Προβλέψεις Κατίνας- Εβδομάδα 13-19/03

Προβλέψεις Κατίνας- Εβδομάδα 13-19/03

ΚΡΙΟΣ: Το βουνό

Η ανεκτικότητα για τα λάθη των άλλων θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία, καθώς και ότι σύντομα θα έχετε την εσωτερική δύναμη και αντοχή να υπερπηδήσετε τα εμπόδια, και να βρείτε λύσεις σε όλους τους τομείς  που σας απασχολούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Το μετζάρ

Καλωσορίστε τις αλλαγές που θα συναντήσετε στο δρόμο σας! Βρίσκεστε στην διαδικασία αλλαγής της ζωής σας, αλλά σας προβληματίζουν οι συνέπειες…τολμήστε ώστε να μπορέσετε να απελευθερώσετε όλο το δυναμικό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο πύργος

Μακροζωία και καλή υγεία, η αισιοδοξία και η ελπίδα σας βρίσκουν έτοιμους για την νέα αρχή στην ζωή σας. Απρόβλεπτα γεγονότα θα σας ωθήσουν να μεταβάλλετε την ζωή σας προς το καλύτερο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το γράμμα

Η επικοινωνία είναι το βασικό στοιχείο που θα σας απασχολήσει αυτή την εβδομάδα, συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις με πρόσωπα αγαπημένα. Ίσως το ‘’γράμμα¨ να είναι και προσωπικό ερωτικό μήνυμα.

 

ΛΕΩΝ: To Κοράνι

Το κοράνι φωτίζει την συναισθηματική ομίχλη όπου βρίσκεστε και σας φέρνει ευεξία και ζωτικότητα. Το σύμπαν σας βοηθάει να έχετε την υποστήριξη από την οικογένεια σας ,όπου την χρειάζεστε και σας προωθεί να πετύχετε τους στόχους σας είτε ερωτικοί, είτε επαγγελματικοί!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:Ο πασάς του διαμαντιού (Gamhat )

Oι μεγάλες φιλοδοξίες σας και η λάμψη σας, σας οδηγούν στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών στόχων σας και σας ανοίγει νέους δρόμους στον ερωτικό σας ορίζοντα. Οι ενέργειές σας και οι σωστές αποφάσεις σας, υλοποιούν τις πιο φιλόδοξες επιθυμίες σας. Τολμήστε!!!!

ΖΥΓΟΣ: Tο σμαράγδι των νερών

Όλο το σύμπαν έχει συνωμοτήσει υπέρ σας. Μεγάλη επιτυχία στον έρωτα, στην δουλειά ακόμη και σε θέματα υγείας. Λαμβάνετε αναγνώριση στην εργασία σας και δεν περνάτε απαρατήρητοι από τους γύρω σας, χάρη στην λάμψη του σμαραγδιού. Ένας δυνατός έρωτας έρχεται στον δρόμο σας!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η παιδούλα

Επιτέλους έφτασε η ώρα να κάνετε την νέα αρχή, στα επαγγελματικά σας.Η γέννηση μιας ιδέας θα σας αποφέρει κέρδη και επιτυχία, στον τομέα που σας απασχολεί. Στα ερωτικά σας ένα άτομο μικρότερο από εσάς, θα σας ανανεώσει και θα σας ξυπνήσει κοιμισμένα αισθήματα.!

ΤΟΞΟΤΗΣ: O δρόμος

Ένα ταξίδι που περιμένατε τόσο καιρό ήρθε η ώρα να το κάνετε μαζί με τον σύντροφο σας. Ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσετε και να αναθεωρήσετε τα θέλω και τα πιστεύω σας. Πολλές ευκαιρίες, καλές στα επαγγελματικά σας, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, επιλέξτε τα καλύτερα για σας.

ΑΙΓΟΚΑΙΡΩΣ: Η άγκυρα

Το να είστε αισιόδοξοι και δοτικοί είναι εξαιρετικό αλλά, ταυτόχρονα, πρέπει να είστε και ρεαλιστές και να βλέπετε τα πράγματα από την απαιτούμενη απόσταση, που θα σας επιτρέπει να έχετε σφαιρική άποψη. Τις επόμενες μέρες η άγκυρα, σας φέρνει επιτυχία στον έρωτα, και απολαβές ικανοποιητικές στα επαγγελματικά σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: O Πασάς του ρουμπινιού – Saah

Αυτή η εβδομάδα είναι ένα ιδανικό διάστημα για να βελτιωθούν τα ερωτικά σας. Νιώθετε έτοιμοι για ένα νέο ξεκίνημα καθώς και μερικοί θα δεχτούν επιστροφή προσώπων από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ: Τα άστρα

Η τύχη επιστρέφει στην ζωή σας αυτό το διάστημα και καλά θα κάνετε να είστε σε ετοιμότητα, ώστε να εκμεταλλευτείτε την κάθε ευκαιρία που θα σας παρουσιάζετε μπροστά σας. Τα άστρα σας δίνουν την δυνατότητα να λάμψετε και να ξεχάσετε τα προβλήματα σας, για αρκετό καιρό.