Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις για τους Ερωτευμένους

Τράπουλα Κατίνας. Προβλέψεις για τους Ερωτευμένους

Είναι ιδιαίτερες αυτές οι μέρες για όλα τα ζώδια. Υπάρχει μια ένταση στην ατμόσφαιρα και ανάμεσα σε ζευγάρια. Μην δώσετε μεγάλη βάση, από την νέας εβδομάδα όλα θα καταλαγιάσουν.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Ο Ήλιος

Αντιρρήσεις και εντάσεις θα υπάρξουν με τον άνθρωπο σας, αν συνεχίσετε να του αποκρύπτετε την αλήθεια για το παρελθόν σας, που κατά καιρούς σας ενοχλεί. Αυτοί που ψάχνουν για μια καινούργια αγκαλιά θα την  βρούν, παραδόξως μέσα από τον φιλικό τους κύκλο.

Ταύρος: Αραλ – Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Δεν είναι και ότι καλύτερο να κρατάτε δύο ερωτικές υποθέσεις στο παρόν σας. Ακόμη και η διάθεση σας γύρω από αυτό, δεν είναι και η καλύτερη. Συγκεντρωθείτε και ψάξτε ειλικρινά μέσα στην καρδιά σας, να βρείτε ποιος είναι τελικά αυτός που σας καλύπτει στα περισσότερα σημεία.

Δίδυμοι: Το Δέντρο

Έχετε χαθεί μέσα σε πολλές προτάσεις και δέλεαρ και ίσως η συμπεριφορά σας, να μην είναι και η πιο σωστή. Οι μέρες που θα έρθουν και μέχρι τις γιορτές, θα σας δείξουν μέσα από τις συμπεριφορές των τρίτων ποιοι σας ταιριάζουν και ποιο είναι αυτοί που πρέπει να φύγουν.

Καρκίνος: Μίντα  – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Είσαστε εμμονικά κολλημένοι στο παρελθόν. Εάν δεν κάνετε και εσείς την προσπάθεια σας, να βγείτε από αυτήν την ‘τρύπα’, ίσως τελικά και να χάνετε τον χρόνο σας. Όλος ο Απρίλιος, θα σας δώσει καινούργιες γνωριμίες που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

Λέων: Ζάρα – Το Λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Οι σχέσεις που είναι, μια μαζί και μετά χώρια, δεν σας εκφράζουν. Αυτό που έχει σημασία είναι να σκεφτείτε τι σας φταίει, και πως μπορείτε να το απομακρύνετε από το μεταξύ σας. Επίσης, το οικονομικό σας κομμάτι θα διορθωθεί, με αποτέλεσμα να έχετε περισσότερες επιλογές σε όλα.

Παρθένος: Ο Σκύλος

Ο έρωτας είναι παντού γύρω σας και εσείς, για ακόμη μια φορά ασχολείστε με άτομα και καταστάσεις που δεν σας τιμούν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, κάποια συμβάντα – ειδήσεις θα σας κάνουν να φύγετε από την βόλεψη σας, και ίσως να σας ανοίξουν τα μάτια. Ευχάριστα και κάποια νέα που περιμένετε από την εργασία σας.

Ζυγός:  Αττάρτ – Το Φως

Μπορεί αυτήν την περίοδο να μην είσαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσφορά αγάπης του ανθρώπου σας, όμως το μόνο σίγουρο είναι…ότι αυτό είναι μόνο προσωρινό. Αυτοί που έχουν χωρίσει, θα βρουν την ευκαιρία, ίσως και με την βοήθεια των τρίτων, για να είναι και πάλι μαζί. Τα οικονομικά σας είναι υποστηρικτικά.

Σκορπιός:  Βααλιντέ – Το Σκοτάδι

Σίγουρα αισθάνεστε ότι αδικήστε, από την αδιαφορία του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει με την δική σας διπλωματική συμπεριφορά να το διορθώσετε. Ίσως και να το κάνει και άθελα του. Αυτοί που έχουν ασπαστεί τον ΄μοναχισμό’ μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα αλλάξουν την θεωρία τους, μέσα από νέα επαφή – φλερτ.

Τοξότης: Αριμάν –  Το Τζάν του Ρουμπινιού

Όλα θα πρέπει να περνάνε από το χέρι σας. Σίγουρα αυτό σαν κατάσταση έχει βαρύνει την διάθεση και την ενέργεια σας. Αισθάνεστε ότι ο σύντροφος σας, δεν σας καταλαβαίνει, λόγω τον δικών του προβλημάτων. Μπορείτε να μιλήσετε ευθέως και να είστε σίγουροι, ότι όλα θα επιλυθούν.

Αιγόκερως: Μέγα Διαμάντι

Και σαν ελεύθεροι – χωρισμένοι αλλά και σαν δεσμευμένοι, αυτές τις ημέρες κάνετε θραύση, σε όλους. Το σύμπαν είναι συμμαχικό επάνω σας και το μόνο που ζητάτε, είναι να είσαστε καλά και ασφαλείς με τον σύντροφο σας. Μέσα στον μήνα, θα υπάρξουν και θετικές εξελίξεις σε περιουσιακά – νομικά θέματα.

Υδροχόος:  Τατταρέτ –  Η Χανούμισσα του Εβένου

Μπορεί στο τώρα η καρδιά και το μυαλό σας να είναι μπλεγμένα, αλλά σίγουρα η ώριμη προσωπικότητα σας, θα πρέπει να βρει τις λύσεις. Ίσως και κάποιες εβδομάδες, αποστασιοποίησης από τα αισθηματικά σας, μπορεί και να σας βοηθούσε στο να σκεφτείτε πιο καθαρά, ποιον θέλετε να έχετε στην ζωή σας.

Ιχθείς: Γκαμχατ – Ο Πασάς του Διαμαντιού

Μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε ακόμη, για να λάβετε τις απαντήσεις, που σας έχει υποσχεθεί ο άνθρωπος σας. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά κάτι ύποπτο, απλά ίσως να χρειάζεται χρόνο, που θα τον κάνει να σκεφτεί πιο διεξοδικά, τι πλέον μπορείτε να κάνετε εσείς.