ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Παρασκευή 07/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ –  Παρασκευή 07/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

 

Κριός:   Η Αυτοκράτειρα

Ξεχάστε όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας και κάντε τις επόμενες προτάσεις σας, για να βρείτε επιτέλους την πολύτιμη ισορροπία σας. Να είστε σίγουροι, ότι το ταίρι σας θα κάνει κάτι ανάλογο για εσάς.

Love: **

Ταύρος :  Ο Αρχιερέας

Πολλές οι υποθέσεις. που καλείστε να διορθώσετε και άμεσα. Τα οικονομικά σας θα δουν φως από τις 21-04 και μετά. Η αισθηματική σας ζωή, είναι κάτι που ζητάει την προσωπική σας παρέμβαση και στο τώρα. Οι συζητήσεις είναι επιβεβλημένες.

Love: ***

Δίδυμοι: Η Εγκράτεια

Μιλήστε πιο ειλικρινά για τους σκοπούς σας και θα δείτε ότι ο χρόνος να σας δικαιώσει. Ξεκινήστε από τον άνθρωπο σας, που μονίμως τον μπερδεύετε.  Ακόμη και να μην θέλετε να συνεχίσετε μαζί του, καλό είναι να το πείτε τώρα.

Love: **

Καρκίνος: Ο Τροχός της Τύχης

Δεν είστε εσείς για μετριότητες και σε καμία πτυχή της ζωής σας. Έχετε διαλέξει την ποιότητα και έτσι θα συνεχίσετε. Τουλάχιστον κάντε τις ανάλογες πράξεις. για να το έχετε αυτό μέσα στην ερωτική σας ζωή. Άρα, από τώρα αποκλείστε άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν.

Love: *

 

Λέων : Ο Γητευτής

Ετοιμαστείτε.  Πολλές οι ανατροπές. που θα συντελεστούν μέχρι να λήξει η εποχή του Κριού. Καταστάσεις και πρόσωπα από το παρελθόν θα σας πλησιάσουν με σκοπό, την αναθέρμανση των αισθημάτων. Σκεφτείτε πολύ πριν απαντήσετε.

Love: ***

Παρθένος: Ο Κόσμος

Ασχολείστε με οποιονδήποτε σας ζητήσει κάτι. Είστε από τα πιο ευγενικά και θετικά ζώδια, όμως κάπως έτσι δεν μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς, με τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Σηκώστε τις άμυνες σας, ο ανάδρομος Ερμής, είναι κοντά.

Love: **

 

Ζυγός:  Το Αστέρι

Έχετε μια σειρά από υποθέσεις. που πρέπει να ασχοληθείτε λίγο πιο ενεργά, αν θέλετε τελικά να τις λήξετε. Διαζύγια που σέρνονται επί μακρόν, περιουσιακά που δεν τα ακουμπάτε, θα πρέπει να τα οργανώσετε και να τα λύστε άμεσα και υπέρ σας.

Love: ***

Σκορπιός: Ο Αυτοκράτορας

Ουδείς θα κάτσει να σας περιμένει επ΄ άπειρον για να κλείσετε υποθέσεις που ακουμπάνε το ερωτικό σας παρόν. Τώρα που τα αστρολογικά είναι υποστηρικτικά, εσείς θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να λύσετε τους κάβους. από ότι σας κρατά δέσμιους.

Love: **

Τοξότης: Το Άρμα

Κάτι περίεργο και διαφορετικό. θα δείτε από μια φιλική σας φιγούρα. Υπάρχει ένας καινούργιος αλλά κρυφός έρωτας. που θα σας φανερωθεί, στα προσεχώς. Αν τελικά κάτι από αυτό σας έλκει, σίγουρα μπορείτε να το προχωρήστε….διακριτικά πάντα.

Love: **

Αιγόκερως: Ο Ήλιος

Το μυαλό σας έχει μπερδευτεί με αυτό που προτάσσει η καρδιά σας. Αλλού η συνήθεια και αλλού το πάθος. Σίγουρα όμως έχετε ακούσει και την έκφραση με τα ΄δύο καρπούζια΄! Διαλέξτε, πράξτε και οι συνέπειες διαχειρίσιμες.

Love: ***

Υδροχόος: Η Σελήνη

Είσαστε σε πλήρη αποδιοργάνωση ψυχική αυτήν την εποχή. Το ότι χωρίσατε. δεν είναι και λόγος για να σταματήσετε την καθημερινότητα σας. Είσαστε εκ ζωδίου πολύ δυνατοί άνθρωποι, άρα μαζέψτε τις αξίες και τις επιθυμίες σας και συνεχίστε.

Love: **

 

Ιχθείς: Η Δικαιοσύνη

Όλοι και όλα σας προσκαλούν κοντά τους. Είστε το αγαπημένο παιδί της εποχής. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη. σε θετικές όψεις προς τον οίκο σας, σας κάνει άκρως ερωτικούς και θελκτικούς. Λίαν συντόμως ακολουθούν και οι σχετικές προτάσεις.

Love: ***