Κλασσική τράπουλα – Κυριακή 02/04

Κλασσική τράπουλα – Κυριακή 02/04

 

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Ο Άσσος Καρό

Όλες οι καταστάσεις κάνουν τον κύκλο τους, και καταλήγουν και πάλι σε εσάς. Μην διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές, σε οτιδήποτε πιστεύετε ότι δεν ας αρμόζει. Για τους παντρεμένους ή σε σοβαρό δεσμό, ο δύσκολος αστρολογικά Απρίλιος, θα αποδώσει τριγμούς μέχρι και χωρισμό.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Ταύρος: Το Εφτά Σπαθί

Πολλές οι εκκρεμότητες, που πρέπει να λύσετε, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του νέου μήνα . Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε από τις υπερβολές και όλα αυτά, που σας έχουν πιέσει το προηγούμενο διάστημα.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Δίδυμοι: Το Δέκα Κούπα

Τις εναλλακτικές τις έχετε βρει και σε ζητήματα ερωτικά, αλλά και εργασιακά. Είσαστε άκρως ευνοημένοι αυτόν τον μήνα, άρα μπορείτε να εξασκήσετε το διπλωματικό σας ταλέντο, για να φέρετε καταστάσεις και άτομα δίπλα στις ‘γραμμές’ σας. Ησυχία και ασφάλεια για τους δεσμευμένους.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Καρκίνος: Το Εννέα Σπαθί

Ζητάει η ψυχή σας έναν δυνατό έρωτα, που θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει και πάλι στην καρδιά νέους. Ακόμη και όσοι είναι μέσα σε χρόνιους δεσμούς και γάμους, όλον αυτόν το μήνα, θα δουν πολλές αλλαγές που θα τους κάνουν να αισθανθούν ότι πραγματικά, έχουν κάνει την σωστή επιλογή!

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Δέκα Καρό

Οι εντάσεις είναι κάτι που το έχετε συνηθίσει μέσα σε σχέσεις,  και οικογένεια. Ίσως σας έχει γίνει και κακιά συνήθεια που δεν μπορείτε εύκολα να αποβάλλετε. Πιθανόν να μην υπάρχουν και τα σχετικά κίνητρα – άνθρωποι να σας δείξουν, έναν άλλο δρόμο. Μέχρι τότε κάντε εσείς μια δυναμική αρχή.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Έξι Σπαθί

Πρέπει να δώσετε μια παραπάνω προσοχή, σε υποθέσεις που ακουμπούν ξεχασμένα διαζύγια – κληρονομικές υποθέσεις, αλλά και αγάπες που έχουν μπει, στην κατάψυξη. Η εποχή της ανοχής, έχει τελειώσει και για εσάς και για τους γύρω σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ζυγός: Το Οχτώ Μαπστούνι

Λάθη και καθυστερήσεις, έχουν εδραιωθεί στην καθημερινότητα σας, και σας βάζουν κάθε τόσο μια τρικλοποδιά. Αυτές είναι καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα αιτούμενα σας, θα σταματήσουν και θα χαθούν στο παρελθόν. Μπορείτε και χωρίς δυσκολίες τελικά.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Σκορπιός: Το Τέσσερα Κούπα

Όλα προμηνύουν αλλαγές και ευχάριστες εξελίξεις, στην προσωπική σας ζωή. Είχατε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι ή ακόμη χειρότερα ξένοι κάτω από την ίδια σχέση, και στο τώρα έχετε αποφασίσει αυτά να τα αποτινάξετε από πάνω σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Τοξότης: Το Πέντε Σπαθί

Αφεθείτε στα καλά της εποχής. Οι πλανήτες είναι υπέρ σας αλλά και σας αναθέτουν όλα αυτά που είχατε τόσο καιρό παραμελήσει. Σχέσεις, εργασία, κοινωνικές σχέσεις, περνάνε κάτω από την αναλυτική σας ματιά. Εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και να δώσετε τις πρακτικές λύσεις.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Τρία Σπαθί

Ανήκετε στους επικοινωνιακούς του ζωδιακού κύκλου. Μέσα σε ανάδρομους πλανήτες και εκλείψεις, εσείς θα κινηθείτε διπλωματικά σε όλους τους τομείς, και σίγουρα θα πάρετε το επιτυχημένο αποτέλεσμα που αναζητάτε. Επίσης, αφιερώστε παραπάνω ποιοτικό χρόνο, στην εξωτερική σας εμφάνιση που είχατε παραμελήσει.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Υδροχόος: Το Τέσσερα Καρό

Ο σύντροφος σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι περιμένει από εσάς. Ίσως μια πιο σοβαρή πρόταση – δέσμευση. Ακούστε αναλυτικά τις προτάσεις του και  κάντε τις δικές σας αντιπροτάσεις.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

Ιχθείς: Το Έξι Μπαστούνι

Πολλές οι προσκλήσεις που θα έχετε από γνωστούς – φίλους, όλο τον μήνα . Αυτό είναι κάτι που θα σας φτιάξει την ψυχολογία. Και ειδικά σε αυτούς που δηλώνουν μόνοι και απογοητευμένοι από ερωτικές αποτυχίες, του πρόσφατου παρελθόντος.

Δυναμική ημέρας: 5/5