Ημερήσιες Προβλέψεις – Τρίτη 21 Μαρτίου

Ημερήσιες Προβλέψεις Τρίτη 21 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Κινήστε με μεγάλες ταχύτητες και αυτό είναι κάτι που σας δίνει μια πολύ καλύτερη πια ψυχολογία. Θα δείτε και πρακτικές βελτίωσης μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό.

Εύνοια ημέρας: ***

Ταύρος: Η φιλοσοφία που έχετε, δεν σας οδηγεί τελικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να περάσετε σε  μια αυτοκριτική και να δείτε τι μπορείτε πια να περισώσετε.

Εύνοια ημέρας:**

Δίδυμοι:  Μην μάχεστε συνεχώς τον εαυτό σας. Ότι λάθος έγινε στο παρελθόν, καλώς καμωμένο. Κοιτάξτε το πολλά υποσχόμενο σας μέλλον. Οι σχέσεις και οι μεγάλοι έρωτες θα εμφανιστούν στο πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου.

Εύνοια ημέρας:*

Καρκίνος: Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων για την αισθηματική σας ζωή, η οποία σας έχει απογοητεύσει. Ενεργοποιηθείτε και πάντα με άξονα τον δικό σας καλό εαυτό.

Εύνοια ημέρας:***

Λέων:  Όλες οι μέρες της νέας εβδομάδας, σας δίνουν το προβάδισμα στους σκοπούς που έχετε βάλει στο πρόγραμμα σας. Κάποια ευχάριστα νέα θα έρθουν από έναν πρόσωπο που θέλει να σας δεί.

Εύνοια ημέρας:**

 

Παρθένος:  Ο σκοπός σας είναι πριν να φύγει αυτός ο μήνας, να αρχίσετε να διώχνετε από πάνω σας, όλα αυτά που ακόμη σας βαραίνουν. Οι σχέσεις με μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, θα βρουν τους τρόπους να ισορροπήσουν.

Εύνοια ημέρας:***

 

Ζυγός:  Ότι και να πείτε αυτήν την εποχή θα είναι λάθος. Αυτό που έχει σημασία είναι να είστε εσείς καλά και εσώτερα ισορροπημένοι. Αφήστε τις ανακοινώσεις για αργότερα.

Εύνοια ημέρας:**

 

Σκορπιός: Μην σταματάτε την πορεία σας. Αυτό που θέλετε είναι πραγματικά πολύ κοντά. Ίσως και να είναι θέμα λίγων ημερών μόνο, μια ισχυρή επανασύνδεση… και με μόνιμο χαρακτήρα.

Εύνοια ημέρας:***

 

Τοξότης: Οι σχέσεις όλων των Τοξοτών, αυτήν την εποχή και μέχρι τις αρχές τους Απριλίου, περνάνε κρίση. Αυτό που έχει σημασία, είναι μέσα από αυτήν την δοκιμασία, όλα και όλοι να γίνουν καλύτεροι.

 

Εύνοια ημέρας:**

 

Αιγόκερως:  Οι σκέψεις που κάνετε είναι μόνο για το καλό σας μέλλον. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι στο τώρα, να σταθείτε καλύτερα στα πόδια σας, σε επίπεδο οικονομικών.

Εύνοια ημέρας:***

 

Υδροχόος:  Υπάρχει μια νευρικότητα, στον λόγο σας και αυτό, σας κάνει και είστε απόμακρος από όλους. Αυτό καλό θα ήταν να το περιορίσετε, εν σχέση με τον άνθρωπο σας.

Εύνοια ημέρας:**

 

Ιχθείς:  Όσοι περισσότεροι μπλέκονται μέσα στην σχέση σας, τόσο μεγαλύτερο και το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί  εν τέλει. Από τις 29/03 και μετά, βάλτε τους όρους και τα όρια σας. Τα άστρα σας υποστηρίζουν.

Εύνοια ημέρας:***