Χαρτομαντεία – Αστρολογια Πέμπτη 16/03/17

Χαρτομαντεία – Αστρολογια Πέμπτη  16/03/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο Αυτοκράτορας

Δώστε μια ακόμη ευκαιρία στους ανθρώπους, που σας αγαπούν. Οι μέρες που έρχονται μέχρι και την νέα σελήνη του Μαρτίου 28/03, σας υποστηρίζουν και σε καλή διάθεση αλλά και σε οικονομική κατάσταση. Όλα τα άλλα επάγονται στον πύρινο χαρακτήρα σας.

Ταύρος:  Η Ιέρεια

Τα σύνολο των σκέψεων σας, θα πρέπει να συμπεριλάβει και τις προτάσεις που έρχονται από την πλευρά του συντρόφου σας. Εσείς μπορεί να θέλετε δεσμεύσεις και κοινή ζωή, θα πρέπει όμως και αυτό να μπορεί να υποστηριχτεί σε κάθε επίπεδο.

 Δίδυμοι: Το Άρμα

Διαλέξτε κάτι που να σας ταιριάζει σαν προσωπικότητες. Ότι υπάρχουν πολλοί πειρασμοί στους δρόμους σας, δεν σημαίνει ότι θα κοντοστέκεστε στον κάθε έναν. Κρατήστε τις υψηλές σας προδιαγραφές, και μην δέχεστε κάτι λιγότερο από αυτό.

Καρκίνος: Η Δικαιοσύνη

Οι ερωτικές απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά και οι δικές σας λάθος επιλογές προσώπων, τώρα σας έχουν βάλει σε μια αισθηματική απομόνωση, που ίσως και μόνο καλό μπορεί να σας κάνει. Είναι μια εμπειρία, που θα σας κάνει να είστε πια πιο προσεχτικοί.

Λέων: Η Αυτοκράτειρα

Έχετε στα οικεία σας περιβάλλοντα, ένα πρόσωπο, που εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, ίσως και μήνες, επιθυμεί, να σας κερδίσει και συναισθηματικά. Αυτό σαν κατάσταση, θα σας αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρθένος: Ο Τρελός

Μπορείτε να οργανώσετε με τον άνθρωπο σας, κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Αυτοί που είναι μόνοι, αν κάνουν λίγο υπομονή και μείνουν μακριά από τις μέτριες περιπτώσεις που τους πολιορκούν, θα δεχτούν ερωτική πρόσκληση, που θα τους ξαφνιάσει.

Ζυγός: Η Γητευτής

Η σχέση δεν είναι ένα ευχάριστος περίπατος. Άρα, θα πρέπει και εσείς να ασχοληθείτε πολύ πιο ενεργά και να κάνετε τις συμπληρωματικές σας προτάσεις, εκεί που χρειάζεται. Να είστε λοιπόν σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα σας το πιστώσει.

Σκορπιός: Ο Τροχός της Τύχης

Το ότι αυτήν την περίοδο έχετε επιλέξει να είστε μόνοι, είναι η καλύτερη πιθανή απόφαση σας. Ο τομέας των οικονομικών, χρειάζεται την παρουσία και προσοχή σας. Επίσης, οικογένεια και γνωστοί, έχουν παράπονα που έχετε χαθεί από την καθημερινότητα τους.

Τοξότης: Ο Ήλιος

Υπάρχουν δύο ή και περισσότερες, περιπτώσεις ερωτικών υποθέσεων που έχετε αφήσει ανοιχτές. Είναι θέμα χρόνου, να γίνει κάποιο μπέρδεμα και κάτω από τον ανάδρομο Δια και να αποκαλυφτείτε και με άσχημο τρόπο. Προλάβετε τα χειρότερα.

Αιγόκερως: Το Αστέρι

Οι αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε είναι πολλές και σκληρές. Σίγουρα σας επίκεντρο, όλων αυτών, θα πρέπει να είστε εσείς. Σκεφτείτε και μέσα στις επόμενες ημέρες, πράξτε. Μια καταλυτική και πολλή καλή είδηση, θα σας έρθει από την εργασία σας.

Υδροχόος: Η Εγκράτεια

Κινήστε βάση ώριμης στρατηγικής, έτσι ώστε να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Συνεχίστε και σίγουρα θα του τραβήξετε την προσοχή. Όλα αυτήν την εποχή σας ευνοούν. Θετικές εξελίξεις, θα έχετε και στα επαγγελματικά σας πλάνα.

Ιχθείς: Οι Εραστές

Είσαστε χωρίς ανάσα, σε μια ασταμάτητη τρεχάλα, που θα πρέπει μέσα σε ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα να τα φέρετε όλα εις πέρας. Πολλές και οι απαιτήσεις, που προκύπτουν από τον άνθρωπο και την οικογένεια σας. Οργανωθείτε και όλα θα γίνουν.