Οι Κάρτες του Αγγέλων. Προβλέψεις Απριλίου

Οι Κάρτες  του Αγγέλων. Προβλέψεις  Απριλίου

Από τις πιο γνωστές μαντικές τράπουλες, της Doreen Virtue,  που αποκαλύπτουν όλα τα μυστικά της Αγάπης και των Συντρόφων, ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο παρελθόν.

Τρεις μεγάλες κατηγορίες. Κάρτες Αγάπης, Θεραπείας και Γενικές.

Κάθε Κάρτα περιέχει ένα Αγγελικό μήνυμα.

Αισθηματικές προβλέψεις:

Κριός: Η κάρτα – Η Ελευθερία

Είσαστε σε βαριά διάθεση και το μόνο που θέλετε, είναι να λύσετε με τον σύντροφο σας, όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν μπεί ανάμεσα σας. Από την δική σας πλευρά,
για αρχή, κλείστε το παράθυρο στο παρελθόν.

Ταύρος: Η κάρτα – Η Δύναμη

Είστε από τα πιο αγαπητά ζώδια, και αυτό σε εσάς που έχετε χωρίσει, ή έστω είσαστε καιρό μόνοι σας, θα φέρει μέσα σε αυτόν τον θετικό μήνα, έναν καινούργιο έρωτα που θα σας αναπτερώσει το ηθικό, και θα σας γεμίσει την καρδιά.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Φιλία

Έχετε πολλές εκκρεμότητες με το παρελθόν και αυτό δεν σας επιτρέπει, να δείτε καθαρά όλα αυτά που είναι γύρω σας και σας κλείνουν το μάτι ερωτικά.  Μην εκπλαγείτε αν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, σας κάνει κάποια ερωτική εξομολόγηση.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Αρμονία

Έχετε χαθεί μέσα σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις, και έχετε αφήσει την αισθηματική σας ζωή, στο σκοτάδι. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ανάψετε το πράσινο φως σε όποιον θέλει να σας εκφραστεί.

Δίδυμοι: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Έχετε μέσα στην καρδιά σας, πολλές πληγές που δεν σας επιτρέπουν να δείτε ποιος άλλος σας πολιορκεί. Από τις επόμενες ημέρες, καινούργια πρόσωπα, σας εμφανίζονται και ζητούν την ερωτική σας προσοχή.

Καρκίνος: Η κάρτα – Η Αφθονία

Εσείς και ο ευαίσθητος σας χαρακτήρας, θα φέρουν και πάλι πίσω στην αισθηματική σας ζωή, έναν παλιό – δυνατό έρωτα. Πριν τίς μέρες του Πάσχα, θα έχετε ειδήσεις ή και ακόμη και συναντήσεις. 

Λέων: Η κάρτα – Μαγική Αίσθηση

Είσαστε μέσα στην αισθηματική ανασφάλεια και το μόνο που ζητάτε, είναι να βρεθεί ένας καινούργιος σύντροφος, που θα σας κάνει και πάλι να πιστέψετε στον έρωτα και τα καλά του.

Παρθένος: Η κάρτα – Ο Εορτασμός

Πολλά τα καλά νέα που θα σας έρθουν, μέσα σε αυτές τις ημέρες. Νέος έρωτας θα σας κερδίσει και λίαν συντόμως θα γίνει μεγάλη αγάπη, αλλά και μπόλικο χρήμα θα σας οδηγήσει σε υλική ανακούφιση.

Ζυγός: Η κάρτα – Κύματα Ευημερίας

Έχετε κουραστεί με όλες αυτές τις ανατροπές, μέσα σε σχέσεις και εργασία. Το σύμπαν σας δίνει την δυναμική για να ξεφύγετε από τα παλιά και να αγκαλιάσετε νέους ανθρώπους. Μέσα σε αυτά θα έρθουν και προτάσεις για συνεργασία. 

Σκορπιός: Η κάρτα – Η Υλοποίηση

Αν ακόμη και για τους δικούς σας λόγους, δεν είστε έτοιμοι να μπείτε σε σοβαρές δεσμεύσεις, τότε καλό θα ήταν να το πείτε άμεσα στον άνθρωπο σας, που αποζητά κάτι τέτοιο. Σίγουρα θα χρειαστεί να έχετε και την προσοχή σας, περισσότερο στα οικονομικά σας ζητήματα.

Τοξότης: Η κάρτα – Η Πρόθεση 

Πολλές οι προτάσεις που θα σας γινουν, μέχρι και την πανσέληνο του μήνα αυτού 12/04. Αυτό μπορεί και να έχει να κάνει με κάποια παλιά σας αγάπη, που επιθυμεί να σας πλησιάσει και να σας ζητήσει μια ακόμη ευκαιρία για διάλογο και επανασύνδεση. Σκεφτείτε και μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις.

Αιγόκερως:  Η κάρτα – Η Ελευθερία

Έχετε πολύ κόσμο γύρω σας, και αυτό σημαίνει ότι σας αγαπούν και θέλουν την παρέα σας. Αυτό που έχει σημασία για εσάς του αδέσμευτους, είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και να εντοπίσετε τον καινούργιο σύντροφο σας.

Υδροχόος: Η κάρτα – Η Ισορροπία

Πολλά τα περίεργα που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, δείχνει προβληματικές συμπεριφορές και το μόνο βέβαιο, είναι ότι πρέπει να ρωτήσετε ευθεως και να πάρετε τις απαντήσεις.

Ιχθείς: Η κάρτα – Η Θεραπεία

Ξεκινήσετε από σήμερα να κάνετε τα σχέδια σας, για όλην την εποχή της Άνοιξης.  Χρήματα και ευκαιρίες οικονομικές θα σας φτιάξουν την ψυχολογία. Σε επόμενο τόνο, καλό θα ήταν να μιλήσετε και με τον σύντροφο σας, για τις δικές του επιθυμίες.