Χαρτομαντεία- Τρίτη 14/03/17

Χαρτομαντεία- Τρίτη 14/03/17

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Κριός: Σίγουρα δεν μπορούν όλα να γίνουν με το δικό σας τρόπο, αλλά σίγουρα ξεκινήστε να μιλάτε, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, για όλα αυτά που επιθυμείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

Ταύρος: Μια καλή είδηση θα σας έρθει από τον σύντροφο σας, που το μόνο που ζητάει, είναι να του δώσετε λίγο ακόμη χρόνο, για να λήξει υποθέσεις του παρελθόντος.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Δίδυμοι: Είναι πολλά αυτά που έχετε μαζέψει μέσα στην καρδιά σας και θέλετε να τα πείτε στον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι και να συμφωνήσει μαζί σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Καρκίνος:  Είσαστε κάτω από μεγάλη αστρολογική δυναμική και αυτό σας κάνει να μπορείτε, να διεκδικήστε πιο σοβαρά το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων:  Μια καινούργια ερωτική ιστορία, έχει γεμίσει την καρδιά και το μυαλό σας με εικόνες και αισθήματα που είχατε πραγματικά πολύ και καιρό να νιώσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Παρθένος: Δεν χρειάζεται για ακόμη μια φορά να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αφήστε και κάτι στην πρωτοβουλία της άλλης πλευράς. Θα δείτε πολλά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Ζυγός: Οι εκπλήξεις δεν σταματούν και αυτό που ζητάτε θα γίνει. Υπάρχουν πολλά καλά που θα σας αποκαλυφθούν από τον σύντροφο σας, λίαν συντόμως.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Σκορπιός: Από τις πρώτες ημέρες του Κριού, εσείς θα δείτε μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Ίσως και κάποια παλιά αγάπη σας επισκεφτεί.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Τοξότης: Μια σημαντική είδηση θα πέσει στην αντίληψη σας και θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, αν τελικά αυτός που υπάρχει στην ζωή σας, σας αξίζει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Αιγόκερως:  Όλα έχουν μια αρχή και μια συνέχεια. Εσείς ζητάτε αυτό σαν κανόνας να εφαρμοστεί και μέσα στην σχέση σας, η οποία πραγματικά πάσχει.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος: Από σήμερα και μέχρι το τέλος του Μαρτίου, εσείς θα αλλάξετε πολλές απόψεις, γύρω από όλα αυτά που συντελούνται μέσα στον δεσμό σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Ιχθείς: Δεν έχετε πραγματικά κανένα κέρδος με το να τσακώνεστε συνεχώς με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Ξεχάστε τα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00