Προβλεψεις για την Πανσέληνο 12/03

Προβλεψεις για την Πανσέληνο 12/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ:  Απαιτείται η προσοχή σας. Αιφνίδιες καθυστερήσεις θα προκύψουν σε σχέδια για γάμους- συγκατοικήσεις. Δεν είστε ποτέ πειθαρχημένοι και αυτό σίγουρα αφήνει κενά, στις αισθηματικές σας διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής με την θετική του επήρεια, σας κάνει ονειροπόλους και ρομαντικούς, περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΤΑΥΡΟΣ: Επεισοδιακές οι επόμενες ώρες. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην τραβάτε τις καταστάσεις για να σπάσουν. Αξιοποιήστε οι αδέσμευτοι τις μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, για να λειάνετε τις άσχημες καταστάσεις που έχουν προηγηθεί. Επίσης, μην αφήνετε τις οικονομικές ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Ερωτική ένταση: *****

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι μύχιες σκέψεις σας ακουμπάνε το παρελθόν, που δεν σας φέρθηκε έντιμα. Προς το τέλος της νέας εβδομάδας και πιο πιθανόν το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα έχετε πιο σοβαρές συναντήσεις, που μπορούν να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο επικοινωνιακό επίπεδο. Υπάρχει ένα ανταγωνιστικό κλίμα σε αυτούς που χωρίζουν από γάμο ή μεγάλη σχέση.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτή είναι η τελευταία εβδομάδα που η Αφροδίτη παραμένει στον ίδιο ζωδιακό οίκο. Ιδιαίτερα ευνοημένοι όλοι οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου. Ενισχυτικά ο Δίας και ο Ερμής, σας αποδίδουν μεγάλες ευκαιρίες σε θέματα καριέρας αλλά και επέκτασης της οικογένειας. Σε πολλά ζητήματα που ακουμπούν διαζύγια και εκκρεμείς οικονομικές υποθέσεις, θα φανερωθούν λύσεις.

Ερωτική ένταση: **/***

ΛΕΩΝ: Πολλά τα εμπόδια που θα υπερπηδηθούν με την δική σας ενεργή συμμετοχή και όπως πάντα άλλωστε. Η αντίληψη σας έχει οξυνθεί πολύ και προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο κυβερνήτης σας πάνω στην αλλαγή του ζωδίου, στον Κριό, στις 20-03, θα σας δώσει ευκαιρίες και ευκολίες, που θα σας λύσουν τα χέρια.

Ερωτική ένταση: **/***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργείτε καλύτερα μόνοι αυτήν την εποχή. Ο Άρης από τον Ταύρο, δημιουργεί ένα αίσθημα ασφάλειας πάνω στις πράξεις σας. Η ισορροπία θα επανέλθει σε ζευγάρια, που έχουν χαθεί από το πέρας και το ξεθώριασμα του χρόνου. Πολλές και οι καλές εξελίξεις και στα εργασιακά σας θέματα. Κινητοποιηθείτε, ευνοήστε παντού.

Ερωτική ένταση: ****/*

ΖΥΓΟΣ: Μεγάλες οι αισθηματικές αποκλίσεις από αυτά που υπολογίζατε το τελευταίο χρονικό διάστημα, Αν δεν αποβάλλετε οριστικά από το μυαλό σας φοβίες και ανασφάλειες, τίποτα δεν θα εξελιχτεί. Μια πολύ σημαντική συνάντηση θα έχετε μέσα στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα σας δώσει ευχάριστες ειδήσεις.

Ερωτική ένταση: **/***

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μυαλό σας τρέχει σε ωραίες αναμνήσεις – γεγονότα του παρελθόντος. Απρόσμενη τροπή θα πάρει μια ερωτική σας υπόθεση, που σας απασχολεί εδώ και χρόνια. Όσο πλησιάζει η μέρα της Πανσελήνου (12-03), τόσες περισσότερες και οι λύσεις που θα φανερώνονται.

Ερωτική ένταση: **/***

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε προβλήματα με όλους, Αυτό σίγουρα προέρχεται από καταστάσεις στον αισθηματικό και οικονομικό σας τομέα. Ως γνωστόν το ζώδιο του Τοξότη, δεν λειτουργεί πουθενά αν δεν αισθάνεται την υλική ασφάλεια στην καθημερινή του ζωή. Ιδέες και στόχοι που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και που θα επανέλθουν στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:  Υπάρχει μια ασυνήθιστη οικειότητα από τρίτα άτομα προς εσάς. Αυτό είναι δημιούργημα του Ουρανού με την Αφροδίτη, που σας δίνουν τις ευνοϊκότερες όψεις, της περιόδου, προκειμένου να τολμήσετε τις αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωή σας, που μπορούν πια να έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

Ερωτική ένταση: **/***

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Οι σχέσεις με του οικείους σας έχουν διαταραχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η έλλειψη γενναιοδωρίας σας, κάποιους έχει ξεβολλέψει. Σε επόμενες κινήσεις σας θα έχετε σαν σύμμαχο την Αφροδίτη και τον Άρη. Ευνοούνται σπουδές και ταξίδια αναψυχής, αλλά και για καινούργιες γνωριμίες. Αφήστε τις δύσκολες ημέρες να περάσουν.

Ερωτική ένταση: ***/**

ΙΧΘΕΙΣ: Θα πρέπει να συσπειρώσετε τον εγωισμό σας και να μην χάνετε τα αποθέματα ενέργειας σας. Οι μέρες μέχρι την λήξη του Μαρτίου, είναι πολύ δύσκολες και σε οικονομικές και συναισθηματικές σας καταστάσεις. Δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να χαροποιείτε τους τρίτους. Αφήστε και αυτούς να πλησιάσουν εσάς.

Ερωτική ένταση: *****