Άστρα και Ζώδια- Σαββάτο και Κυριακή

Άστρα και Ζώδια- Σαββάτο και Κυριακή

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Αν δεν έχετε κάτι καινούργιο να προτείνετε στον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να μην φέρετε και πάλι στην επιφάνεια όλα αυτά, τα άσχημα από το παρελθόν σας. Χάνετε τον χρόνο σας.

Εύνοια ημέρας: ***

Ταύρος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις και μια μόνο απόφαση. Αυτό που χρειάζεστε σίγουρα είναι χρόνος, και όχι τρίτα άτομα να μπλέκονται στα πόδια σας. Το συντροφικό σας ταίρι, σας στηρίζει παντού.

Εύνοια ημέρας:**

Δίδυμοι:  Μια είναι η ευκαιρία που θα έχετε, ίσως και μέσα στις επόμενες 3-7 ημέρες. Κάποιος που κατά καιρούς, σας κομπλιμεντάρει, θα σας κάνει την ευθεία πρόταση του, για κάτι περισσότερο.

Εύνοια ημέρας:*

Καρκίνος: Μην κοιτάζετε γύρω το τι κάνουν οι άλλοι και οι σχέσεις τους. Δεν σας ενδιαφέρει. Εσείς ασχοληθείτε πιο επισταμένα με τα δικά σας θέματα. Ξαφνικό χρήμα σας διευκολύνει.

Εύνοια ημέρας:***

Λέων:  Σε όλα αυτά που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε, θα πρέπει να συμπεριλάβετε και τον άνθρωπο σας. Αυτό θα σας κάνει να έρθετε και πάλι πιο κοντά σαν σύντροφοι. Οι ελεύθεροι θα έχουν νέα φλερτ και πλησιάσματα.

Εύνοια ημέρας:**

Παρθένος:  Όσο και να παραπονιέστε, τίποτα δεν θα αλλάξει αν και εσείς δεν βάλετε το χέρι σας. Ίσως και αυτή σας η συμπεριφορά να έχει κουράσει τον άνθρωπο σας. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός:  Αφήστε τους άλλους να σας πουν προτείνουν, αυτά που θέλουν και χωρίς βιασύνη, αργότερα, εσείς μπορείτε να τους απαντήσετε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα έχετε και καλές ειδήσεις -εξελίξεις στην εργασία σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Σκορπιός: Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα αλλάζουν στην προσωπική σας ζωή.  Κάποιος θα σας πλησιάσει, και θα ζητήσει κάτι περισσότερο από πιθανή συνεργασία ή φιλία. Ακολουθούν και άλλες εκπλήξεις.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης:  Μέχρι και την αλλαγή του ζωδίου, εσείς θα έχετε πολλά να κάνετε και να ξεκαθαρίσετε μέσα σε σχέσεις και οικογένεια. Σκεφτείτε πιο σοβαρά και πιο ώριμα. Επίσης μην καταναλώνεστε σε καταστάσεις που πραγματικά, δεν έχουν κάτι να σας προσάψουν!

Εύνοια ημέρας:**

 

Αιγόκερως: Είσαστε με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Οι μέρες  μέχρι και τις 25/03, είναι θετικές για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Οι καυγάδες και οι εντάσεις που είχαν προκύψει μέσα σε σχέσεις αισθηματικές, τώρα θα υποχωρήσουν. Χρήμα και φήμη, έρχονται.

Εύνοια ημέρας:***

 

Υδροχόος: Μην πιέζετε τον καλό σας εαυτό για να δώσει απαντήσεις και εξελίξεις μέσα σε σχέσεις. Αν δεν είστε έτοιμοι, σε καμία των περιπτώσεων μην πείτε πράματα που θα σας εκθέσουν λίγο αργότερα.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ιχθείς:  Από όλα αυτά που έχετε ακούσει, κρατήσετε τα μισά. Κάποιος σας ρίχνει άδεια προκειμένου να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό.

Εύνοια ημέρας:***