ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑΣ Παρασκευή 17-03-17

Η κάρτα Ταρώ της Ημέρας- Παρασκευή 17/03/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Ο Τροχός της Τύχης

Εσείς και ο έρωτας, είσαστε ένα. Τουλάχιστον τώρα που σας προσεγγίζει ο Ήλιος, 21-03, μπορείτε και να κάνετε τα σωστά σας βήματα έτσι ώστε, να ισορροπήσετε μέσα σε σχέσεις και γάμους. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα μπορέσουν σύντομα, να ανταμώσουν τον έρωτα της ζωής τους.

Love: ***

Ταύρος:  Ο Κόσμος

Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε μόνοι και απογοητευμένοι, από την συμπεριφορά του ανθρώπου σας, αλλά αυτό αλλάζει. Σε λίγες ημέρες αυτό θα αλλάξει και εσείς θα δείτε καλύτερες προθέσεις. Φάση είναι, θα την ξεπεράσετε.

Love: **

 

Δίδυμοι: Η Τρελός

Όλα έχουν τροποποιηθεί μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι μάλλον έχετε μέσα σας, αποφασίσει, να φύγετε από σχέσεις και προβληματικά συναισθήματα, που σας μπλοκάρουν. Καλό για εσάς!

Love: ***

 

Καρκίνος:  Ο Αυτοκράτορας

Μια καινούργια γνωριμία, έχει προκύψει μέσα στον κύκλο σας, και εσείς ήδη αισθάνεστε ότι υπάρχει ένας ερωτικός ηλεκτρισμός, στο μεταξύ σας. Αυτό το αντιλαμβάνεται και η άλλη πλευρά, που λίαν συντόμως θα σας πλησιάσει.

Love: *

 

Λέων:  Ο Γητευτής

Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, έχετε ρίξει τα δίχτυα σας σε ένα πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν σας. Πολύ πιθανόν, με την επιμονή σας να καταφέρετε να το ξανακερδίσετε.

Love: **

 

Παρθένος:  Ο Ήλιος

Θα πρέπει να κάνετε delete, σε όλα αυτά τα παλιά που σας έχουν  κάνει. Δεν χρειάζεται να τα κουβαλάτε μέσα σας πια. Οι εποχές αλλάζουν και πρέπει και εσείς να πάτε μπροστά.

Love: ***

 

Ζυγός:  Η Σελήνη

Οι επιτυχίες σας είναι παντού. Στο εργασιακό σας τομέα, όλα δείχνουν να εξελίσσονται και να σας αποδίδουν, τα υλικά κέρδη που ζητάτε. Τώρα έχει έρθει η ώρα για τις ερωτικές σας κατακτήσεις. Τα καλύτερα σας πλησιάζουν.

Love: **

 

Σκορπιός: Το Αστέρι

Μπορεί στο τώρα να αισθάνεστε ότι, όλα έχουν λάθος δρόμο, όμως αυτό που έχει την σημασία του, είναι ότι εσείς μένετε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Είτε αυτό λέγεται αισθηματικά είτε εργασιακά.

Love: **

 

Τοξότης:  Η Δικαιοσύνη

Δεν χρειάζεται να μακρηγορείτε. Και εσείς οι ίδιοι βλέπετε την ξεκάθαρη αλήθεια μέσα στην σχέση σας. Τίποτα τελικά δεν βελτιώνεται και ο άνθρωπος σας, δεν έχει διάθεση για κάτι καλύτερο. Όλα τα άλλα είναι δικές σας αποφάσεις.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Η Εγκράτεια

Είσαστε αρκετά σκεπτικοί, και προβληματισμένοι, με όλα αυτά τα δύσκολα, που έρχονται από την μεριά του περιβάλλοντος του συντρόφου σας. Σίγουρα σε κάποιους δεν πολυαρέσετε. Δεν πειράζει, θα το ξεπεράσουν.

Love: **

 

Υδροχόος:  Οι Εραστές

Έχετε μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, πολλά να κάνετε και να διορθώσετε. Όλα τείνουν να αλλάξουν και εσείς πρέπει να είστε μπροστά από τις εξελίξεις. Ενεργοποιηθείτε.

Love: ***

 

Ιχθείς:  Η Ιέρεια

Σίγουρα πολλές οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει, μέσα στον γάμο ή την σχέση σας. Όλο το διάστημα και μέχρι να αισθανθείτε καλύτερα, μην κάνετε τίποτα αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι. Το ταίρι σας, θα σας σταθεί σε όλα.

Love: **