Ημερήσιες Προβλέψεις Σαββάτο 11/03

Ημερήσιες Προβλέψεις Σαββάο 11/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ:  Αυτή που έρχεται είναι η τελευταία εβδομάδα που ο Ήλιος, παραμένει στον ίδιο ζωδιακό οίκο. Ιδιαίτερα ευνοημένοι όλοι οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου. Ενισχυτικά η Αφροδίτη επίσης, σας αποδίδουν μεγάλες ευκαιρίες σε θέματα καριέρας αλλά και επέκτασης της οικογένειας. Σε πολλά ζητήματα που ακουμπούν διαζύγια και εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις, θα φανερωθούν λύσεις.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΤΑΥΡΟΣ: Οι μύχιες σκέψεις σας ακουμπάνε το παρελθόν, που δεν σας φέρθηκε έντιμα. Προς το τέλος της νέας εβδομάδας και πιο πιθανόν το Σαββατοκύριακο, θα έχετε πιο σοβαρές συναντήσεις, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επικοινωνιακό επίπεδο. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα, σε αυτούς που χωρίζουν από γάμο ή μεγάλη σχέση.

Ερωτική ένταση: *****

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επεισοδιακές οι επόμενες ώρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην τραβάτε τις καταστάσεις για να σπάσουν. Αξιοποιήστε οι αδέσμευτοι τις μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, Δίδυμοι, για να λειάνετε τις άσχημες καταστάσεις που έχουν προηγηθεί. Επίσης, μην αφήνετε τις οικονομικές ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απαιτείται η προσοχή σας. Αιφνίδιες καθυστερήσεις θα προκύψουν σε σχέδια για γάμους- συγκατοικήσεις. Δεν είστε ποτέ πειθαρχημένοι και αυτό σίγουρα αφήνει κενά, στις αισθηματικές σας διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής και ο Δίας, σας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ερωτική ένταση: **/***

ΛΕΩΝ: Το μυαλό σας τρέχει σε ωραίες αναμνήσεις – γεγονότα του παρελθόντος. Απρόσμενη τροπή θα πάρει μια ερωτική σας υπόθεση, που σας απασχολεί εδώ και χρόνια. Όσο πλησιάζει η μέρα της Πανσελήνου (12-03), τόσες περισσότερες και οι λύσεις που θα φανερώνονται.

Ερωτική ένταση: **/***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργείτε καλύτερα μόνοι αυτήν την εποχή. Ο Άρης από τον Άρη, δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας πάνω στις πράξεις σας. Η ισορροπία θα επανέλθει σε ζευγάρια, που έχουν χαθεί από το πέρας και το ξεθώριασμα του χρόνου. Πολλές και οι καλές εξελίξεις και στα εργασιακά σας θέματα. Κινητοποιηθείτε, ευνοήστε παντού.

Ερωτική ένταση: ****/*

ΖΥΓΟΣ: Πολλά τα εμπόδια που θα υπερπηδηθούν με την δική σας ενεργή συμμετοχή και όπως πάντα άλλωστε. Η αντίληψη σας έχει οξυνθεί πολύ και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο κυβερνήτης σας πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, στον Κριό, στις 21/03σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ερωτική ένταση: **/***


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Μεγάλες οι αισθηματικές αποκλίσεις από αυτά που υπολογίζατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, Αν δεν αποβάλλετε οριστικά από το μυαλό σας φοβίες και ανασφάλειες, τίποτα δεν θα εξελιχτεί. Μια πολύ σημαντική συνάντηση θα έχετε μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα σας δώσει ευχάριστες ειδήσεις.

Ερωτική ένταση: **/***

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχει μια ασυνήθιστη οικειότητα από τρίτα άτομα προς εσάς. Αυτό είναι δημιούργημα του Ουρανού με την Αφροδίτη, που σας δίνουν τις ευνοϊκότερες όψεις, της περιόδου, προκειμένου να τολμήσετε τις αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωή σας, που μπορούν πια να έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ερωτική ένταση: **/***

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Έχετε προβλήματα με όλους, Αυτό σίγουρα προέρχεται από καταστάσεις στον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα. Ως γνωστόν το ζώδιο σας, δεν λειτουργεί πουθενά αν δεν αισθάνεται την υλική ασφάλεια στην καθημερινή του ζωή. Ιδέες και στόχοι που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και που θα επανέλθουν στο προσκήνιο.

Ερωτική ένταση: ****/*

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Θα πρέπει να συσπειρώσετε τον εγωισμό σας και να μην χάνετε τα αποθέματα ενέργειας σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη του Ιχθύ, είναι πολύ δύσκολες και σε οικονομικές και συναισθηματικές σας καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να χαροποιείτε τους τρίτους. Αφήστε και αυτούς να πλησιάσουν εσάς.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΙΧΘΕΙΣ: Οι σχέσεις με του οικείους σας έχουν διαταραχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η έλλειψη γενναιοδωρίας σας, κάποιους έχει ξεβολέψει. Σε επόμενες κινήσεις σας θα έχετε σαν σύμμαχο την Αφροδίτη και τον Άρη. Ευνοούνται σπουδές και ταξίδια αναψυχής, αλλά και για καινούργιες γνωριμίες. Αφήστε τις δύσκολες ημέρες να περάσουν.

Ερωτική ένταση: *****