ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Πέμπτη 06/04

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ- Πέμπτη 06/04

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Ο Αρχιερέας

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό σήμερα. Πολλοί φίλοι και συνεργάτες, σας έχουν εκπλήξεις που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Love: ***

Ταύρος :   Η Εγκράτεια

Η πίεση που σας ασκούν τα περιβάλλοντα και οι καταστάσεις, από την πλευρά του ανθρώπου σας, ίσως και να σας έχουν πια εκνευρίσει. Κινηθείτε με τους δικούς σας ρυθμούς.

Love: **

Δίδυμοι: Ο Τροχός της Τύχης

Θα κληθείτε να δώσετε πολλές απαντήσεις στον άνθρωπο σας. Έχετε κάνει μια σειρά από λάθη, που μόνο σε αδιέξοδο σας έχουν φέρει. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σας ισορροπούσε.

Love: *

Καρκίνος:  Ο Γητευτής

Εσείς και τα πολλά θέματα που έχετε μέσα στην οικονομική σας ζωή, δεν σας επιτρέπουν να εστιάσετε όπως θα θέλατε μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το αλλάξετε.

Love: ***

 

Λέων : Ο Κόσμος

Πολλές οι καινούργιες γνωριμίες, που βγαίνουν μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Αυτό είναι ένα δώρο από την Αφροδίτη δίπλα στον Ερμή, που δίνει στα διπλά ζώδια.

Love: **

 

Παρθένος: Το Αστέρι

Εσείς που έχετε χαθεί μέσα σε τόσες περιπέτειες ερωτικές, θα πρέπει άμεσα να βάλετε ένα στοπ. Δεν χρειάζεται να πετάτε τον εαυτό σας, εδώ και εκεί.

Love: ***

 

Ζυγός:    Ο Αυτοκράτορας

Ο λόγος σας είναι ισχυρός, και αυτό είναι κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας να σας εμπιστεύεται πολύ περισσότερο. Ασχοληθείτε και πιο σοβαρά με τα οικονομικά σας.

Love: **

Σκορπιός: Το Άρμα

Οι διαθέσεις του συντρόφου σας, αυτές τις ημέρες

σας έχουν προβληματίσει πάρα πολύ.  Το καλύτερο, που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε πια χωρίς περιστροφές.

Love: **

Τοξότης: Ο Ήλιος

Όλα είναι δύσκολα αυτήν την εποχή για εσάς. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε, ότι από την ερχόμενη εβδομάδα, σιγά – σιγά αυτό το κλίμα θα γυρίσει υπέρ σας.

Love: ***

 

Αιγόκερως: Η Σελήνη

Το πολύ και το συνέχεια κουράζει τις σχέσεις. Σε αυτήν την κατηγορία είστε και εσείς. Η ανασφάλεια σας, σας οδηγεί σε δράσεις που πιέζουν τον άνθρωπο σας.

Love: **

Υδροχόος:  Η Δικαιοσύνη

Πολλές οι ευθύνες που έχετε βάλει πάνω στο κεφάλι σας. Ιεραρχείστε τα πάντα και σίγουρα μην αφήστε εκτός και την ταλαιπωρημένη ερωτική σας ζωή.

Love: ***

Ιχθείς: Η Αυτοκράτειρα

Πολλές οι αναθεωρήσεις, που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας έχει δώσει μια καλύτερη συμπεριφορά, ο ένας προς τον άλλον.

Love: **