Ζωδια και άστρα. ΤΡΙΤΗ 14/03

Ζωδια και άστρα. ΤΡΙΤΗ 14/03

Κριός: Εσείς απλά ζητήστε και θα λάβετε. Με τόσους πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας, σίγουρα έχετε πολλά οφέλη. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε και σε προσωπικό επίπεδο, με την προσφορά αγάπης από τον άνθρωπο σας.

 

Ταύρος: Μια μοναδική και εξαιρετικά τυχερή ημέρα, που θα δώσει και τις αφορμές στα ταίρια που έχουν τσακωθεί αυτό το χρονικό διάστημα, να μιλήσουν και να βρουν και πάλι τον δρόμο της επανασύνδεσης.

 

Δίδυμοι: Από σήμερα και μέχρι την μέρα  ζωδίου, της αλλαγής του Κριού  εσείς πρέπει να σκεφτείτε, και να βρείτε τους τρόπους, που θα δελεάσουν το άτομο, που εδώ και καιρό έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο.

 

 

Καρκίνος: Είσαστε αρκετά μπερδεμένοι, με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί σε καριέρα και οικογένεια. Αυτό είναι ευτυχώς κάτι που θα σας δώσει και μια περισσή δυναμική για να βρείτε και τις σωστές λύσεις.

 

 

Λέων: Αν περιμένετε από την άλλη πλευρά της σχέσης,  να κάνει κάποια καταλυτική κίνηση, για να εξελίξετε την σχέση σας, μάλλον χάνετε τον χρόνο σας. Ίσως και πάλι να…βγάλετε τα κάστανα, εσείς από την φωτιά.

 

 

Παρθένος: Σίγουρα έχετε πολλούς θαυμαστές και αυτό είναι κάτι που σας φτιάχνει πολύ την διάθεση. Η μελαγχολία της μοναξιάς, θα υποχωρήσει μέσα από τις  καλές σας παρέες…και όχι μόνο.

 

 

Ζυγός:  Είσαστε γρήγοροι στα πάντα σας. Στις ερωτικές σας σχέσεις, όμως αυτό το μοντέλο συμπεριφοράς που ίσως και να συντηρεί, διπλές – τριπλές καταστάσεις, σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί.

 

Σκορπιός: Έχετε κάνει πραγματικά έναν αγώνα δρόμου, για να βρεθείτε και πάλι κοντά στον άνθρωπο σας. Να είστε βέβαιοι, ότι αυτό δεν είναι κάτι που περνάει απαρατήρητο. Θα έχετε ανταπόδοση.

 

 

Τοξότης: Τα 40 κύματα έχετε περάσει αυτές τις τελευταίες ημέρες, από την σχέση σας. Οι συγκρούσεις όμως και τα λόγια πρέπει να τερματιστούν. Είτε θα βρείτε μια κοινή συνισταμένη, είτε …όλα είναι ανοιχτά.

 

Αιγόκερως: Σας περικυκλώνουν κάποιες τύψεις και ενοχές, για λάθη που έγιναν στο πρόσφατο παρελθόν. Αν τελικά θέλετε να προχωρήσετε σε κάποιες διορθώσεις, τότε δράστε άμεσα.

 

 

Υδροχόος: Αφεθείτε στις καλές ημέρες, του νέου μήνα του Κριού. Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία και θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, με το άτομο που αγαπάτε.

 

 

Ιχθείς: Οι δικαιολογίες για τους άλλους έχουν πια τελειώσει. Αυτό που πια αποζητάτε, είναι να σας πουν ευθέως τι θέλουν και τι μπορούν να κάνουν για εσάς και την κοινή σας ζωή.