Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια. Τετάρτη 22/03

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια. Τετάρτη 22/03

 

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

 

Κριός: Εσείς πραγματικά δεν ξέρετε.. που πατάτε και που πηγαίνετε. Αυτό έχει να κάνει με έναν πρόσφατο χωρισμό σας, που ακόμη δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας, και θα δείτε ότι πριν φύγει αυτός ο μήνας, θα έχετε καλά ακούσματα από το πρώην ταίρι σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

Ταύρος:  Όλα έχουν τροποποιηθεί μέσα στον δεσμό σας και αυτό σας έχει βάλει σε μια κατάσταση ανασφάλειας. Από τον νέο μήνα, που και τα οικονομικά του ανθρώπου σας, θα πάνε πολύ καλύτερα, θα υπάρξουν και οι κινήσεις από την μεριά του, που θα σας ξαναβάλουν στους καλούς γνώριμους σας ρυθμούς.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι: Αδυνατείτε ή δεν θέλετε να φύγετε από το παρελθόν. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην χάνετε την καθημερινότητα σας, μόνο γύρω από αυτήν την εμμονή. Οι κινήσεις οι ανάδρομες των πλανητών, σας δίνουν την ευκαιρία να σκεφτείτε πιο καθαρά και να βρείτε τις σωστές λύσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:   Είσαστε πολύ ερωτευμένοι και αυτό σας φαίνεται. Αυτό είναι και κάτι που επίσης κάνει και τον τυχερό σύντροφο σας, να θέλει να σας προσφέρει πολλά περισσότερα. Από την δική σας πλευρά, τώρα που η ζωή σας έχει αρχίσει και αλλάζει προς το καλύτερο, θα πρέπει να βάλετε και το παρελθόν σας…σε μια σειρά.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Λέων : Όλα σας φταίνε και είστε συνεχώς μέσα στα νεύρα. Αυτό σίγουρα ξεκινάει και τελειώνει στην προβληματική τροπή, που έχει πάρει η ερωτική σας ζωή. Μια εποχή που όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σας. Από τον καινούργιο μήνα, θα δείτε ότι και με την προσωπική προσπάθεια του ανθρώπου σας, ότι τα πράματα βελτιώνονται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Παρθένος:  Έχετε μπλέξει συναισθήματα, εργασιακά, το παρελθόν και το παρόν σας. Αυτό είναι σίγουρα μια αδιέξοδη κατάσταση, που δεν θα σας βγάλει σε κάτι θετικό. Μείνετε αυτήν την εποχή μόνοι σας, και πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις. Και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με κάτι – κάποιον, απλά αλλάξτε το.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00

 

Ζυγός: Αισθάνεστε ότι κάποιος σας κοροιδεύει. Αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει όμως σε έναν βασιλιά. Ψάξτε λίγο πιο βαθιά, αυτά που σας λένε και σας παρουσιάζουν. Εσείς που έχετε χωρίσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα καταφέρετε μέσα στον τρέχοντα μήνα, να συναντηθείτε  και να τα ξαναβρείτε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:   Το να είστε και να συνεχίζετε, μέσα σε μια σχέση η οποία δεν σας προσφέρει τίποτα, ή δεν σας ταιριάζει, είναι μια κατάσταση που δεν αντιπροσωπεύει το ζώδιο σας. Μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, και από την πλευρά του συντρόφου σας θα ανοιχτούν, σοβαρές συζητήσεις, για να βρείτε τις κοινές λύσεις. Χωρισμός δεν θα υπάρξει!

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Τοξότης:   Όλα έχουν βελτιωθεί μέσα στην σχέση – γάμο σας. Αυτό είναι κατά πολύ ένα δικό σας επίτευγμα.  Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα έχετε και θετικές ειδήσεις από τα οικονομικά σας. Οι μόνοι, που επιθυμούν πια έναν σωστό και ποιοτικό σύντροφο, θα τον έχουν στις πρώτες ημέρες, του νέου μήνα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Αιγόκερως  Αν λάβετε κατά νου, όλα αυτά που έχουν γίνει, τις τελευταίες εβδομάδες, μέσα στην σχέση σας, κάτι φαίνεται ότι δυσλειτουργεί. Αυτό δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Σίγουρα τα άστρα είναι δύσκολα, αλλά αυτό από τις 29/03 και μετά αλλάζει υπέρ σας. Μέχρι τότε, μην αφήνετε τίποτα και κανέναν, να σας δυσκολεύει την καθημερινότητα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Υδροχόος:  Ίσως και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, να χρειάζεται να πάρετε πιο σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωη, που πια δεν αντικατοπτρίζει, αυτά που ονειρεύεστε. Αυτοί που έχουν διπλές καταστάσεις, θα πρέπει κάτι να πράξουν, καθώς η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας δώσει αποκαλύψεις.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Ιχθείς:  Η καρδιά σας υποφέρει. Αισθάνεστε και οι ίδιοι, ότι κάτι στον άνθρωπο σας έχει αλλάξει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε και άμεσα, είναι να ανοίξετε συζητήσεις και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει και στα ζευγάρια, που έχουν χιλιομετρικές αποστάσεις στο μεταξύ τους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00