Ζωδιακές Προβλέψεις – Παρασκευή 17/03

Ζωδιακές Προβλέψεις – Παρασκευή 17/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Σίγουρα έχετε βάλει πολλά μέσα στο  μυαλό σας, και πιθανόν αυτό να σας δημιουργήσει κάποια νεύρα. Μην δώστε και πολύ σημασία, μέρα είναι θα περάσει. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και εσείς ότι τα πράματα βελτιώνονται.

Εύνοια ημέρας: ***

Ταύρος: Ο σκοπός σας, είναι να ξαναφέρετε τον πρώην σύντροφο σας, πίσω. Αυτό είναι κάτι που το ξέρει, και δεν τον αφήνει αδιάφορο. Είναι πιθανόν να έχετε κάποια είδηση ή εμφάνιση, από εκεί που δεν το περιμένετε.  Προετοιμαστείτε.

Εύνοια ημέρας:**

Δίδυμοι:  Όλα έχουν βελτιωθεί πια μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που το έχετε καταφέρει εσείς και με την συνεχή προσπάθεια σας. Πολλοί και του ζωδίου, που πριν να αλλάξει ο μήνας, θα έχουν βρει καινούργιο ερωτικό ’ενδιαφέρον΄!

Εύνοια ημέρας:*

Καρκίνος: Έχετε γεμίσει το μυαλό σας, με άσχημες εμπειρίες και ιστορίες του παρελθόντος, που σας βάζουν ένα τεράστιο στοπ, σε κάθε τι καινούργιο και όμορφο που σας πλησιάζει. Λύστε το άμεσα, το σύμπαν σας στέλνει νέο έρωτα.

Εύνοια ημέρας:***

Λέων:  Είστε από τα τόσο εγωιστικά ζώδια, που και λάθος να κάνετε, δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτείτε. Αυτό είναι και κάτι που έχει ενοχλήσει σοβαρά, αυτήν την φορά, τον άνθρωπο σας. Κάντε κάτι για να το αμβύνετε.

Εύνοια ημέρας:**

 

Παρθένος:  Εσείς κινείστε πάντα βάση σχεδιασμού. Τίποτα δεν είναι στο αέρα. Το άτομο που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας, θα σας πλησιάσει τις επόμενες ημέρες, άρα να είστε έτοιμοι για τις προτάσεις και τις κινήσεις σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός:  Μπορείτε να τα βρείτε με κάποια πρώην αγάπη σας, αν και εφόσον, σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά και από την δική σας μεριά, τι ζητάτε. Σίγουρα, σε όλα αυτά, μην ξεχάσετε και τα μοιραία λάθη του παρελθόντος.

Εύνοια ημέρας:**

 

Σκορπιός: Οι μέρες που απομένουν και μέχρι να φύγει ο Μάρτιος, είναι άκρως ευνοϊκές για εσάς, και την ερωτική σας ζωή, που χρειάζεται ένα refresh, σε κάθε επίπεδο. Για αρχή, βγάλτε εκτός του παρελθόν και τις αναμνήσεις αυτού.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης: Μπορείτε πια να χαρείτε την μοναξιά σας. Δεν είστε και από τα ζώδια που θα τα βάψει μαύρα, αν τα αισθηματικά δεν εξελίσσονται. Είσαστε δυνατοί και αυτό που έχετε, να κάνετε, αυτήν την εποχή, είναι να ασχοληθείτε με τον καλό σας εαυτό.

Εύνοια ημέρας:**

 

Αιγόκερως:  Αν κάποιος τελικά δεν νοιάζεται για εσάς, δεν υπάρχει λόγος  να επιμένετε και να πιέζετε. Σίγουρα, θα έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Υπάρχουν τόσο άλλα ωραία πράματα να κάνετε, που σίγουρα θα γεμίσει η καθημερινότητα σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Υδροχόος:  Ένα αστρολογικό σκηνικό, συντελείται υπέρ σας και μέχρι τις 23-03, όπου θα δείτε όλες αυτές, τις καταστάσεις που δεν έτρεχαν όπως το είχατε επιθυμήσει, τώρα να εξελίσσονται και να σας ικανοποιούν. Πολλές και επανενώσεις ζευγαριών.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ιχθείς:  Οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι κινήσεις σας, έχουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει πλήρης ακινησία. Από την καινούργια εβδομάδα, μπορείτε να βάλετε τα αυστηρά σας πλάνα, και με την βοήθεια του ανθρώπου σας, να τα ολοκληρώσετε.

Εύνοια ημέρας:***