Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια. Δευτέρα 13/03/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια. Δευτέρα 13/03/17

 

Κριός: Εσείς και τα λόγια σας έχετε πληγώσει τον άνθρωπο σας, που το μόνο που ζητάει είναι την παραπάνω προσοχή σας. Σκεφτείτε λοιπόν και πράξτε άμεσα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

Ταύρος: Έχετε πολλά μέσα στο κεφάλι σας, που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης σας ωθούν να πείτε τις αλήθειες σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Δίδυμοι: Είσαστε για ακόμη μια φορά μπερδεμένοι μεταξύ του ατόμου, που υπάρχει στο ερωτικός σας παρόν αλλά και μιας καινούργιας γνωριμίας, που σας έχει θολώσει την κρίση.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Καρκίνος: Οι κινήσεις που κάνετε, ίσως και άθελα σας, υποδεικνύουν στον σύντροφο σας, ότι αυτό που θέλετε είναι να μείνετε λίγο μόνοι σας,  έτσι ώστε να σκεφτείτε πιο σοβαρά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων: Μην ακολουθείτε τις γνώμες και τις συμβουλές των τρίτων. Δεν χρειάζεται ουδείς να σας πει, τι πρέπει να κάνετε για να σώστε την σχέση σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος: Πολλά τα παράξενα που σας συμβαίνουν αυτήν την εποχή μέσα στην σχέση σας. Ίσως να έχει έρθει και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να ανανεωθείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός: Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε πολλές αλλαγές θετικού χαρακτήρα, που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας. Ίσως σας πλησιάζει και μια πιο σοβαρή πρόταση!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Σκορπιός: Το ταίρι σας, έχει κάποια πράγματα να σας ανακοινώσει. Αυτό έχει να κάνει με το οικείο του περιβάλλον, και την άποψη τους για την σχέση σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Τοξότης: Όλα μπορούν να διορθωθούν αν και εσείς κάνετε κάτι για τον δεσμό σας. Τα αστρολογικά δεδομένα σας υποστηρίζουν και εσείς πρέπει να βρείτε τις λύσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Αιγόκερως: Μην πιέζετε κανέναν να σας πει τι θέλει και τι ζητάει. Αφήστε τον κόσμο που ενδιαφέρετε για εσάς, σε οποιονδήποτε βαθμό, να κάνει την πρόταση του προς εσάς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Υδροχόος: Οι σκέψεις σας είναι μεταξύ του παρελθόντος και του άγονου παρόντος. Αυτό είναι και κάτι που θα σας σπρώξει σε διορθώσεις αλλά και εξέλιξη.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς: Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής. Αυτός που θέλετε είναι στο πλευρό σας και σας δίνει όλα αυτά που ζητάτε. Άρα κάντε και εσείς κάτι ανάλογο για αυτόν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00