Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Κυριακή 12/03/17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Κυριακή 12/03/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  O Γητευτής

Αυτές τις ημέρες που όλα μέσα στο κεφάλι σας είναι μπερδεμένα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε μετά την αλλαγή του ζωδίου στις 21/03, για να κινηθείτε όπως πρέπει . Μέχρι τότε ασχοληθείτε με αυτά που σας ευχαριστούν.

Love: ***

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας

Είσαστε πάνω σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Εσείς είστε τελικά αυτοί που θα πάρετε τα ηνία της σχέσης και θα την οδηγήσετε είτε σε αναδιάρθρωση, είτε σε λήξη και λύτρωση. Ωστόσο, ακούστε τι έχει να σας πεί και η άλλη πλευρά.

Love: **

Δίδυμοι: Η Αυτοκράτειρα

Μην ανακινείτε υποθέσεις που έχουν κλείσει και ανήκουν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να βρείτε κλειστές πόρτες και να ξαναστεναχωρηθείτε. Μέσα στον Μάρτιο, οι αδέσμευτοι, θα έχουν ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

Love: ***

Καρκίνος:  Η Σελήνη

Υπάρχει μια θλίψη μέσα στη καρδιά σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό συσχετίζεται με μια παλιά σας αγάπη, που ακόμη στοιχειώνει την καθημερινότητα σας. Ωστόσο, μην αφήνετε τις νέες γνωριμίες που σας κυκλώνουν να φεύγουν.

Love: *

 

Λέων:  Το  Αστέρι

Εσείς και το αυστηρό σας παρουσιαστικό, έχετε τρομάξει κάποιους επίδοξους εραστές που εδώ και καιρό προσπαθούν να σας πλησιάσουν. Από την επόμενη εβδομάδα το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα βρεθείτε υπό την πολιορκία ενός νέου έρωτα.

Love: **

Παρθένος:  Ο Ήλιος

Μην ξεχνάτε ποτέ τι έχετε πάθει στο παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που πάντα θα σας προστατεύει από τα λάθος άτομα και τις προθέσεις τους. Αυτοί που είναι σε σχέση μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα βρουν καινούργιες γνωριμίες που θα τους ενθουσιάσουν.

Love: ***

 

Ζυγός:  Ο Τρελός

Είσαστε μέσα στα κέφια και αυτό είναι κάτι, που ανεβάζει τον άνθρωπο σας. Εσείς που έχετε χωρίσει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα πρέπει αν θέλετε επανένωση, να βρείτε τους ορθούς τρόπους για να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας.  Θα το εκτιμήσει.

Love: **

Σκορπιός: Ο Κόσμος

Δεν ανήκετε και στα πιο εύκολα παιδιά του κόσμου. Οι σχέσεις κάθε είδους, αισθηματικές αλλά και κοινωνικές, πρέπει να σας έχουν πείσει για την αξία τους. Εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε, καινούργιες επαφές με κόσμο, που θα σας τραβήξει την ερωτική προσοχή.

Love: **

Τοξότης:  Η Ιέρεια

Μην κολλάτε στα παλιά. Η ζωή συνεχίζεται και εσείς πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι. Δεν έχει σημασία, αν είστε μόνοι ή δεσμευμένοι αυτό το χρονικό διάστημα. Από την νέα εβδομάδα, που το σύμπαν είναι υπέρ σας, σίγουρα θα έχετε τις ευκαιρίες σας.

Love: ***

Αιγόκερως: Ο Αρχιερέας

Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, και σας κάνουν να είστε υπερβολικά δύσπιστοι με τον άνθρωπο σας, αλλά και τις προθέσεις του. Μια πιο αναλυτική συζήτηση θα βοηθούσε να σας λυθούν, όλες οι πιθανές απορίες και σκέψεις.

Love: **

Υδροχόος:  Η Δικαιοσύνη

Αν πραγματικά έχετε λίγη ακόμη υπομονή, θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν μέσα από την δική σας δράση. Αυτός που σας αγαπάει μάλλον, περιμένει από εσάς, κάποια παραπάνω απόδειξη της αγάπης σας. Η οικογένεια σας έχει κάποια νέα να σας ανακοινώσει.

Love: ***

Ιχθείς: Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς και το καλοσυνάτο του χαρακτήρα σας, έχετε κερδίσει πολλούς αυτό το χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο, όμως για τον άνθρωπο σας, που έχει κάποια παράπονα για την απουσία σας, από την κοινή σας πορεία.

Love: **