Ζωδιακές προβλέψεις επόμενων ημερών

Ζωδιακές προβλέψεις επόμενων ημερών

Αισθηματικές προβλέψεις για ζευγάρια.

Για πληρέστερη ενημέρωση διαβάζεται πάντα και τον ωροσκόπο σας:

Κριός:  Εσείς και τα καλά σας λόγια έχετε γητεύσει πολύ κόσμο, που θα σας φέρει μπροστά σε ερωτικά διλήμματα. Σίγουρα είσαστε από τα πιο χορτάτα ζώδια, σε υποθέσεις ερωτικών, αλλά θα πρέπει αυτήν την φορά όλα να τα διαχειριστείτε με ώριμο τρόπο.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 22:00

Ταύρος: Η φαντασία και οι θεωρίες αγάπης δεν έχουν καμία σχέση, με τα αιτούμενα σας αυτήν τη εποχή. Εσείς έχετε ανάγκη από αληθινή αγάπη, και αυτό να αποδεικνύεται στην πράξη. Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλά καινούργια φλερτ που θα σας τραβήξουν την προσοχή.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Δίδυμοι:  Μια προσοχή θα χρειαστεί παραπάνω αυτέ τις ημέρες που ο ανάδρομος Κυβερνήτης, πιθανόν να σας  βάλει, από εκεί που δεν το περιμένετε εμπόδια. Μέχρι και το τέλος του Απριλίου να είστε συγκρατημένοι σε δηλώσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 17:00

 

Καρκίνος:  Από σήμερα και μέχρι το Πάσχα, θα έχετε πολλές και ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική σας καθημερινότητα. Αυτό θα γίνει με την πρωτοβουλία τα άλλης πλευράς που επιθυμεί, πλέον να περάσετε την σχέση σας, σε επόμενα βήματα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 15:00

 

Λέων :  Έχετε χάσει την αισιοδοξία σας. Αυτό είναι και κάτι που ξεκινάει από την μετριότητα, που ζείτε στην προσωπική σας ζωή. Ανέχεστε ή υποχωρείτε σε πολλά, μόνο και μόνο για μην μείνετε μόνοι. Αυτό είναι ένα μοτίβο που πρέπει να το αλλάξετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 12:00

 

Παρθένος: Η ροή των καινούργιων ανθρώπων, γύρω σας συνεχίζεται. Αυτό που έχει σημασία είναι δείτε ποιοι είναι αυτοί, που σας ταιριάζουν και ποιοι, αυτοί που απλά περνάνε τον χρόνο τους, μαζί σας. Μην βιαστείτε, πάρτε απλά τον χρόνο σας.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00

 

Ζυγός:   Με τον κυβερνήτη σας σε ανάδρομη φορά, κάποιος μεγάλος έρωτας από τα παλιά, θα σας εμφανιστεί, από εκεί που δεν το περιμένετε. Αυτό ίσως να είναι και μια ενδόμυχη  σας ευχή. Μέχρι τότε, μην αφήσετε την εργασία σας που έχει πολλές απαιτήσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 21:00

Σκορπιός : Δεν χρειάζεται να τα πείτε όλα στους τρίτους. Εσείς ξέρετε καλύτερα, τι πρέπει να κάνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις και διαφωνίες, αλλά είσαστε δυνατοί και θα το ξεπεράσετε.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 20:00

 

Τοξότης:  Από σήμερα, ο Κρόνος που βρίσκεται εδώ και μήνες, μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, γυρνάει σε ανάδρομη φορά, και φέρνει όλο το αισθηματικό παρασκήνιο, μπροστά στα μάτια σας. Άρα, θα έχετε και την ευκαιρία για να κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 13:00

 

Αιγόκερως :  Η θετική σας διάθεση, έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να σκέφτεται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για δέσμευση, ακόμη και μέσα σε αυτήν την Άνοιξη. Όσοι έχουν χωρίσει, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχουν διπλωματικές προσεγγίσεις.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 19:00

Υδροχόος:  Έχετε συγκεντρωθεί πάνω στην εξέλιξη της σχέσης σας ή ακόμη παλεύετε για μια επανασύνδεση. Τα αστρολογικά δεδομένα είναι θετικά για εσάς και αυτό που χρειάζεται είναι πραγματικά να κάνετε, υπομονή, και θα δείτε εξελίξεις.

 Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 11:00

 

Ιχθείς:  Κάποιοι νομίζουν, ότι εσείς δεν καταλαβαίνετε τι γίνεται μέσα στην σχέση σας. Δώστε τον χρονικό σας όριο, και μετά κάνετε τις δηλώσεις σας. Πολλά και τα ευχάριστα που θα εισπράξουν, αυτοί που περιμένουν δουλειά ή χρήμα.

Ευνοϊκή ώρα ημέρας: 14:00