Ζωδιακές προβλέψεις. 01-07 Απριλίου

Ζωδιακές προβλέψεις. 01-07 Απριλίου

Ο Απρίλιος, έρχεται γεμάτος από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, με θετικές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή, που θα βοηθήσουν στην αισθηματική επικοινωνία, όλων των ζωδίων. Ακόμη και φρέσκιες γνωριμίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, θα αναπτυχθούν λίαν συντόμως.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός: Έχετε χτίσει πολλά μέσα στην καρδιά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και αυτό είναι κάτι που από τις επόμενες ημέρες, θα το δείτε να σας εκφράζεται μέσα από λόγια έρωτα.

Τυχερή ημέρα: 05 Απριλίου

Ταύρος: Ο κυβερνήτης σας μέσα στον Κριό, σας δίνει έναν αέρα διαπραγματεύσεων που θα πείσει και το πιο δύσκολο ταίρι, να γυρίσει πίσω, να σας κάνει τα χατίρια και ότι άλλο επιθυμείτε. Τύχη στον αισθηματικό τομέα, θα έχουν και οι ελεύθεροι, που σύντομα θα έχουν τον άνθρωπο των ονείρων τους, δίπλα τους.

Τυχερή ημέρα: 04 Απριλίου

 

Δίδυμοι: Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας. Πολλές οι καλές προοπτικές που σας ανοίγονται. Όσοι ψάχνουν για ένα μια καινούργια θέση θα τους αποδοθεί. Θα σας ανοίξουν πολλές πόρτες, ίσως και σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό ακόμη.

Τυχερή ημέρα: 08 Απριλίου

Καρκίνος: Αν υπάρχει καλή διάθεση, από ένα τόσο δύσκολο ζώδιο σας και εσάς, τότε όλα μπορούν να επιτευχθούν. Έχετε κάνει το πρόγραμμα σας και σε αυτό, δεν θα υπάρξει καμία πλέον καθυστέρηση. Αναζητήστε μέσα σε όλη αυτήν την κινητικότητα, έναν σωστό συνεργάτη.

Τυχερή ημέρα: 10 Απριλίου

Λέων: Οι δεσμοί όλων των Λεόντων, είναι σε μεγάλο πρόβλημα αυτήν την εποχή. Οι σκέψεις σας γύρω από το τι επιθυμείτε, δεν είναι ξεκάθαρες, ίσως και λόγω κάποιου νέου πειρασμού που βγήκε στην πορεία. Αυτό είναι συνήθως τα επιτεύγματα του ανάδρομου Δία, σε όλα τα πύρινα ζώδια. Πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε και δράστε, με λογική και μέτρο.

Τυχερή ημέρα: 03 Απριλίου

 

Παρθένος: Έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά, προκειμένου να μην σας απασχολούν τα ζητήματα των αισθηματικών. Τι ευχάριστο είναι, ότι τόσος τελικά κόπος, σας αποδίδει αυτά που επιθυμείτε. Νέες συνεργασίες και ροή χρήματος, θα σας βάλει σε ευχάριστες αλλαγές. στη καθημερινότητα σας.

Τυχερή ημέρα: 02 Απριλίου

Ζυγός: Η ασυνεννοησία που υπάρχει μέσα στους γάμους, και στους αισθηματικούς δεσμούς των Ζυγών, μόνο καθυστερήσεις και θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Είσαστε άκρως επιθετικοί και εριστικοί με τα άτομα, του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και σίγουρα αυτό δεν είναι η λύση, για τα παγιωμένα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Τυχερή ημέρα: 08 Απριλίου

 

Σκορπιός: Είσαστε μέσα στην αγορά και ξέρετε τι να κάνετε. Η μερίδα των Σκορπιών, που αναζητά μια καινούργια εργασία ή μια προαγωγή, θα την δουν να γίνεται πραγματικότητα γύρω στα τέλη του Κριού 20/04, που και τα αστρολογικά είναι ευνοϊκά με τα ζώδια της φωτιάς.

Τυχερή ημέρα: 07 Απριλίου

 

Τοξότης: Μην σκορπάτε την αγάπης σας άτομα που δεν έχουν την ανάγκη σας. Δείτε ποιοι τελικά σας ταιριάζουν και δώστε τους τα καλύτερα σας. Χρήμα και άνεση στα άμεσως επόμενα βήματα σας.

Τυχερή ημέρα: 09 Απριλίου

Αιγόκερως: Η ειλικρίνεια που διακατέχει το γήινο ζώδιο σας, είναι και αυτή που θα δώσει λύσεις, άμεσα και πρακτικές σε ζητήματα που εκκρεμούν μέσα σε ζευγάρια είτε παντρεμένα είτε σε σχέση. Ο Δίας από τον Ζυγό, σας ενισχύει με σταθερότητα και σας βάζει μπροστά, στις τελικές αποφάσεις. Ακόμη και αν αυτό λέγεται χωρισμός.

Τυχερή ημέρα: 04 Απριλίου

 

Υδροχόος: Η ενέργεια σας είναι στα καλύτερα της. Έχετε και την καλή ψυχολογία έτσι ώστε να τολμήσετε κάτι περισσότερο, και μέσα στον μήνα για την αισθηματική σας ζωή, που την βλέπετε κάθε μέρα να πηγαίνει προς την κατεύθυνση των επιθυμιών σας. Ακόμη και οι σύντροφοι που έχουν απομακρυνθείτε από την κοινή τους πορεία, θα αισθανθούν την ανάγκη για κάτι κοινό.

Τυχερή ημέρα: 05 Απριλίου

 

Ιχθείς: Έχετε μεγάλη πλανητικοί εύνοια και αυτό θα φανεί προσεχώς. Τα σχέδια σας για επισημοποιήσεις – οικογένεια – συγκατοίκηση, θα αρχίσουν να τρέχουν από τις 08/04 και ύστερα. Για τους αδέσμευτους δεν είναι και οι καλύτερη εποχή για νέες γνωριμίες. Αφήστε τις παλιές μνήμες να ξεπεραστούν.

Τυχερή ημέρα: 03 Απριλίου