Κλασσική Χαρτομαντεία – Τρίτη 21/03

Κλασσική  Χαρτομαντεία – Τρίτη 21/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός: Το  Τέσσερα Σπαθί

Έχετε διασκεδάσει αρκετά αυτές τις ημέρες και το μόνο που απομένει είναι να έρθετε και πάλι στους κανονικούς σας ρυθμούς. Μέσα σε αυτό εντάξτε και παραπάνω χρόνο για την σχέση σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Τρια Σπαθί

Το συντροφικό σας ταίρι θα κάνει τις προσπάθειες του να σας πλησιάσει και να αποκαταστήσει τα λάθη που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στο μεταξύ σας. Δείξτε και εσείς κάτι ανάλογο.

 

Δυναμική ημέρας: 5/5

Δίδυμοι: Το Τρία Δηνάριο

Το βλέμμα σας και η καρδιά σας είναι γαντζωμένα, σε μια προσωπικότητα που ήδη είναι σε δέσμευση και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε πιο ώριμα, αν πρέπει να μπλέξετε με απαγορευτικές καταστάσεις.

 Δυναμική ημέρας: 5/5

Καρκίνος: Το Εφτά Σπαθί

Υπάρχει μια εκκρεμότητα σε αισθηματικό επίπεδο που μέσα στις επόμενες ημέρες, πρέπει να λύσετε. Αν τελικά το άτομο αυτό σας ενδιαφέρει, κάντε τις κινήσεις σας και περιμένετε την δική του αντίδραση.

 Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Δέκα των Μπαστουνιών

Μπορεί να μην έχετε διάθεση για πολλά- πολλά αυτήν την εποχή, όμως δηλώστε την θέση σας, καθώς οι άλλοι δεν θα ξέρουν πως να το ερμηνεύσουν. Ασχοληθείτε και με τα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Παρθένος: Το Εφτά Σπαθί

Πολλές οι προσφορές αγάπης που υπάρχουν προς το πρόσωπο σας και αυτό είναι κάτι που θα πολλαπλασιαστεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Αν είστε σε δέσμευση, καλύτερα μην κάνετε νέα ανοίγματα.

 

Δυναμική ημέρας: 3/5

Ζυγός: Το Εφτά των Δηναρίων

Υπάρχει μια ροή νέου κόσμου, γύρω σας, κάτι που σας φτιάχνει πολύ την ψυχολογία. Ειδικά για αυτούς που είναι μόνοι τους, ίσως και να είναι ένα κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να βρουν τον άνθρωπο τους.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Σκορπιός: Το Δέκα των Δηναρίων

Επιβάλλεται να κάνετε αυτές τις καλές ημέρες, ένα πιο αναλυτικό και μακροπρόθεσμο διάλογο που θα βοηθούσε και τον σύντροφο σας. Σίγουρα από οικονομικής πλευράς, θα ανέλθετε άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Τέσσερα των Μπαστουνιών

Έχετε μια νευρικότητα ανεξήγητη. Αυτό είναι πιθανόν και να προέρχεται από την αδυναμία συνεννόησης με τον άνθρωπο σας. Κάντε μια προσπάθεια να δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Αιγόκερως: Το Έξι των Μπαστουνιών

Κρατήστε τα δικά σας μυστικά μόνο για εσάς και τον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχετε ανάγκη να τα πείτε κάπου, αλλά ίσως και να ακούστε λόγια που να μην σας ευχαριστήσουν.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ των Σπαθιών

Το παιχνίδι της αγάπης είναι παρόν για όλους. Αυτό σημαίνει, ότι οι δεσμευμένοι θα έχουν δώρα – εκπλήξεις από τον άνθρωπο τους, και οι μόνοι, καινούργια διλήμματα που δεν θα τους αφήσουν αδιάφορούς.

 Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Ιχθείς: Το Πέντε των Κυπέλλων

 Έχετε πάρει τις απαντήσεις που θέλατε. Αυτό που έχει τώρα προτεραιότητα είναι να πάρετε τις  αποφάσεις σας. Από τον νέο μήνα του Απριλίου, θα έχετε και τις οικονομικές ευκολίες που θα σας ανεβάσουν την διάθεση.

Δυναμική ημέρας: 5/5