Ερωτικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο.

Ερωτικές προβλέψεις για το  Σαββατοκύριακο

Αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιχθύ, αλλά και του τρέχοντος ζωδιακού έτους.  Τα αστρολογικά είναι ευθυγραμμισμένα με την αγάπη και γενικότερα με το συναίσθημα. Πολλές και οι σχετικές ευκαιρίες που θα δοθούν στην πλειοψηφία του ζωδιακού κόσμου, για να βρουν το ταίρι τους…., ή να τα ξαναβρούν με το ταίρι τους.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

Κριός: Είσαστε μέσα στην καλή χαρά, καθώς ήδη έχετε αποσπάσει ένα μεγάλο ναι, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, σε αισθηματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να είναι μια αρχή ενός δυνατού έρωτα. Τα άστρα είναι σίγουρα συμμαχικά επάνω σας, και σας φωτίζουν, ακόμη και σε υποθέσεις οικονομικών – κληρονομικών.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο

Ταύρος: Εσείς είσαστε μέσα σε μια μόνιμη ανασφάλεια και άγχος για το τι λέει, και τι θέλει ο κόσμος γύρω σας. Ειδικά τι αποζητά το ταίρι σας. Όλη αυτή η λογική, είναι λάθος. Έχετε χάσει την αυτοεκτίμηση και τον δρόμο σας, για να κάνετε μόνο τους όποιους γύρω σας, ευτυχείς.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο

Δίδυμοι: Η μνήμη σας, κάποιες φορές, εξασθενεί, και σε καμία των περιπτώσεων, αυτό δεν σας βοηθάει στο να προστατέψετε τον εαυτό σας. Το να δίνετε συνεχώς ευκαιρίες σε λάθος άτομα, και να ελπίζετε, ότι ο χαρακτήρας τους θα αλλάξει, μόνο τον χρόνο σας χάνετε.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο

Καρκίνος: Αυτό το Σαβ/Κο, θα είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Άρης, θα σας φέρουν μπροστά σας, καινούργια φλερτ που ίσως και να σας ενθουσιάσουν. Μην εκπλαγείτε, αν μέσα σε αυτά υπάρχει και μια φιλία. Όσοι είναι σε δέσμευση, θα δουν τον άνθρωπο τους, πολύ πιο κοντά στην καρδιά τους.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Λέων: Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας προσβάλει και να λέει τα δικά του. Εσείς είστε αυτοί, και σε όποιον δεν αρέσετε, μπορεί να απομακρυνθεί. Μην υιοθετείτε, λοιπόν λάθος συμπεριφορές και γίνεστε παθητικοί. Άλλωστε, με τόσο καλές όψεις του Ερμή και του Ποσειδώνα, εσείς μόνοι δεν θα μείνετε.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Παρθένος: Μπορεί να σας έχουν μείνει απορίες από το παρελθόν, αλλά δεν είναι και ο πιο σωστός τρόπος, να πάτε πίσω και να το ψάξετε. Όλος ο επόμενος Μάρτιος, έχει πολλά δώρα να σας προσφέρει, γύρω από οικονομική σταθερότητα αλλά και νέες κατακτήσεις. που θα γίνουν μεγάλες και μόνιμες αγάπες.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Ζυγός: Δεν χρειάζεται να παρακαλάτε κανέναν, για να σας δώσει σημασία. Αυτά είναι αισθηματικές υποθέσεις. που κινούνται από την προσωπική θέληση, εκάστου και όχι με το ζόρι. Οι βραδιές του Σαβ/κου είναι ιδανικές για νέες γνωριμίες, που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σας.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο

Σκορπιός: Υπάρχουν πολλές αισθηματικές γνωριμίες, που θα σας φέρουν κοντά στο άτομο που μπορεί να κατακτήσει την δύσκολη καρδιά σας. Ο Άρης  και ο Πλούτωνας, σας δίνουν και χρήμα, μέσα στον τρέχοντα μήνα, για να κινηθείτε και με την άνεση που χαρακτηρίζει το ζώδιο σας.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Τοξότης: Είναι δύο μέρες. που θα είναι γεμάτες από κόσμο, καλέσματα αλλά και προσκλήσεις από ιδιαίτερα άτομα. Κάποιος σας έχει βάλει στο ΄μάτι’, και είναι σίγουρο, ότι θα σας πλησιάσει έτσι ώστε να γνωριστείτε. Αυτοί που είναι σε φάση ή ανάγκη επανασύνδεσης, θα έχουν καλά σχετικά νέα.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο

Αιγόκερως: Οργανωθείτε από σήμερα. για το τι θα κάνετε τις δύο επόμενες ημέρες. Πολύ ο καλός κόσμος,, που θα σας προτείνει την παρέα του αλλά και ποικίλες προτάσεις που θα σας ενδιαφέρουν. Οι μόνοι, θα χαρούν μέσα από νέες επαφές αλλά και οι εν σχέση, θα αντιληφθούν την εξωστρέφεια των αισθημάτων, του ανθρώπου τους.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Υδροχόος: Μην ασκείτε τόσο έντονη κριτική στον άνθρωπο σας. Δεν θα σας βγάλει κάπου. Ακούστε τι έχει να σας πει και να σας προτείνει, και προτάξτε τις δικές σας ιδέες. Αυτό το τελευταίο Σ/Κ, του Ιχθύ θα σα δώσει άπλετες ευκαιρίες, για να λύσετε υποθέσεις και οικονομικές αλλά και οικογενειακές που έχουν παγώσει, εδώ και καιρό.

Τυχερή ημέρα:   Κυριακή

Ιχθείς: Εσείς έχτε όλα τα φώτα του σύμπαντος επάνω σας. Είσαστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, αλλά και των καρδιών πολλών… φανερών και κρυφών. Ετοιμαστείτε, γιατί το επόμενο 2ήμερο, θα δεχτείτε σωρεία από προσκλήσεις για ψυχαγωγία, από φίλους και γνωστούς. Τα ζευγάρια που είναι καιρό μαζί, ίσως και να πάρουν και πιο σημαντικές αποφάσεις.

Τυχερή ημέρα:  Σαββάτο