ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Σαββάτο 08/04/17

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ – Σαββάτο  08/04/17

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός:  Ο Κόσμος

Δεν χρειάζεται να απαντάτε άμεσα σε όλα αυτά που σας ρωτάνε. Ίσως κα να  πρέπει να κινηθείτε πιο διπλωματικά και ειδικά σε άτομα, που μόλις αυτό το διάστημα, έχετε γνωρίσει.

Love: **

Ταύρος :   Ο Αυτοκράτορας

Το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε, έχει κάποια άλλα θέματα στην ζωή του, και ίσως να μην είναι έτοιμο ακόμη να εμπλακεί σε σχέση σοβαρή. Δώστε του λοιπόν λίγο χρόνο.

Love: ***

Δίδυμοι:  Ο Γητευτής

Οι σκέψεις για το παρελθόν, δεν σας αφήνουν να ησυχάσετε. Ωστόσο, μην χάνεστε μόνο μέσα σε αυτό. Το καλό της ιστορίας, είναι ότι ο νέος μήνας, σας φέρνει νέα πρόσωπα.

Love: **

Καρκίνος:  Το Αστέρι

Μπορείτε να ανοίξετε κουβέντες με τον άνθρωπο σας, για τα θέματα που πρέπει επιτέλους να λάβουν τέλος, μέσα στον Απρίλιο. Μην καθυστερείτε άλλο, λόγο ανασφάλειας.

Love: **

 

Λέων : Η Σελήνη

Υπάρχουν πολλοί γύρω σας, που τους ενδιαφέρετε. Αυτό είναι κάτι που ήδη το έχετε καταλάβει, και σας γοητεύει σαν κατάσταση. Ανοίξτε τα μάτια σας, και δείτε τι είναι το καλύτερο για εσάς.

Love: ***

Παρθένος:  Η Αυτοκράτειρα

Υπάρχει ένα άτομο που ανήκει στον κοινωνικό σας κύκλο, που σας κοιτάει με μια πιο ερωτική ματιά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα γίνουν εκ μέρους του, και οι σχετικές αναφορές και αποκαλύψεις. Πάρτε τον χρόνο σας.

Love: **

 

Ζυγός:   Η Δικαιοσύνη

Μια σειρά από αντίξοες καταστάσεις, έχετε ξεπεράσει, αυτό το διάστημα. Σε επόμενο βήμα, θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο επισταμένα και με την ερωτική σας ζωή, που δείχνει σημάδια κούρασης και ανίας. Ενεργοποιηθείτε.

Love: ***

Σκορπιός: Η Εγκράτεια

Περιμένετε από την άλλη πλευρά της σχέσης, να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς. Αυτό και επειδή πραγματικά το αξίζετε, θα το έχετε. Να περιμένετε μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θετικές εξελίξεις και λόγια αγάπης.

Love: ***

Τοξότης: Ο Αρχιερέας

Οι τρίτοι σε τίποτα δεν μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν έχετε θέματα με τον σύντροφο σας, αφήστε τα γύρω κουτσομπολιά και εστιάστε στις πρακτικές λύσεις, μέσα στην σχέση σας.

Love: **

Αιγόκερως: Ο Ήλιος

Αυτό που περιμένετε, δεν είναι χρονικά πολύ μακριά. Το άτομο που πολλάκις σας έχει ΄αρνηθεί΄, πλέον έχει ξεκαθαρίσει τις δικές του προσωπικές υποθέσεις, και πλέον σας έρχεται για κάτι περισσότερο.

Love: ***

Υδροχόος:  Ο Τροχός της Τύχης

Η διάρκεια και η σταθερότητα πια της σχέση σας, σας εγγυάται και την καλή πορεία της. Πολλοί αυτοί που θα δεχτούν προτάσεις, από τον άνθρωπο τους για ένα επόμενο δεσμευτικό βήμα.

Love: **

Ιχθείς:  Ο Τρελός

Οι περισσότεροι αυτή την εποχή έχετε μπλεξίματα, με το παρελθόν σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να ξεμπερδέψετε, αν θέλετε να βρείτε και έναν καινούργιο άνθρωπο να συμπορευτείτε.

Love: ***