Άστρα και Ζώδια- Δευτέρα 03/04/17

Άστρα και Ζώδια- Δευτέρα 03/04/17

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Ότι και να πείτε αυτές τις ημέρες, λάθος θα είναι. Πολλά τα λόγια και οι δράσεις που σας έχουν στεναχωρήσει, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει ανάμεσα σε ζευγάρια. Από τις επόμενες ημέρες, όλα αυτά θα ομαλοποιηθούν και τα συναισθήματα θα ξαναφουντώσουν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

Ταύρος: Εσείς και ο δύσκολος σας χαρακτήρας, έχετε μπερδέψει το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την πανσέληνο και μετά, πολλά αυτά που θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Κάποιοι νέοι έρωτες, σας πλησιάζουν, εσάς τους μόνους –χωρισμένους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

 

Δίδυμοι:  Μπορείτε να πείτε ότι όλα έχουν κάποιο σκοπό που συντελούνται, αλλά σίγουρα και εσείς, σαν δυναμικό ζώδιο, θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας. Μπορείτε να αγαπάτε, πολύ, αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία των περιπτώσεων, να κάνει κάποιον να σας εκμεταλλεύεται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Καρκίνος:  Αν είστε έτοιμοι να κάνετε τις ανακοινώσεις σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει, τότε κάντε το και να είστε σίγουροι, ότι θα υπάρξουν θετικές αντιδράσεις. Υπάρχουν για τους ελεύθερους, κάποιες παλιές εκκρεμότητες που μέχρι το Πάσχα, θα εμφανιστούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Λέων :  Η τάση του σύμπαντος σας ωθεί να κάνετε αλλαγές, μέσα στον δεσμό σας. Μιλήστε και προτείνετε αυτά που επιθυμείτε. Οι Λέοντες που έχουν διπλές καταστάσεις, στην καρδιά τους, ίσως και  κάτω από τόσους ανάδρομους πλανήτες, να αποκαλυφθούν.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Παρθένος: Είναι μια εποχή που πρέπει άμεσα να προβείτε, σε αλλαγές μέσα σε σχέσεις – γάμους – συνεργασίες. Όλα είναι μέτρια για εσάς και σίγουρα αυτό σαν κατάσταση σας αδικεί. Πολλά και τα νέα φλερτ – γνωριμίες, που θα τραβήξουν την προσοχή των ελεύθερων.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Ζυγός:  Μην αφήνετε κανέναν να σας προσβάλει και να υποτιμά την νοημοσύνη σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να πείτε αυτό που σας ενοχλεί, και να αφήσετε την άλλη πλευρά να το σκεφτεί. Μέχρι τότε, δώστε παραπάνω χρόνο στην εργασία σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

 

Σκορπιός:   Είσαστε αρκετά απογοητευμένοι από τον άνθρωπο σας, που δεν ξέρει πια τι να σας προσφέρει και τι να σας πει. Αυτοί που έχουν χωρίσει, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, θα βρουν τους τρόπους για να μιλήσουν και να έρθουν και πάλι κοντά. Επίσης, ξαφνικό χρήμα, θα σας ανοίξει τους δρόμους.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Τοξότης:  Αν δεν ξέρετε και εσείς, ποιον και τι να διαλέξετε, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να μείνετε μόνοι, και να σκεφτείτε πιο ώριμα. Επίσης, μην αφήσετε κανέναν να σας πει την υποκειμενική του άποψη. Θα σας έβγαζε, από τον σωστό δρόμο και αποφάσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Αιγόκερως :  Στον τομέα των αισθηματικών, πάσχετε. Αυτό είναι και κάτι που φταίτε και εσείς. Μέχρι το Πάσχα, καλό θα ήταν, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που σας προβληματίζουν. Οι λύσεις θα βρεθούν, και σχετικά εύκολα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

 

Υδροχόος:  Μάλλον έχει έρθει η ώρα, να ανοίξετε το στόμα σας, και να κάνετε τις δηλώσεις και τις αποκαλύψεις που τόσο καιρό, κρατάτε μέσα σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δώσετε και στην άλλη μεριά, τον χρόνο να σκεφτεί και να σας απαντήσει.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ιχθείς:   Είσαστε κάτω από την εύνοια, πολλών πλανητών, και το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε πιο ενεργά, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, άσχετα αν αυτόν τον καιρό είσαστε χώρια. Τύχη και σε όσους έχουν μείνει μεγάλο διάστημα μόνοι. Νέος έρωτας έρχεται.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 18:00