Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη 23/03

Κλασσική Χαρτομαντεία – Πέμπτη 23/03

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Εφτά Καρό

Το μυαλό σας είναι εκεί, και το σώμα σας εδώ. Αν αυτά τα δύο, δεν είναι συντονισμένα, τότε κάποιος είναι ή πρόκειται να γίνει δυστυχής. Μια λύση προσωρινή, είναι να μείνετε και μόνοι σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Τρία Μπαστούνι

Διαλέξτε ποιον τελικά θέλετε στην ζωή σας. Το να είσαστε και να κρατάτε και κάποιους άλλους σε μια μόνιμη αναμονή, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον οικονομικό σας τομέα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Δέκα Κούπα

Μέχρι να λήξει ο δύσκολος Μάρτιος, εσείς θα πρέπει όχι μόνο να έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, αλλά και να τις έχετε ευθέως ανακοινώσει στο άτομο που τις περιμένει. Σκεφτείτε το καλό και των δύο σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Καρκίνος: Ο Άσσος Μπαστούνι

Είσαστε με το ένα πόδι στο παρόν και το άλλο στο παρελθόν. Σίγουρα αυτό δεν είναι μια θετική στάση ζωής, και σίγουρα δεν ταιριάζει στον πολυδιάστατο χαρακτήρα σας. Κάντε κάτι καλύτερο λοιπόν.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Λέων: Το Εννέα Καρό

 Όλα είναι στο πρόγραμμα της αγάπης. Νεύρα, εντάσεις και επανασυνδέσεις. Όλος ο υπόλοιπος Μάρτιος, έχει ευκαιρίες που θα σας φέρουν πολύ πιο κοντά στο άτομο …που αγαπάτε.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος:  Το Οχτώ Μπαστούνι

Μην καθυστερείτε άλλο τις αποφάσεις σας.  Είναι μια εξαιρετική περίοδος, που θα δείτε τα οικονομικά σας να εξελίσσονται και σας δίνουν οικονομική σταθερότητα, και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός:  Το Τέσσερα Κούπα

Όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, και το μόνο που αποζητάτε, είναι να βρείτε την άκρη σε ένα σωρό προβλήματα, που σας έχουν δημιουργηθεί. Σίγουρα δώστε μια παραπάνω σημασία… στα οικονομικά σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός:  Το Εφτά Καρό

Οι σκέψεις σας, από μόνες τους, δεν θα είναι ποτέ αρκετές για να πείσετε για τα φλογερά αισθήματα σας, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Είναι μια εποχή που ευνοήστε, για αισθηματική επικοινωνία.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Τοξότης: Το Τρία Σπαθί

Μην μπλέκετε μέσα στο κεφάλι σας, το παρελθόν και το παρόν. Αδικείτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά του άλλους. Μην κρατάτε πια τις άσχημες εμπειρίες που μόνο σας καθυστερούν.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Αιγόκερως: Το Εννέα Κούπα

Τα λόγια σας είναι υπερβολικά και κάποιον πονάνε. Θα έχετε ανταπάντηση σίγουρα. Αυτό το άσκοπο επικοινωνιακό πινκ πονκ, δεν εξυπηρετεί κανέναν σκοπό. Αλλάξτε το άμεσα.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Υδροχόος: Το Οχτώ Σπαθί

Ζητάτε πολλά αυτήν την χρονική περίοδο από τον άνθρωπο σας, και ίσως και να τον πιέζετε. Εσείς που είστε σε διπλές παράλληλες ζωές, θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Ο Άσσος Καρό

 Είναι μια καλή εποχή να κάνετε τις αλλαγές, που ζητάτε και στα εργασιακά και στα κοινωνικά σας περιβάλλοντα. Πολλές και οι αλλαγές, που θα προσπαθήσουν και όσοι έχουν σχέση εξ αποστάσεως.

Δυναμική ημέρας: 4/5