Άστρα και Ζώδια- Σαβ/Κο. 18 και 19 Μαρτίου

Άστρα και Ζώδια- Σαβ/Κο. 18 και 19 Μαρτίου

 

Κριός – ζώδιο της Φωτιάς: Δεν είναι όνειρο αυτό που ζείτε, αλλά πραγματικότητα. Αν όχι τώρα μέσα στις επόμενες ώρες –μέρες. Κάποιος που ακόμη σας αγαπά, θα σας πλησιάσει και θα κάνει κίνηση επανασύνδεσης.

Ταύρος – ζώδιο της Γης: Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε ότι αυτός ο δεσμός που έχετε, δεν τραβάει. Σίγουρα υπάρχει η συνήθεια και η συμπάθεια, όμως σκεφτείτε τελικά, αν αυτό επιθυμείτε να έχετε…,μόνο.

 

Δίδυμοι – ζώδιο του Αέρα: Είσαστε πια απελευθερωμένοι από το παρελθόν, που τόσο σας απογοήτευσε. Η ανάδρομη Αφροδίτη σας, έχει πολλά ακόμη να σας φέρει.

 

Καρκίνος- ζώδιο του Νερού: Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές. Ο άνθρωπος σας, μάλλον έχει πάρει την τελική απόφαση να σας κάνει προτάσεις για το μέλλον σας

.

Λέων – ζώδιο της Φωτιάς : Μπορεί να ρίχνετε κάποια βλέμματα στο παρελθόν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή είσαστε μόνοι σας. Όλα θα αλλάξουν όμως από τις επόμενες ημέρες.

 

Παρθένος ζώδιο της Γης : Οι δράσεις και τα λόγια σας, έχουν συγκινήσει το άνθρωπο σας, που μέσα στο επόμενο διάστημα του Μαρτίου, έχει κάτι σημαντικό να σας εξομολογηθεί.

 

Ζυγός- ζώδιο του Αέρα:  Από το τρίτο δεκαήμερου του Μαρτίου, και μέχρι τις αρχές του Απριλίου, θα έχετε ειδήσεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σας ξεσηκώσουν ευχάριστα.

 

Σκορπιός- ζώδιο του Νερού: Εσείς είστε για μεγάλη και ποιοτική ζωή. Αυτό είναι και κάτι, που δεν θα πρέπει σε κανέναν τελικά, να επιτρέψετε να σας το χαλάσει.

Τοξότης – ζώδιο της Φωτιάς: Είσαστε ίσως στην καλύτερη σας φόρμα, και αυτό έχει να κάνει με τον νέο έρωτα, που έχει φωλιάσει μέσα στην καρδιά σας.  Και το χρήμα πλησιάζει.

 

Αιγόκερως ζώδιο της Γης: Μπορείτε όποτε εσείς κρίνετε, να ανοίξετε μια πιο σοβαρή κουβέντα με τον άνθρωπο σας, και να λύσετε όλες αυτές τις παλιές διαφορές που έχετε.

 

Υδροχόος – ζώδιο του Αέρα:  Κοιτάξτε το μέλλον σας με περισσότερη σκέψη. Θα έχετε οικονομικές αποδοχές και επιτυχίες, που όλα θα τροποποιηθούν.

 

Ιχθείς – ζώδιο του Νερού: Από την ώρα που ο Ήλιος θα φύγει από τον ζωδιακό σας οίκο, εσείς μπορείτε να δείτε και πιο καθαρά τι ζητάτε από τον άνθρωπο σας.