Ερωτική Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Παρασκευή 07/04

Ερωτική Χαρτομαντεία – Προβλέψεις Παρασκευή 07/04

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους:

 

Κριός: Το Τέσσερα Κούπα

Μπορείτε να ανοίξετε το στόμα σας και να ξεδιπλώσετε τις σκέψεις που έχετε κάνει, όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι και το ταίρι σας έχει ακριβώς τις ίδιες απόψεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Ταύρος: Το Έξι Καρό

Οι σκέψεις και οι εικόνες από το παρελθόν, σας έχουν κολλήσει μέσα στο  μυαλό και δεν σας επιτρέπουν, να χαρείτε το παρόν σας, αλλά και όλα αυτά που σας έρχονται.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Δίδυμοι: Ο Άσσος Σπαθί

Είσαστε πραγματικά μόνοι, σε όλα αυτά που περνάτε αυτήν την εποχή. Ίσως καλύτερα έτσι. Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθεί και το κατάλληλο ταίρι να σας αγαπήσει.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Καρκίνος: Το Εφτά Κούπα

Όλα τα βλέπετε μέσα από το πρίσμα της ωριμότητα και της σοφίας, που πια έχετε αποκτήσει. Αυτό είναι και κάτι που θα σας λύσει όλα αυτά, τα μικρά και τα μεγαλύτερα προβλήματα στον δεσμό σας.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Λέων: Το Δέκα Μπαστούνι

Έχετε πολλά να ολοκληρώσετε πριν φύγει αυτός ο μήνας. Μην χάνετε τον χρόνο σας, και μιλήστε πιο ανοιχτά σε αυτόν που σας ενδιαφέρει για τα αληθινά σας συναισθήματα και προθέσεις.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

Παρθένος: Το Εννέα Σπαθί

Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Απρίλιος, θα σας φανερώσουν πολλά μυστικά και κρυφές πληροφορίες, που θα σας αναστατώσουν μόνο ευχάριστα. Ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα πέσει στα χέρια σας.

Δυναμική ημέρας: 5/5

 

Ζυγός: Το Δέκα  Μπαστούνι

Είσαστε μέσα σε μια μόνιμη αναστάτωση, για όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην αισθηματική και την οικογενειακή σας καθημερινότητα. Φέρετε ευθύνη για την στάση και την παθητικότητα σας.

Δυναμική ημέρας: 3/5

Σκορπιός: Το Έξι Κούπα

Κινηθείτε με μέτρο και λογική. Πολλά αυτά που θα σας προτείνουν και εσείς πρέπει να σκεφτείτε πολλάκις. Σίγουρα και πάντα με γνώμονα τον προσωπικό σας συμφέρον.

Δυναμική ημέρας: 4/5

 

 

Τοξότης: Το Οχτώ Καρό

Έχετε για ακόμη μια φορά μπλέξει το παρελθόν… μέσα στο παρόν σας. Αυτό είναι μια γενικότερη ανασφάλεια, που έχετε και τελικά θα πρέπει να την προσπεράσετε.

Δυναμική ημέρας: 5/5

Αιγόκερως: Το Τέσσερα Μπαστούνι

Είναι μια πολύ καλή εποχή, που μπορεί να σας φτιάξει την διάθεση, μέσα από ακούσματα και δράσεις που θα σας οδηγήσουν, σε μια οικονομική ανεξαρτησία.

Δυναμική ημέρας: 4/5

Υδροχόος: Το Πέντε Καρό

Είσαστε ανάμεσα σε πολλά φλερτ αυτό το χρονικό διάστημα και αυτό είναι κάτι που σας ανανεώνει, προς όλες τις κατευθύνσεις. Πάντως κάποιος νέος έρωτας σας πλησιάζει.

Δυναμική ημέρας: 3/5

 

 

Ιχθείς: Το Τρία Κούπα

Ο λόγος σας είναι δυναμικός και κάθετος. Αυτό σαν χαρακτηριστικό σας, δίνει και μια αίσθηση ασφάλειας στον άνθρωπο σας… αλλά και στους κοντινούς σας ανθρώπους- συνεργάτες

Δυναμική ημέρας: 5/5