Κλασσική Χαρτομαντεία – Δευτέρα 13/03

Κλασσική Χαρτομαντεία – Δευτέρα 13/03

Προβλέψεις για όλους τους τύπους… των σχέσεων.

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Κάποιος έχει παράπονα από εσάς. Η οικογένεια σας, έχει να σας δει καιρό, οι φίλοι σας ψάχνουν μάτια, και το ταίρι σας, ζηλεύει αφόρητα.

Ταύρος – ζώδιο της Γης:   Είναι μια μέρα που τα άστρα είναι μόνο ευνοϊκά προς εσάς και τους σκοπούς σας. Η Αφροδίτη στον Κριό, πιθανόν να σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας αγάπη.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Μην λέτε τόσα πολλά σε άτομα που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχετε γνωρίσει. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε εσείς, πρώτοι, ποιον θέλετε.

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Όλα έχουν μια ρευστότητα, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτό έχει να κάνει με τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τις μεταξύ σας εντάσεις.

 

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Το να είστε συνεχώς σε μια αγωνία, για το τι θα κάνει το ταίρι σας, μόνο καθυστερεί την δική σας ζωή. Μην χάνεστε μέσα στις ζωές των άλλων.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Είναι μια δημιουργική περίοδος, που θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας, που θα σας λύσουν τα εμπόδια, σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Κάποιο πρώην ταίρι σας, έχει την ανάγκη να σας δει και να σας ζητήσει κάποιες εξηγήσεις. Σκεφτείτε, τι μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτήν την κίνηση.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Περνάτε απαρατήρητοι αυτήν την εποχή, από τα φλέρτ και τις προτάσεις, που υπάρχουν γύρω σας. Ίσως η ψυχολογία σας, δεν είναι ακόμη έτοιμη για κάτι νέο.

 

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Η πολύτιμη συμβουλή σας, θα χρειαστεί σε κάποιον καλό σας φίλο. Είναι μια εποχή που και εσείς αισθάνεστε ότι έχετε πολλά να δώστε.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορεί το μυαλό σας να είναι σε κάποιες παλιές σας υποθέσεις, αλλά σίγουρα δεν θα πρέπει να κλείνετε τα μάτια, σε οτιδήποτε καλό σας πλησιάζει.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Οι αλλαγές είναι μπροστά σας, και σας κλείνουν το μάτι. Αυτό σημαίνει ότι μια ανανέωση μέσα στην σχέση σας, θα σας χρειαζόταν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Είσαστε γεμάτοι από άσχημες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος και αυτό σαν γεγονότα σας βάζει παντού εμπόδια. Λοιπόν ξεπεράστε τα.