που δεν το αντέχετε. Αυτό που έχει να κάνει με την αισθηματική σας πραγματικότητα που δεν σας ικανοποιεί σε καμία περίπτωση. Με το έντονο φαινόμενο της πανσελήνου 12/03, εσείς θα καταφέρετε να ισορροπήστε το μέσα σας αλλά και την ψυχολογία σας. Θα αφήσετε τις παλιές εμπειρίες να ξεχαστούν αλλά και να ανοίξετε το παράθυρο της καρδιάς σας, σε νέους ανθρώπους.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~93  %

Ταύρος: Τώρα που ο κυβερνήτης σας είναι στο ζενίθ της δυναμικής του εσείς θα πρέπει να κάνετε κάτι καλύτερο, από το απλά, να κοιτάτε το σύμπαν και να περιμένετε κάτι να συμβεί ξαφνικά. Αν υπάρχει αισθηματικό πρόβλημα, είναι ίσως και η πιο κατάλληλη εποχή, για να λύστε προβλήματα, που έχουν ριζώσει εδώ και μήνες.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~95  %

Δίδυμοι: Προσεχώς με την ηλιακή έκλειψη σε πλήρη εξέλιξη, όλος ο κόσμος του ζωδιακού θα γίνει αρκετά πιο εξωστρεφής και σίγουρα πιο φλύαρος σε κάθε έκφανση του. Ειδικά εσείς, που έχετε παράλληλες καταστάσεις στην αισθηματική σας πραγματικότητα, θα πρέπει να είστε διπλά προσεχτικοί. Ωστόσο, κάποια στιγμή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και το τοπίο!

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~ 94 %

Καρκίνος:Έχετε πολλά να κάνετε αυτές τις ημέρες. Το πιο σοβαρό όλων να λύσετε άμεσα τις παρεξηγήσεις και τα λάθη που έχουν συντελεστεί μέσα στην σχέση σας. Είσαστε από τα πιο εύκολα και καλόπιστα ζώδια, που μέσα από την δυναμική της εποχής, των καρμικών όψεων, που μπορεί να δέσει και να λύσει και αυτό να έχει πια μόνιμο χαρακτήρα.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~90  %

Λέων:Το δυναμικό αστρολογικό γεγονός της πανσελήνου, σας φωτίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας, και ειδικά στα αισθηματικά σας, που είχαν πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες εβδομάδες. Υπάρχουν πολλά μυστικά και κρυμμένες πληροφορίες που θα σας αποκαλυφθούν και θα σας εκπλήξουν προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~89 %

 Παρθένος: Με την Πανσέληνο, να επηρεάζει ον ζωδιακό σας οίκο, εσείς μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Όλα αυτά που σας απασχολούν είτε είναι οικονομικά, είτε αισθηματικά, θα βγουν στην επιφάνεια, ίσως και με προτροπή θετική, των άλλων συμβαλλομένων, μαζί με σοβαρές προτάσεις. Ακούστε και δεν θα βγείτε χαμένοι. Υπάρχει για τους αδέσμευτους και μια περίπτωση, αυτές τις ημέρες να πέσουν πάνω σε κάποια παλιά τους ερωτική περιπέτεια.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~91  %

Ζυγός:

Μπορείτε να πάρετε επιτέλους μια βαθιά ανάσα από την πληθώρα των δύσκολων καταστάσεων που ζείτε σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Όλη η νέα εβδομάδα,  θα έχει πολλές ευκαιρίες για επικοινωνίες αλλά και συναντήσεις που θα δώσουν λύσεις. Όσοι είναι  μόνοι, θα δεχτούν προτάσεις αλλά και έμμεση πολιορκία από νέο κόσμο. Πιθανόν να υπάρξει και μια ξαφνική είδηση από νομική – οικονομική σας υπόθεση.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~95  %

Σκορπιός:

Ρυθμούς ανάτασης και επέκτασης για όλους τους  Σκορπιούς, θα φέρει το επόμενο διάστημα. Πολλά από τα όνειρα σας, θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται και να παίρνουν σάρκα και οστά. Οι περισσότεροι που έχουν σοβαρή – σταθερή σχέση, θα καταφέρουν να την επισημοποιήσουν με μικρές καθυστερήσεις, μέσα στον επόμενο μήνα του Κριού. Σε αυτό θα έχετε και το καλύτερο οικονομικό στοιχείο να σας σας ωθεί.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~96  %

 Τοξότης:

Οι γιοί του Δία, που είχαν βγει από ερωτική απογοήτευση ή έντονο χωρισμό. θα βρουν το σθένος, να προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω, μέσα από νέες γνωριμίες. Τα οικονομικά θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θα βοηθήσουν, σε μια καλύτερη και πιο σταθερή ψυχολογία. Αυτοί που είναι σε μεγάλους δεσμούς, θα έχουν επιτυχημένη κατάληξη, πριν λήξει ο μήνας του Μαρτίου.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~98  %

Αιγόκερως:

Εύνοια, είναι αυτήν την εποχή, να είστε τελείως μόνοι σας, και χωρίς τα βάρη μια συναισθηματικής σχέσης. Δικαιούστε καιρού ανάπαυσης και προσαρμογής στα καινούργια δεδομένα της ζωής, και υπό την επήρεια του ισχυρότατου φαινομένου της πανσελήνου, που θα σας δώσει το πράσινο φως για έναρξη και αναζήτησης συντρόφου ζωής.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~84  %

Υδροχόος:

Δώσετε λίγο ακόμα χρόνο στον εαυτό σας, για να σταθεροποιήσετε τους υπολοίπους τομείς της ζωής σας. Ο Κρόνος που υποστηρίζει από τον ιδιότροπο Τοξότη, θα σας αποδώσει την ευκαιρία μέσα στον Κριό, που πλησιάζει, να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο και να έρθετε σε επαφή με κόσμο, κοντά στις δικές σας επιθυμίες και θέλω.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~96  %

Ιχθείς:

Πολλές οι αστρολογικές όψεις και τα ευνοϊκά τρίγωνα -εξάγωνα, που κάνει ο Δίας – Ερμής, και ευνοεί όλα τα ζώδια του νερού , και κυρίως εσάς. Τα δύσκολα έχουν πια τελειώσει, και από εδώ και πέρα όλα θα βελτιωθούν, και ειδικότερα στην αισθηματική ζωή. Όσοι έχουν μείνει πολύ καιρό μόνοι, θα μπορέσουν επιτέλους να προσεγγιστούν από πρόσωπο, της αρεσκείας τους.

Αστρολογική εύνοια ζωδίου σήμερα: ~89  %